Scudo Sports

Denizli

hussar abi,harikasın .
duygularımızı,çoşkularımızı........yaşadıklarımızı tasvir etmişsin
iyiki aramızda bir hussar abı var

• Beğen
Tepkiler: cado
Scudo
Hüseyin abi ne kadar güzel bir yazı.Tebrik ederim:winkenlux Yaşadıklarımızı ve hissettiklerimizi çok güzel anlatmışsın.Teşekkürler.emeğin için tekrar tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: sniper ve cado
ismail, gül, cahide,alper,nihat,nur ve esma yorumlarınız icin cok teşekkür ederim...
hoşgeldin esma... en kısa zamanda bisikletinin olması temenlimle... :)
not: nihat kpss de başarılar ve kpss giren tüm arkadaşlara başarılar... nihat kazansın arkadaşlar tayinide denizli ye cıksın dua zamanı bu gece uyumak yok....:)

Abi yazını okudum ve beğendim gercekten, anlatımın gayet imgesel olmuş, okurken aklımda gerçekmiş gibi canlandı hep. Bu güzel anlatımın için teşekkür ederim. Bu grubun Hussar'ı oldugun kadar aynı zamanda edebiyatçısı da sensin. Görüşmek üzere...

NOT : İsmail'e (Ofli) ve Nihat'a KPSS'de başarılar dilerim, inşallah iyi bir not tutturursunuz. Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: sniper
püfür püfür klimanın altında edebiyat yapması güzel oluyo dimi ohh:D çok hoş anlatmışsın eline yüreğine sağlık.. ben daha bisküvi dondurma kısmını göremedim ama o da olur bigün heralde. sabırsızlıkla bekliyorum:) :)

• Beğen
@Daywalker

Sağol Ercü... Sınavdan sonra görüşmek üzere...Selamlar...

• Beğen
merhaba
hüsar'a temenni lerinden dolayı katılıyorum.nihat umarım başarırsın,başarmasanda üzülme sana 1 ay vermediler ,biz bunu biliyoruz ,ama eminiz ki ,o son 1 ay olsaydı canavar gibi olurdu.neyse nihat'a ve sınava katılacak tüm arakadaşlara başarılar.

@Daywalker

saolasın ercüment...
çok abartıyosunuz ve şımartıyosunuz arkadaşlar.. bana verdiniz bisiklet gazını bisikletten inesim gelmiyo.. şimdide yazı yazmaya başlarım durdurabilene aşk olsun durumu olur ona göre....:):):):)
sizlerin o pozitif enerjisi olmassaydı ben o yazıyı yazamazdım... çok saolun ...:)

merhaba arkadaşlar öncelikle superhussarhuso abime cok ama cok tesekkurler harıka yazısı ıcın . yarına bır plan varmıkı acaba ??

@umittosun
sevgili ümit sen bu satırları okurken biz coktannn hocanın yerine pedallamış hatta balıklarımızı söylemiş, püfür püfür esen bi cardağın altında şırıldayan su seslerine volallik eden kuşların o eşsiz güzellikteki seslerini hem dinleyip hemde kızarmakta olan balıklarımızın yanında yiyeceğimiz salatanın üzerine sıktığımız limonun az olup olmadığını tartışıyo olacağız ...:) şaka bi yana pazar sabahın rotası sınavlar, sıcaklar işi olan arkadaşlar var derken nerdeyse iptal oluyodu... gece yarısını tam geciyomuydu gecmiyomuydu hocanın yerine gidelim balık yiyelim haberi düştü ajanslara... ben balık yemediğim icin bu sabah ki tura arkadaşların yanında eşlik edemicemi kibar bi şekilde belirtim...:) şimdiden sabah pedallıcak ola arkadaşlara sağlık sıhat diliyorum eğlenceniz bol olsun.... fotoları bekliyorum ben hepsine kendimi montajlarım merak etmeyinn siz:)
not: buluşma yeri ücgen pekdemirin önü saat 07:30 kahvaltı evde yapılıp gelinecek...:)

merhabalar bugunde ismail abilere katılamadım denedim ama mesafenin uzunlugu zorlugu ve sıcagın etkısı ıle aynı zorlukta ama daha kısa mesafeye sahıp olan babadağ a çıkmaya karar verdim şimdi gidiyorum akşama görüşmek üzere ...

