Scudo Sports

Denizli

Scudo
arkadaşlar, sabah saat 7 buluşma saati değil, hareket saatidir.
mayo ve terliklerinizi unutmayın. havlu taşımayın.
nevalenizi yanınıza alın. yolda kahvaltı yapacağız.
otelde havuz ücretine açık büfe öğle yemeği dahil.
sabaha görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
açık büfemi inanıyorumki dupr bır gezı olucak arkadaslar pedala kuvvet

degerli pedalımız gül .. şuan ankara yolunda .. yarın zorlu bi sınavı var... doktora sınavı... inşallah başarıyla gecer sınavın ve güzel haberlerle geri gelirsin... dualarımız seninle ... :):):)

• Beğen
Kendisi (Gül Hanım) hayatımda tanıdığım en iyi öğretmenlerden ve arkadaşlardan...Sonsuz başarılar...

• Beğen
İlgileriniz için tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Canım arkadaşım İsmail Ofli'ye de :) Özledik İsmail seni valla bak :) Bekliyoruz, sınavdan sonra!
Bu arada üniversite ismi gizli kalırsa sevinirim, malum diplomatik olaylar :(
Valla sınavdan şimdi çıktım, çooook zordu çoooook. İlk işim bir bilgisayar bulup foruma girmek oldu. Fotoğraflar çok güzel, herkese teşekkür ederim. Bugün toplantıya yine katılamıyorum, o saatte sanırım yolda olurum, yoksa canlı bağlantıyla katılırdım :) Bir teklifim var; cumartesi günkü KPSS sınavı sebebiyle faaliyetin pazar yapılması uygun olur mu acaba? Benim görevim var, sanırım Nihat'ta sınava girecek.
Bu arada Hüseyin arkadaşımız'a grup için çabalarından dolayı ayrıca teşekkür ve tebrikler gönderiyorum.
Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: sniper
İnşallah sınavınız istediğiniz gibi geçer....Sınavdan sonra gelmeyi düşünüyorum..Görüşmek üzere...

Ercü kendini aşmışsın:D.Ama yerinde olsam köpeklere fazla güvenmezdim...Köpek var köpek var...!:Skull-175
Fotolar için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: scofoid26
değerli pedal arkadaşlarım.... devlet büyüklerimizn ve metorojinin son acıklamalarına göre son çeyrek yüzyılın en sıcak günü bugün ve yine o uzmanlar dışarı çıkmayın diye bas bas bağırıyolar düşündük taşındık bizde çıkmayalım dışarı dedik ve bu haftadaki çarşamba toplantısını sıcaklardan dolayı iptal ettik... en kısa zamanda buluşmak ümidiyle bol klimalı günler....
not : benim klimam var ben sıcakları hissetmiyom ama hisseden arkadaşlar için bu iptali yaptık :):):):)

@sniper

Bu kısmı gec okudum biraz, madem kliman var, toplantıyı sizde yapsaydık ya?:D

Saka bir yana, cok sıcak oldugu dogruydu da aksam yapardık toplantıyı diye düsünmüstüm. Biraz daha serin olurdu o zaman. Hem daha tavla oynamamız lazım seninle.

@ismailofli

Abicim kendimi aştığım filan yok maalesef. O köpegin ısırmak bir yana, yerinden kalkacak hali kalmamıştı. Hem zaten ufak tefek bir seydi, ısırsa acısını kabullenebilecegim cinstendi yani. ;) Yoksa iri bir köpek, misal bir kangal ya da kurt köpegi olsa elden böyle su içirmek sıkardı biraz :D
Ama aşağıdaki resim bir istisnadır ve kaideyi bozmamıstır, ama insallah bozacaktır. :) Aşağıdaki arkadaşın adı "Tüylü" idi, Antalya Kızlar Sivrisi tırmanışında tanıştığım eski bir dosttur kendisi. Geçen sene vefat ettiğini öğrendim, üzgünüm. :(
http://img146.imageshack.us/img146/8669/arkadased0.jpg

Sınavda başarılar dilerim, bir an önce seni Denizli'ye bekliyorum, sadece bisiklet için degil elbette, beraber dolasacagız, oyunlara, filmlere filan bakacagız daha. Bir de şu kayak yaparken gördügün elastik, mavi uzun kollu içlik işini unuttuğumu sanma, gelince onu da ayarlarız hayırlısıyla. Görüsmek üzere...

