Scudo Sports

Denizli

@hbtuncer

merhaba hbtuncer bey,
isminizi bilip, o şekilde hitap etmek isterdim size.
forumu takip edip, aktivitelerimizden haberdar olabilirsiniz.
forumdaki denizlili arkadaşların profillerinde gerçek isimleri ve
msn adresleri mevcuttur. bizimle iletişime geçebilirsiniz.
bir an önce görüşebilmek ve tanışabilmek dileğiyle.

Scudo
@scofoid26
Kardeşim çok geçmiş olsun...Dileklerimi Nur'a ilet...Biraz dikkat edin kendinize...

slm arkadaşlar,sizlerin desteğiyle daha çabuk toparlıyoruz,sağolun
hbtuncer bey hoşgeldiniz aramıza,falıyetlerimizi forumdan takip ederek katılabilirsiniz ayrıca forumda msn adreslerimizde bulunmakta,irtibata geçebilirsiniz

Herkese merhaba:)
Beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum.Beni çok mutlu ettiniz.Geçmiş olsun dileklerinizi İsmail abi ve Cahide abla bana iletti.Çok sevindim.Sizleri telaşlandırdım.Ama çok şükür önemli bir şey çıkmadı.Şimdi daha iyiyim:winkenlux

İsmail abi,Cahide abla,Ümit,İlknur abla ve Ender abi,Ercüment,Gül,ismail,Ali,Hüseyin,Muğla'dan Mustafa hoca ve Muğla ekibi,Tatlı cadı,Mustafa,Erkin desteğiniz için çok teşekkürler.

Bu arada ismini unuttuğum arkadaşlar varsa özür dilerim:(

Her zaman yanımda olan,nazımı çeken Nihat'a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.İyi ki varsın canım

• Beğen
Tepkiler: sniper
hbtuncer bey grubumuza hoşgeldiniz.

ALİ AKTAŞ

@Nur Çetinkaya

hoş geldinnn nurrrr hep inandık senin en kısa zamanda iyleşiceğine ..

Merhaba

Nur artık iyi olduğuna çok sevindik umarım enkısa zamanda eski formuna ulaşırsın.tura katılmamda en büyük cesareti biliyorsun senden alıyorum.bir an önce tura katılalım.hafta sonu için bir programımız olacak mı?

• Beğen
Tepkiler: sniper
nurrrr hadi bakalım fazla dinlendim cık bakalım.. nihatı ve bizleri yalnız bırakma :):):)

@umittosun

Bence Antalya üstünden bir rota olsun :D :D bizde sizle pedallıyalım :D
Ümit'cim nasıl olur ama.

Sevgi ve selamlarımla. ;)

slm arkadaşlar, yarın sabah kaklık mağarasına ,öğleyi oralarada geçirip,dönüşte aşağı dağdere, kocabaş,kızılyer,honaz.honazda kiraz şenlikleri var,güzel oluyo,sonra karakurt,kayhan ve denizli olabilir.hava şartlarına göre farklılıklar olbilir,alternatif olarak göveçlik babadağ da olabilir.:) :) :)

abi sekiz de siz cıkınca ücgen pekdemirin orda 9 gibi buluşuluyo gec oluyo gibime geldi siz 8 den önce buluşsanızda sekizde ücgen pekdemirin ordan herkes katılmış bi şekilde yola cıksak nasıl olur...?

@sniper

abi insaf. kaçta kalkalım daha pazar pazar...
biz nihatların ordan anca 8.30'da hareket edebiliyoruz zaten.
siz kendinizi ona göre ayarlayın. hem biraz daha uyumuş olursunuz.

bişilerden fedakarlık edilmeyince başarı olmaz...:) uykudan fedakarlık abi sen yaparsın sen neleri başarmadın sigarayı bile bıraktın sen uykudanda vaz gecersin ha gayret:)

pedal günlüğü
bugün icin program kaklık mağarası ordan da honazkiraz festivaslie gitmekti... gözümüzü aştığımız yeni gün yağışlıydı ve günesi görmememiz icin tümbulutlar grileşmiş bizi hayal kırıklığına ugratmak icin bizim yaptığımız plan gibi onlarında bi forumu varmı bilmiyom ama anlaşmışlar :) tabiki herkezde bi hayal kırıklığı pedallayamadığın verdiği bi burukluk vardı ve yağmur halaaaa yağıyodu... artık ümitler kesilmiş rutin günlük işler yapılmaya başlanmıştı... miskin miskin 2. hatta ücüncü kahvaltılar yapılıyodu......
takiiii nihatın gidelim bize yağmur ne yapacak demeesi üzerine tekrar telefon msn trafiği başladı ama aramızda bazı arkadaşlar (onlar kendini biliyo)ericeklerini idda ettiler yağmur dokunurmuşşş üşütüp hasta olurlarmışşş bademcikleri şişermiş anneleri kızarmış anlıcanız bahane üstüne bahane (tabi yemedi gözleri o honaz dağının eteklerindeki şenliklere gitmek) neyseee günlük işte bu bahane ve sebeblerden sonra nihat nur ve ben (ali de gelicekti ama teknik arızalardan dolayı gelemedi ) bindik bisikletlerimizle atıldık yağmurun icine..
süper bi gün gecirdik gülmekten öldük... kirazımızıda yedik muhabbetimizi yaptık cayımızı ictik ve yine yağmura karşı atıldık yola pedal kardeşliği yaptık... evet ben eve az önce geldim... yorgunluktan eser yok ... iyi geceler...:):):):)
not: bize eşlik edemeyen tüm arkadaşlar eksikliğinizi cektik... sizlerde katılmış olsaydınız bu gün kat kat güzel olurdu ... görüşmek gülüşmek üzere....:)

slm hüseyin abi,ben de fotoğraflarla uğraşıyorum,inşallah doğru resized etmişimdir.mükemmel bir turdu,fotoğrafları şehir içi tur ve gezilere atıyorum,inşallah güzel kareler yakalamışımdır.resimlere bakan arkadaşlar bizlere imrensin artık.:D :D :D
yağmur çamur farketmez,pedalıma işlemez

not: az önce bahaneleler kısmındaki o kendini bilir dediğim arkadas ismail di sevdiğimden dolayı takılmak istedim biraz... iyiki gaza getirdinde bisikleti aldırdın ismail cok iyi insanlar tanıdım ve keyifli günler ve yaşıyorum sayende... kızmadın umarım yazdıklarıma :):):):):)

harikasınız abi bende dun öğlen saat 2 de buldan a cıktım orada bır yayla var buldanın ustunde oraya ama ısmını ogrnemedım cok guzel bır gun gecırdım her nekadar tek basımada olsa ve aaa turist amcaya bakın aaa suna bakın sozlerı ıcınde ıyıcene gaza geldım :D eger sızın cıkacagınızı bılseydım gelırdım neyse bır dahakı haftaya gorusmek dılegı ıle ..

Geri