Merhaba arkadaşlar. Forum'un varlığından yeni haberim oldu ve tahmin ettiğim gibi, sağlam bir Denizli komünitesi ile karşılaştım.

Ben de 2001-2002 dönemi Fikret Abi grubunuda bulunmuştum. Adım Barış, Mak. Müh' Bölümü'nde öğrenciydim. Unutulmaz geziler yaptık. Bahsedilen 20 kişilik, 30 kişilik gezilerde de vardım. Bir ara Fikret Abi'yle beraber amatör bir bülten de çıkardık. Fanzin gibi, fotokopiyle çoğaltıyorduk ve başta gezilerimize katılanlar olmak üzere, Fikret Abi'nin büfesine uğrayan ilgili arkadaşlara dağıtıyorduk. Geziye katılanların düşünce ve izlenimlerini aktarıyorduk. Keşke yine olsa :)

Çoğumuzun bisikletleri yaptığımız gezilere uygun olmayan çelik kadrolu, kalitesiz bisikletlerdi. Kask, eldiven, forma hak getire. Gözlüğü olanların sayısı bile biri ikiyi geçmiyordu. Ama yine de harikaydı gezilerimiz.

Kalabalık bir grup için önemli olan sorumluluk paylaşımını iyi yapıyorduk. Öncü ve artçı arkadaşlar görevlendiriyorduk. Bu sayede çoğu arkadaşın başta hafife aldığı, sonra önemini kavradığı disiplini yeterince sağlıyorduk.

Okul bitti, gezi arkadaşlarımızın çoğu buradan ayrıldı (Ben hâlâ Denizli'deyim)
Bisiklet gezilerimiz en heyecanlı yerinde sona erdi. Geçen yıl, pek de iyi olmayan bir bisikletle yeniden pedal basmaya karar verdim. Makina'dan birkaç öğrenci arkadaşın da katıldığı 3-5 kişilik geziler yaptık.

Şimdi bisikleti ve aksesuarları tamamlayıp daha uzun gezilere çıkayım diyorum. İyi ki buldum sizi, eğer ufukta bir plan varsa birlilkte pedal basalım :)

Artık benimde bi bisikletim var… ve 5 yaşındaki cocuklar gibi sevincliyim…
……………….
…………….
Mahallamizde bi arkadaşımıza alınmıştı ilk bisiklet. Ve diğerleride birer gün arayla aldırdılar babalarına.. bi sorun vardı hicbiri bisiklet binmeyi bilmiyor birinin öğretmesi lazım değil mi… haliyle ben hic bilmiyom bisikletim de yok (babam almıyo sokakta bulmadım sizi diyo)
Bu yaz moda bisiklet binmek ilk önce öğrenmek. bakkal osman amca her yaz yaptığı yatırımlar nasıl oluyosa tutuyodu bu yaz yara bandı na yatırdı paralarını. gecen yılda kutu kutu misket sipariş etmişti ekim ayına hepsi bitmiş oluyodu 
Akşam üstlerini hic sevmezdim.. yoruluyordum cünki.. arkadaşlarımın dengede durmalarını icin yardımdaydım onlar bisikletle ben arkalarında koş .. düşeni kaldır moral ver, bisikletini tut gibi önemli görevlerim vardı.. aradan bi hafta gecti herkes daha hızlı gitmeye ben daha fazla yorulmaya başladım… ama bende nasıl olduysa hic bisiklete binmeden bisiklet kullanabiliyordum… 
Aradan yıllar gecti… gecti gecmesine ama benim hala bisikletim yok..:)

