Scudo Sports

Denizli

@bulentery

sağol abi,sen gelene kadar inşallah toparlar sana eşlik ve rehberlik ederim. birde antalya yolu için bir alternatif sunayım;acıpayamı geçtikten sonra çameli'i yol ayrımı var,buradan da antalya ya ulaşabilirsin.yolun daha renkli olacağına inanıyorum,yaylalar ve fethiye şansınız var.düşünürseniz ayrıntılı olarak yazarım,yolunuzu uzatacak olduğunu bilin,zamanınız açısından

Scudo
denizlili bisikletçi arkadaşlar,
yarın saat tam altıda, çamlığın girişinde buluşuyoruz.
az pedal, çok muhabbet, hafif bir tur olacak.
amaç daha çok tanışmak ve hafta sonu ve bundan
sonrası için planlar yapmak.
herkesi bekliyoruz.

@Ender Alıcıoğlu

slm abicim,denizli'ye gelmen ve senınle pedallamak bizi mutlu eder.sana ve bület abiye rehberlik ederiz.,hatta tüm pedalcılarıda davet ederiz.en kısa zamanda birlıkte pedallamak üzere

ArkadaŞlar Gununz Nasil Gecti Anlatsaniza Bugun Gelemedim Cok Merak Ediyorum ..

Selam Ümit Agabey,

Bugun ben 18:00'de gittim. Milli takımdan arkadaşım Ali de geldi. Digerlerini bekledik. İsmail Agabeylerin bisikletinde oluşan bir problem nedeniyle geciktiler. 18:30 gibi basladık. :D

Çoğumuz zaten birbirimizi tanıyoruz. Ben de şahsen Hüseyin arkadaşımızla yeni tanışmış oldum. Neler yapıyoruz, nasılız, havadan sudan muhabbet derken sonunda "bu hafta sonu ne yapalım" dedik ve pek çok öneri arasından pazar günü saat 08:00'de Nihat'ların evinin önünden Pamukkale'ye gitmeye karar verdik. Ondan sonraki hafta ise şartlar el verirse, Didim, Aphrodisias veya Kefe Yaylası'na 2 günlük kamplı bisiklet faaliyeti olabilecegi konuşuldu veya ben yanlış duydum (İsmail abi, Nihat size diyorum aloo:D ). Bir müddet bisikletlerimizin orasını burasını karıştırdık, "aa filanca parça süpermiş, aa sizin seleniz yook" gibi muhabbetlerin ardından da 20:30 gibi dağıldık.

Pazar günü gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz. Performansımıza ve hava durumuna göre Karahayıt'tan sonra daha ileriye de gidebiliriz.

ya aslında oyle guzel bır parkur belırlermıssınızkı benım saraykoyde yasamam sorun oluyor ters dusuyorum sıze ama sanırım bır aksılık cıkmaz ıse eger ben saraykoyden pamukkaleye oradan sıze katılırım dıye dusunuyorum hayırlısı olsun bakalım ..

dün gerçekten güzeldi... iş temposu içinde iyi bi değişiklik oldu.. ercü ali nihat ve diğerleriyle tanışma fırsatım oldu hatta ali karşı komşummuş...:) nerden nereye karşı karşıya oturuyoz birbirimizden haberimiz yok :) ama pazar günü için plan yapmak güzeldi... ben o turu nasıl tamamlıcam şimdiden merak ediyorum ... ben arabaylamı gelsem ne :):):) herkese sevgiler....

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
@Daywalker

valla resimlere çok sevinirim....antreman konusunda hiç şüpen olmasın...tam gaz...

Forumda ArkdaŞlarla Bİlgİ PaylaŞiminda Bulunmak Çoik GÜzel.
Sİteyİ Kuraan ArkdaŞa Özellİkle Çok TeŞekkÜr Edİyorum. Bu Kadar İnsani Bİraraya Getİrmeyİ BaŞardiĞi İÇİn...

Alİ AktaŞ

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
@PROCYCLİST

Hoşgeldin Ali'cim. Avatar resmin pek karizmatik olmuş. Senin şu poster olan yarış resmin değil mi o? Yakışır sana. Burayı sık sık takip etmeye çalış. Sürekli yeni birşeyler yazılıyor. İyi bak kendine...

merhaba arkadaşlar pazar gününü iple çekiyorum desem yeridir benim kafamda şöyle bir plan olustu acaba sıze pamukkaledemı katılsam yanı saraköyden pamukkaleye yada sizin kahvaltı yapacağınız mekana kadar pedal mı bassam ama sizinlede birliktede pedal basnak istiyorum ben sanrım cumartesi akşama ismail ablere gitmek ismail abininde dediği gibi pazara görüşmek dileği ile ..

denizli'li arkadaşlar,
pazar günü saat 8.00da kınıklı migrosun önünde toplanıyoruz.
hedef pamukkale. yolda güzel bir kahvaltı. performans ve hava
durumuna göre rota değişebilir. herkesi pedallamaya bekliyoruz.

gelmek isteyenler lütfen bizlere ulaşmaya çalışsın.
yeni katılımlar bekliyoruz. hadi, kalkın yerinizden!..
unutmayın ki hiçbirimiz profesyonel değiliz ve bu tur
herkesin rahat rahat gelebileceği bir tempoda olacak.

artkadaşlar merhaba denizlide pedallayan tüm arkadaşlarımızla iletişim kuraBİLMEK İÇİN MSN ADRESİ PAYLASIMI YAPALIM DIYORUM HERKEZ ADRESINI PAYLASIMI İLK BEN VEREYİM

umittosun@hackermail.com

@mcsergeant

hoşgeldin aramıza yarın senide kınıklı da görmek isteriz gelirmisin ??

• Beğen
Tepkiler: sniper
Geri