@Daywalker

bizim evde tadilat var boya badana filan akşamları boya yapıyom da :) yoksa olurdu toplantı bizim orda ...:) bu hafta biraz yoğunum... en kısa zamanda seninle ve diğer kendisine güvenen yenilgiyi hazmedebilecek arkadaşlarla tavla oynıcam... reklamdaki gibi kaybetmicemi bilince insan rahat oluyo ...:)

@eratım

slm hocam,daha denizli'nin bütün köy ve mezralarını bitirmiş değilim.:D :D :D
en kısa zamanda tamamlıyacam:) :)
hocam merak ettiğiniz yerler olursa yardımcı olmaya çalışırım:)
ben sizden sıkıştığım yerde yardım istiyecem çünkü

• Beğen
@eratım

Merhabalar, aramıza hoş geldiniz. Toplantılarımıza bekleriz, gelin yüz yüze görüselim, siz de bisiklet ekibimizin bir parçası olun. Görüsmek üzere...

@sniper

Kaybetmeyeceginden o kadar da emin olma genç... :)

eeee bi hafta daha bitti ve cuma geldi hatta bitiyo... isteksizce geldikti hani hatırladınız mı pazartesi işe... bilgisayar başına gecinceye kadar dı sanırım... haftasonunu hatırlatan o heycanı tekrar yaşamımızı sağlayan fotograf ve yorumları okuyunca etrafımızdakilerin anlam veremediği bilgisayar ekranına bakıp gülümseyen bi hal alırız çoğu kez... bu hal çarşambaya kadar tekrar tekrar devam ediyo sanırım...:)

çarşamba dedimde hafta sonu heycanı bastı birden... akşam olsada toplansak telaşı belirir bu seferde yerinde sabırızlanan tüm işlerini bitirip te işten erken kaçma çabası olur ve yine etrafımızdakiler anlam veremez...:) pedalın istikameti çamlıktır çarşamba akşamları...

ve ilk gittiğini düşünürsün yolda ama girişte hemen sağdaki bankta sana el sallayan bi gülen bi yüz karşılar... hemen oturuverirsin banka ama 5 dak geçmeden toprak kımıldamaya başlar ve sulama fıskiyeleri yüzeye çıkmaya başlar... anlarsınız 30 saniyeniz var ıslanmadan çam ağaçların altındaki yere sabitlenmiş ahşap masalara bisikletin ile gitmek için... eğer 30 sn de toparlanamamışsanız yandınız demicem ıslandınız demektir. fıskiyeler her yerde geçiş yok :) taaaa 100 m ilerden geleceksiniz hemen karşınızda arkadaşlarınızın oturduğu muhabbeti koyulaştırdıkları gülme seslerin çamlıkta yayılmaya başladığı o noktaya... eee herkesler gelmeye başladı...

hava sıcak serinlemek lazım değilmi.. kısa çöp çekip büfeden su kola dondurma alınır sanmayın... herkez gönüllü gitmek ister ama en hızlı davranan 2 kişi çoktann büfenin yolunu tutmuştur bile... büfeci amca ve teyze kesin yemek yapıyolardır ve yemeğe davet ederler... ve haftasonu için ne gibi bi plan yaptığımızı onlar merak etmiştir bile hemen sorarlar... sırdır söylenmez..(yaklaşık rota sölenir ) eee nede olsa çamlıktan başlayan ve çamlıkta biten rotalar onun yararınadır.. potansiyel bi müşteri ekibi vardır çünki... pazar akşamına stoklar gözden geçirmeye hemen başlar :)

