Scudo Sports

Denizli

teşekkürler can ve ender abicim, cok sevindirdiniz,ben biraz sakarım, yine başıma iş açtım,biraz daha iyiyim.haftaya dikişler alınacak,tırnağımın yapısı bozulacak gibiymiş.dokuyu kaybetmediğimden his kaybım olmayacak,şükrediyorum zaten,daha kötüde olabilirdi.sağolun :60:

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
Scudo
Günaydın arkadaşlar, bugun ne yapıyoruz. Toplantı olacak demişti Nihat. Nasıl, nerede ve ne zaman olacak? Konuşalım, anlaşalım. Akşama doğru yağmur yagma ihtimali görüyorum. Mümkünse çok geçe kalmayalım derim, bu bakımdan.

• Beğen
Tepkiler: scofoid26
Selamlar, bugun toplantı filan olmadığından ve ben de bisiklete çıkacak kimseyi bulamadıgımdan, tek başıma çıktım. Karahayıt'a kadar gittim. Pamukkale'de yamaç paraşütü şampiyonası yapılıyordu, eski yüzlerden bazılarını gördüm. Biraz sohbetin ardından hemen döndüm, yağmur geliyordu çünkü. Neyse ki yağmadı, zira daha yeni temizledim bisikleti. Sık sık bu tarz solo faaliyet yapıyorum. Katılmak isteyen arkadaşları da beklerim.

Nihat abi çok geçmiş olsun.Mesajı yeni okudum çok üzüldüm.İnşallah kısa sürede iyileşirsin. Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: sniper
yunus merhaba,

bu başlığı takip et sürekli. bu hafta içinde yeni
gelişmeler olacak :)

@yunuskivanc

teşekkürler yunus,şimdilik iyiyim.en kısa zamanda pedallamak üzere,selamlar

Selam arkadaşlar, bu hafta sonu Yatağan'daki Kefe Yaylası'na 2 günlük bisiklet faaliyeti çalınmıştı kulağıma. Eğer böyle bir şey yapacaksak hazırlıklarına şimdiden başlamamız lazım. Çünkü orada 1 gece kalacağız ve çadır, tulum vs. malzemeleri 1-2 gün önceden gidip, oraya bırakmak iyi olur. Zira benim bisiklet için bagaj tipi bir çantam olmadığından o kadar yolu sırtımızda kocaman ve ağır bir çantayla gitmek işkence olur. Yatagan'da tanıdıgımız ve bize bu konuda yardımcı olacak bir agabeyimiz var. Bence önceden malzemeleri götürelim. Siz ne diyorsunuz? Yoksa bu hafta sonu başka planlarınız mı var? Paylaşırsanız sevinirim. Ya da hiç değilse özelden bilgilendirici bir mesaj da atabilirsiniz.

Kolay gelsin...

@scofoid26

yawww nettin gene...:boese157:
biraz dikkatli olsana..iyi allahtan bişey yokmuş...çok geçmiş olsun....yazın görüşmek üzere....

söylemeyi unuttum..ercü-nihat projeleri diye bi kitap çıkacak yakında..biraz ara verin...pisilete...:p

@Daywalker

ohoooo...böyle kuru kuru faaliyet olmaz foto isteriz...;)

@ismailofli

slm dostum ,sen bilirsin beni,başımdan kaza eksık olmaz.cok sakarım ya.sağol dostum,en kısa zamanda pedallamak üzere

@ismailofli

Selam İsmail. Tamam, bakalım bundan sonra elden geldigince foto koymaya çalışırım. Solo faaliyetlere makine götürmüyorum. Eskiden çok çekerdim, ama artık zihnime kazıyorum sadece. Neyse, bundan sonra sırf sen göresin diye foto koyacagım, söz veriyorum. Bu arada sınava hazırlandıgını biliyorum ama antrenman da yapıyor musun? Gelirsen antrenmanlı olduğun takdirde eski tempomuza kaldıgımız yerden devam ederiz diye düşündüm. İyi bak kendine. Görüşmek üzere...

nihat merhaba kardeşim ismail abiden yeni öğrendim geçmiş olsun kardeşim umarım çok fazla ağrın sızın yoktur ve umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ..

@nikanam

öneri ve destekleri için daywalker ve nikanam'a teşekkürler... denizlide birlikte pedallayabilmek bizim içinde keyifli olur...pamukkale, hierapolis ve laodikya planımızda var. bisikletin keyfi zaten burada; görerek, duyarak gidebilmek...
bu arada nihat arkadaşınıza geçmiş olsun...

yol'da olun...

bülent bey merhaba,
denizli'ye 20 km kala sarayköy ilçesinden geçeceksiniz.
sarayköy'den pamukkale'ye giden alternatif bir yol daha var.
böylece hem yolu kısaltmış, hem de birkaç rampadan
kurtulmuş olacaksınız. sizi sarayköy'de karşılar, rehberlik yaparız.
iletişimi koparmayalım. görüşmek üzere.

Denizli'li can dostlarıma merhaba

Tüm kaza geçiren arkadaşlarıma yeniden geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda, sizleri yeniden bisiklet üstünde görmek istiyorum.

Bülent beyide Denizli de yanlız bırakmayacağınızı biliyordum. Ben de Bülent beyi Antalya sınırlarında karşılamak isterim. Allahtan bir mani olmadıktan sonra.

Aslında biraz daha pedal basıp Denizliye kadarda gelmekte fayda var.:eek: Sizleri görürdüm.:D Valla bunları düşünmek bile büyük keyif veriyor. :)
Neden olmasın . ;)

Sevgi ve selamlarımla.

Elbette Bulentery (böyle komik oluyor, isminizi ögrenebilirsem çok mutlu olacagım) önceden haber verirse onları Sarayköy'den alırız. Gercekten de İsmail abinin düsüncesi çok akıllıca. Hem rampalardan, hem trafikten kurtulacaksınız, hem de Gideceginiz yollar agaçların ve tarlaların arasında geçiyor. Tam bisikletle gezilecek mekanlar yani.

Bu arada Ender Bey, gelebiliyorsanız sizi de bekleriz Denizli'ye. Aradaki dağ geçitlerini göz önüne alırsanız Antalya'dan buraya gelmek ciddi bir efor gerektiriyor, ama yine de yüz yüze tanışmak iyi olur gercekten.

Kendinize iyi bakın. Görüsmek üzere...

@nikanam

inşallah abi elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım.
yeni gelişmelerin olması çok güzel:)

@Daywalker

İnan insan gelmek istedikten sonra karlı dağlar bile olsa aşıp gelir. ben yanıma bir tane sağlam arkadaş bulsam, (çünkü ben biraz çürüküm de, o bana destek verir.:mad: ) hemen yollara düşeceğim de işte öyle bir arkadaş arıyorum.:D

Ama bir gün sizleri, İsmail'i, Ümit'i, Nihat'ı, Nur'u ve diğer arkadaşları ziyarete geleceğim. ;)

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
@umittosun

teşekkürler ümit'cim.şu anda ıyıyım.4-5 güne kadar dikişlerim alınacak.ikimizde sakar adamlarız,gözümüzü 2 değil ,4 açmamız gerekiyor,bol pedallı günler...

Geri