Scudo Sports

Denizli

Arkadaşlar bugun(çarşamba) saat 16:00 civarında ben, Nihat ve İstanbul'dan gelen Eren arkadaşımızla birlikte Mustafa abiyi'de alarak bisiklete çıkmayı düşünüyoruz. Bir aksilik olmazsa tabii. Kolay bir faaliyet olacak ve uzun sürmeyecek. Honaz civarına gideriz diye tahmin ediyorum ama degişebilir. İsteyen katılabilir. Mail adresim: ercboran@yahoo.com. 13:00'e kadar mail atan herkese cevap verebilirim. Ayrıca forumdan sürekli takip ediyorum. Buraya da yazabilirsiniz. Görüsmek üzere...

Scudo
selam ercüment. zamanım uyarsa ben de katılırım.
kaçta buluşacaksınız?

İsmail abi, isimler konusundaki desteğin için sagol. İmzama da adımı ekledim. Aklıma gelmemişti. Yarınki faaliyete müsait olursan sizi de beklerim. Görüsmek üzere...

dediğim gibi ercüment. zaman uyarsa gelirim.
böyle şeyleri benim en az üç gün önceden ayarlamam gerekiyor.
ona göre haberleşelim bundan sonra. zevk duyarım katılmaktan.

İsmail abi, yarın 16:00'da buluşacağız diye karar verdik en son. Değisirse forumdan olmasa bile Nihat aracılıgı ile sizi mutlaka bilgilendirecegim. Merak etmeyin. Bu arada telefon numaranızı buraya yazarsanız veya mailime gönderirseniz sizi de kaydetmek istiyorum. mailim : ercboran@yahoo.com

Foruma bugun giriş yaptım ve simdi kim kimdir, alıskanlıkları nedir yeni ögreniyorum. Bundan sonra daha erken haber vermeye calısırım.

Abiler forumda bir arkadas bisikletini satıyor, ben de almayı düsünüyorum ama kadro boyu olayı kafama takıldı. Sportif ve yol karışık kullanıyorum. Boyum 1.78. Almam gereken kadro aralığı 17-18 inc arasında. Alacagım bisiklet 17.5 inc. Ne dersiniz sizce bana uygun mu? Mtbtr.com 2daki kücük kadro boyu hesaplayıcıya falan da baktım. Bir de size sorayım dedim. Ne düsünüyorsunuz?

selam ercüment,

bu kadro boyu aslında sana uygun.
ancak arazi binişi için belki bir boy küçüğü,
16 inç seni daha çok tatmin edebilir.
hele ki tırmanışlarda 16 ile daha rahat edersin.
ama yolda binicem, tura çıkıcam diyorsan,
senin kadron 17,5 inç.

Merhabalar,

Ben de Istanbulda yasayan bir Denizliliyim, 97 DAL mezunuyum... Denizliye geldigim bir gün tanismak isterim sizlerle...

Emre

@siluet

bekliyoruz emre.
gelmeden önce lütfen özel mesaj
ya da msn'den bana ulaş.
önceden iletişim sağlayıp program yaparız.

ercüment selam,

bence bu satış ilanını ilgili bölümde aç.
ana sayfada 2. el başlığı altında daha çok insan farkeder.
hayırlı satışlar :)

Abi Denizli'li olduğumuz için bu guruba duyurmak istedim. ayrıca 2. El bölümüne de açtım. Aslında önce oraya açmam lazımdı, yanlış oldu. Ama Denizli'dekilerin önceklikli haberi olsun diye yaptım. Uyarın için tesekkür ederim.

haklısın ercüment.
ben de olsam önce denizlililer duysun
diye buraya da açardım konuyu.
size bugün iyi turlar. keşke gelebilseydim.

@Daywalker

Ercüment arkadaşım merhaba

Forumumuza hoş geldiniz derim.

2 el bisiklet ilanlarınızı sadece 2 el bölümünde ilgili topiğe atınız.
Size iyi forumlar dilerim.
Hoşçakalınız.

• Beğen
Tepkiler: sniper
Arkadaslar sizden bir ricam var, bundan sonra Denizli ile ilgili olan mesajları tek bir başlıkta toplasak daha iyi olur bence. Su anda "Denizli'de pedallayanlar" diye bir baslık var. Hepiniz oraya mesaj atmışsınız zaten biliyorsunuz. Tek bir başlığı kullanırsak daha iyi olur. Derli toplu olsun istiyorum. Denizli ile ilgili bir konua hakkında Denizli Denizli Denizli diye başlık aramamak ve karışıklığa sebebiyet vermeemk için moderatörlerden bu başlığı kilitlemelerini rica ediyorum. Lütfen "Denizli'de pedallayanlar" başlığını kullanalım. Saygılar...

Selam, dün aksam 16:30'da Kınıklı Pekdemir önünde toplandık. Ben, Nihat ve 3 arkadaşımızla birlikte Honaz'a ufak bir (40km) gezintiye çıktık. Gayet yavaş, aheste bir tur oldu. Dönüşte sıkı bir yağmur bastırdı, yollar çok kayganlaştı, iyice yavaşladık. Ara sıra inişlerde de epey hızlandık. Bu esnada ıslak ve çok ince kıyafetli olmamdan dolayı, rüzgarın da etkisiyle üşüdüm biraz. Kıyafet, gözlük deseniz çamur içinde. Ama çamur güzelleştiriyormuş, orası ayrı:D Dönüşte Kınıklı'ya yaklaşırken bisikletlerimizle bir artistlik havasına girdik, sormayın. Bisikleti hop diye ceviren mi istersiniz (M.Ali?), arka lastiği kaldıran mı istersiniz(Nihat!), bisikleti zıplatan mı istersiniz(Ben?), hepsi var.Bu da faaliyetin geyik kısmı oldu biraz. Sonuçta bütün çamuru ve suyu toplamış olarak evlerimize döndük. Güzel bir gezi oldu (çok yavaş gittik çook, eve geldim saat 19:30 olmuş!)

Arkadaslar, bu hafta sonu uzun yol faaliyet planı olan varsa, bir görüselim. Nazilli olur, aphrodisias olur, ya da bildiginiz bir yer varsa orası da olur. Bir konusalım bakalım, ne çıkacak.

Geri