Arkadaşlar, Hussar'ımız Hüseyin'den aldığım bilgiler doğrultusunda minibüs işi tamamdır. Yarın bisikletlerimizi garaja getiriyoruz, parçalayıp minibüse yükleyip doğruca Cankurtaran'a yollanıyoruz, minibüsçüler bu duruma "olur" demişler.
Yol üzerinde yemek yiyecek yer (lokanta, gözlemeci vs) yok! Bu nedenle herkesin yiyeceklerini kendi getirmesi gerekiyor. Medeniyet kavramının olmadığı, tamamen doğal bir bölgeye gidiyoruz. Arada bir tane ufak bir köyden geçecegiz, ama bakkal yok. Bu yüzden ihtiyaç duyacağınız şeyleri yanınıza almayı lütfen unutmayın. Yol üzerinde yemeklerimizi açıp yiyebileceğimiz pek çok gölge ve ağaç altı uygun mekanlar mevcut olup, gerektiğinde sık sık mola verilebilir.
Elinde mevcut olan arkadaşlar alyan takımlarını ve varsa 14-15 numara anahtar getirsinler (bende anahtar var

). Anahtar, tekerleği mandallı olmayan arkadaşlarımızın lastikleri için lazım olacak. 1-2 kişinin de yedek iç lastik ve yama alması iyi olur (bende yama da var

). Önceki mesajlarda belirttiğim üzere bisikletin en azından tekerlek göbeklerinin temiz olmasını sağlarsanız işimizi kolaylaştırmış olursunuz.
Gül arkadaşımız Ankara'dan saat 07:00'de gelip ayağının tozuyla faaliyete katılacak (inşallah). Dinlenme ve hazırlanma ile 08:30'da harekete hazır olacak. Bu nedenle kimsenin bir itirazı yoksa garajda buluşma saatinin 09:00 olmasını öneriyorum. Gideceğimiz yol yaklaşık 50-55 km kadar olacağından bu saatte çıkıldığında yorulmadan gidilebilecek yeterli vakte sahip olacağımızı düşünüyorum (Ciddi bir aksilik çıkmazsa).
Sorular olursa buradan cevaplarım. Yarın görüşmek üzere...
NOT : Lütfen iyi bir kahvaltı yapıp geliniz. Yolda kahvaltı için vakit kaybetmeyelim. Tabii bu benim düşüncem, zira en iyi kahvaltı evde yapılır, bu da performansınızı gün boyunca olumlu etkiler. Yine de "bana ne, ben yolda yapmak istiyorum kahvaltımı" derseniz, zor olur ama birşeyler ayarlamaya çalışırız.
NOT 2 : Karışıklık olmasın diye söylüyorum, buluşma yeri garajın içi olsun.