Scudo Sports

Denizli

Merhaba İsmail

Nur'un hasta olduğunu yazmışsın, umarım çok büyük bir sorun yoktur, geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim, selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Nur Çetinkaya
Scudo
@pelo-selo

teşekkürler ilknur abla. sürekli telefonda görüşmeme rağmen
daha ben de tam olarak ne olduğunu anlayabilmiş değilim.
birazdan hastaneye gideceğim. çok endişelenilecek bir durum
yok sanırım ama sonuçta nur hastanede bu gece.
selamlarınızı ilettim zaten. görüşürüz.

Bütün gün proje işleri ve okul koşturmacasından dolayı cok geç ögrendim bu kötü haberi. Çok geçmiş olsun Nur. Ne oldu böyle birden bire? Daha dün aksam çok iyiydin, inşallah ciddi bir şey yoktur. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle...

• Beğen
yeni uye selam arkadaslar bende bugun uye oldum bu arada nur gecmis olsun insallah cabuk iylesirsin ercu proje isin noldu hafta sonuplan ne arkadaslar?fotolar gercekten cok hos mustafa selamlar herkeze

gittik gördük nur gayet iyi birazcık naz yapıyo o kadar :) :):):)
Nur iyi arkadaşlar rahatsızlığı devam ediyo ama toparlıcak cabucak... herkezlerede selamı var bu arada sizlerin yazdıklarınız selamlarınızı dakika dakika haberr alıyo interneti yok odada ama sağolsun arkadaşlar yalnız bırakmıyolar nur ve nihatı (tabikide ismail ve cahide)
tekrardan gecmiş olsun....:)

Merhaba Denizli'deki arkadaşlarım.

Nur'un hastalığını duydum, ama nedenini tam anlayamadım. İyilik haberlerini bekliyoruz.

Nur geçmiş olsun. Hemen iyileşip aramıza dönmen dileğimle.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
nurrr hadi kalk yaaa bak tatlılar börekler pastalar yaptık herkez var bir sen eksiksin hayde hemen iyleşş

Merhaba

Biraz önce nur ve nihatla görüştük.sadece ateşinin yükselip yükselmeyeceğini kontrol etmek için bu gece hastanede kalacaklar.ancak nur sanırım kendini iyi hissediyorki eve gitmek istediğini söylüyor.nur sanırım çok kısa zamanda aramızda olacaktır.
sevgiler.

• Beğen
selam ne kadar tanımasam da geçmiş olsun nur hanım önemli değildir inşallah en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle yollar seni bekler geç kalma merak ederler tekrar geçmiş olsun

slm arkadaşlar,biz hastaneden çıktık ve artık evdeyiz,teşhis antibiyotik zehirlenmesi.şu an keyfimizde yerinde.bizleri hiç yalnız bırakmayan,arayıp,soran,sormayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz,bizi çok mutlu ettiniz,en yakın zamanda aranıza katılmak dileğiyle

@scofoid26

Çok şükür, önemli bir şey çıkmadı. Sevindim. Tekrar geçmiş olsun...

• Beğen
Tepkiler: sniper
@scofoid26

çok şükür gelmeyi isteyip teknik arızaların yoğunluğundan dolayı gelemediğim için kusura bakma kardeşim ama kalbim sizinleydi hep büyük geçmiş olsun..

Selamların en güzeli sizlerin olsun. Bu foruma bugün rastladım hemen üye oldum Denizlileri görünce daldım içeriye.;) 5-6 sene önce bisikletim çalındığından beri yenisini almak için fırsat bulamamıştım.(Dünya işleri, ahiret işleri şu sebep bu sebep vs.) Dün arabamı satıp bisikletimi aldım nihayet. Neyse tefferruatlara ilerleyen zamanlarda inşallah gireriz. Şimdilik sizi bulduğuma sevindiğimi söylemekle yetineyim.

Hepinize hayırlı günler dilerim.

• Beğen
Geri