Artık benimde bi bisikletim var… ve 5 yaşındaki cocuklar gibi sevincliyim…
……………….
…………….
Mahallamizde bi arkadaşımıza alınmıştı ilk bisiklet. Ve diğerleride birer gün arayla aldırdılar babalarına.. bi sorun vardı hicbiri bisiklet binmeyi bilmiyor birinin öğretmesi lazım değil mi… haliyle ben hic bilmiyom bisikletim de yok (babam almıyo sokakta bulmadım sizi diyo)
Bu yaz moda bisiklet binmek ilk önce öğrenmek. bakkal osman amca her yaz yaptığı yatırımlar nasıl oluyosa tutuyodu bu yaz yara bandı na yatırdı paralarını. gecen yılda kutu kutu misket sipariş etmişti ekim ayına hepsi bitmiş oluyodu
Akşam üstlerini hic sevmezdim.. yoruluyordum cünki.. arkadaşlarımın dengede durmalarını icin yardımdaydım onlar bisikletle ben arkalarında koş .. düşeni kaldır moral ver, bisikletini tut gibi önemli görevlerim vardı.. aradan bi hafta gecti herkes daha hızlı gitmeye ben daha fazla yorulmaya başladım… ama bende nasıl olduysa hic bisiklete binmeden bisiklet kullanabiliyordum…
Aradan yıllar gecti… gecti gecmesine ama benim hala bisikletim yok..
Bi adliye binası yer Honaz.. baro odasında 37 ekran tv de bilmem kimle sabah kuşağı adlı gereksiz bi programı can sıkıntısından, mübaşirede söylene söylene arada bir kanalların hepsini dolaşıyorum isim değişik kuşak aynı..

bilirkişilik yapcaz ya para alcaz yoksa katlananılmaz…ve hayatımı değiştirecek kişiyle orda tanıştım.. (Cahide iyiki tanıdım seni ve ismal ile diğer arkadaşları)
Pazarları hic bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim 2 telefonumuda akşamdan haftaici kalktığım saatten bile erkene kurdum.. saat 10 gibi uyandırmaya gelen canım babamla kavga ederdim cogu kez…ama bu sefer kendim istedim hatta uyuyamadım.. saat 06:00 kurduğum telefonların calmasına daha yarım saat varken ben coktan evi turlamaya başladım saat gecmek bilmiyo …nihayet buluşma saati geldi….

gerisini forumda okuyorsunuz... hatta tura katılan aradaşlar birebir yaşıyor ....
Canım babacığım seni cok seviyorum…ve özlüyorum… ben bi bisiklet aldım… her pedalımda sen aklıma geliyorsun… icimde kalan saklamakta zorlandığım o cocukluk heycanını yaşıyorum… sen merak etme olur mu…
Kusura bakmayın arkadaşlar…