Bi adliye binası yer Honaz.. baro odasında 37 ekran tv de bilmem kimle sabah kuşağı adlı gereksiz bi programı can sıkıntısından, mübaşirede söylene söylene arada bir kanalların hepsini dolaşıyorum isim değişik kuşak aynı..:) bilirkişilik yapcaz ya para alcaz yoksa katlananılmaz…ve hayatımı değiştirecek kişiyle orda tanıştım.. (Cahide iyiki tanıdım seni ve ismal ile diğer arkadaşları)

Pazarları hic bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim 2 telefonumuda akşamdan haftaici kalktığım saatten bile erkene kurdum.. saat 10 gibi uyandırmaya gelen canım babamla kavga ederdim cogu kez…ama bu sefer kendim istedim hatta uyuyamadım.. saat 06:00 kurduğum telefonların calmasına daha yarım saat varken ben coktan evi turlamaya başladım saat gecmek bilmiyo …nihayet buluşma saati geldi….:) gerisini forumda okuyorsunuz... hatta tura katılan aradaşlar birebir yaşıyor ....:)

Canım babacığım seni cok seviyorum…ve özlüyorum… ben bi bisiklet aldım… her pedalımda sen aklıma geliyorsun… icimde kalan saklamakta zorlandığım o cocukluk heycanını yaşıyorum… sen merak etme olur mu…

Kusura bakmayın arkadaşlar…

• Beğen
@sniper

abi aynı şeyleri ben de paylaştım..........
çok duygulandım.gözlerim dolmaya başladı.
çocukken boynun bükük de olsa kızmassın,çünkü onlar anne ve baba.......

• Beğen
@mengutay

Merhaba ben de İnşaat bölümünde ögrenciyim şu anda. Fikret abiyi ekibindeki bazı arkadaşları tanıyorum. Okulu bitiremedigimdenhala buradayım :D Toplantılarımıza bekleriz, gelin tanışalım. Görüsşmek üzere...

Hüseyincim bu yazılara devam edersen Denizli trafiği sana minnettar kalacak. Çünkü sayende bisikleti olmayan kalmayacak.:p Yazılarının devamını bekliyorum.

• Beğen
sevgili hüsar,
bu bahsettiklerini sanırım herbirimiz yaşadık,ama dile getirmek kolay değil,sen bizim dilimizi de kullandın ve duygularımız paylaştın .teşekkür ederim.sadece benim yaşamımda küçük bir farklılık oldu,çünkü bana hiç bir zaman bisiklet alınamamıştı vede kullanamamıştım da .ama ne güzeldir ki,evlendikten sonra sevgili eşim ismail aldı(bana araba alsaydı herhalde, bu kadar sevinmezdim) ve ben bisiklet kullanmayı öğrendim(laf aramızda 30 yaşımı geçmiştim) ,ve şimdi de sizlere ayak uydurmaya çalışıyorum. hatta sizin bu muhteşem gazlarınızla ,bisikletçi neyim oldum .bana yardımcı olduğunuz için gruptaki tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. herbirinizin bende emeği çoktur.en başta tabiki ismail'in ve hüsar,nihat,nur,ercü,gül,mustafa,ali. bu duygusal moddan bir an önce kurtulmamız gerekiyor artık hüsar yeterrrrr....

@cado

:):):):) daha ağlatmayı planlıyodum ben sizi..:):):) hayal ile gerceği karıştırdığım o sıcak ve susuz rampalarda senin gül'ün nur'un cabalarınız daha duygu yüklü... kac haftadır o yorucu tempo gık demeden pedalladınız (sen ve nur biraz naz yaptınız ben gördüm) gül de naz yapmıştır elbette ama göremedim ..diyom ya 3 numara körüm diye.... haliyle herşeyi göremiyo insan... hepimiz aynı yollardan gectğimizden bu kadar sıcak bi grup oluştu galiba... heyecanda belki onun icin eşit paylaşılıyor... yüzünüzden tebessüm eksilmesin...

Geri