kolalar bardaklar bisküvitler dondurmalar.. toplanan kişi sayısına bakılmaksızın avuç avuç alınır nasıl olsa yiyecek birileri muhakkak vardır dimi... yeme içme başlar herkez sabırsızlıkla pazara odaklanmıştır... nereye nasıl gidilir 1/1000 paftalar üzerinde renkli kalemler üzerinde işaretlenir çeşme ve mola yerleri belirlenir.. (yok bu kısım filmler de oluyordu ben karıştırdım galiba ) pazar için alternatifler çoğalır bi tanesi en güzelidir hiç kimse itiraz etmez... hemen o yeri bilenler o yeri diğerlerine ballandıra ballandıra anlatır … bi yanımızda serin sular bi yanımız ağaç gölgesi diye bi efsane oluşur ... gözler dalmış sanki otuurdukları yerde pedalla gitmektedirler... cennetten bi parça güzel o yere..:):):) dağılalım arkadaşlar saat geç oldu daha eve gitcez evde çocuk coluk bizi bekler sesleri çıksa da kimsede ses yok (kimsenin çocuğu olmadığından olabilir sanırsam) karar arkadaş pazar sabahı kim nerde bekliyecek grubu... tamam anlaşıldı...

ya üçgendir yada kınıklı yada ulus yada çamlık ... pedala kuvvet gidiyoruzz eve hazırlıklar başlasın değil mi haftasonu için poçalar.. sandeviçler... saklama kaplarında domates peynir salatalık (ben böle yapıyorum da)
eee şimdi işin zor kısmı evdekilere pazar evde olamayacağını anlatma kısmına geldik... bu kısmı kısa geçiyorum baya bi zor..:)

yuppi pazar sabahı.... gerisini zaten forumdan okuyorsunuz arkadaşlar...:):):)

duygulandım valla.
süpermenim, hussarım, hüseyinim.
muhteşemsin. sağol dostum.

• Beğen
Değerli Hüseyin,
bu ne güzel bir yazı. Ben önce yazıyı direk okumaya başlamıştım, açıkcası İsmail Abi'nin o güzel yazılarından sandım. Yazının sonuna doğru gelirken alttan İsmail Abi'nin yorumu görününce tekrar yukarı baktım ki senmişsin. Ben böyle duygu yüklü yazıları okurken iyiki...... deyip gülümsüyorum. İsmail Abi'ye de sana da teşekkür ederim, duygularınızı bize açtığınız için. Sevgiler.

sevgili hüsar'ım
Sanki neyim film izledim ,ne güzel şeyler yazmışsın sen ölee.bu kadar içten bir yazı ,benim bile yüreğimi coşturdu,gerçi bisküvi çeşitlerine katılmıyorum sadece tek çeşit alınıyor ,ama yinede bir çok kısmı doğru ,gerçi avuç avuç kısmından da şikayetciyim hepimiz üstüne çoluşunca parçası kalmıyor bidahikine bol çeşit vede adet alalım olur mu?
gerçekten çok hoş du ,sen bizim hüsarımızsın sen olmasan bizim ne çarşambamız,nede pazarımız olur ..bak gene ağlamaklı oldum hadi kapatıyorum

• Beğen
Merhaba arkadaşlar,
Hüseyin'in desteği ile :) siteye yeni üye oldum (Bisikletim her ne kadar olmasa da) Artık aranızda bende varım..:)
İnşallah bende en kısa zaman da bisiklet alacağım. (kıskandım çünkü gezilerinizi :) Hele Hüseyin'in bana yaptıklarını anlatması ile isteğim daha da arttı bisiklet almaya karşı...
Sevgilerle...
Bu arada Hüseyin oyle bır anlatmıssın kı, cok ciddi ve önemli bir iş yapılıyor imajı vermişsin:) Ama çok hoş olmuş...Duygularınıı çok güzel aktarmışsın..
Sevgilerle.

• Beğen
Hüseyin abi sen edebiyatçı olacak adammışsın.Bence hiç zaman kaybetmeden "BİSİKLET ANILARIM" gibisinden bir kitap yazmaya başla :)
Eğer satışların tavan yapmazsa ben alıcam bütün kitaplarını :) O kadar eminim bak.

• Beğen
Geri