Scudo Sports

Denizli

Beyler hangi dershaneye gidiyorsunuz bu sene ? Ben daha karar veremedim de. :)

Scudo
@N.Erdem TUGRAHAN
Senden "sen reklam yaparsan bende yaparım cevo" cevabını beklerdim neco :D Hayal kııklığına uğrattın :D

Denizli'li arkadaşlara selamlar.Bu sene Denizli'ye okumaya geliyorum.3 yıl boyunca Denizli'de olacağım.Her gün pedal çeviririz artık.
Sorum olacak Denizli'e gelirken yol bisikletini mi getireyim yoksa dağ bisikletini mi?Her ikisini de getireyim mi?

Denizli'de yüksek rakımlı tırmanabileceğimiz dağlık alanlar var mı?Şöyle in in bitmeyecek dağlar.

@Sertaç EKİCİ

Öncelikle Hoşgeldiniz güzel Denizli'mize. Siz her ikisini de getirin. Bazen turlarımız asfalt, bazen dağ yolu oluyor. ;) :in:

Honaz dağı var. Ege bölgesinin en yüksek dağı. :)

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
@Sertaç EKİCİ

"Denizli'de alt yapı çalışmaları olduğu için şehir içinde yollar çok bozuk yol bisikleti sizi rahatsız eder, şehir dışında yollar yol bisikleti için uygun, ayrıca Denizli konumu bakımından dağlık araziye çok yakın şehir merkezinden en kral yere çıkmak 15-20 dk nızı alır. Bence her ikisinide getirin." Bu facedeki yazının aynısı ekleme yaparsak, in in bitmeyecek yer yok ama çık çık bitmeyen yerler çok, örnek olarak çamlık zirveye 2-4 saatte çıkarsınız 15dk inersiniz :)

• Beğen
@Sertaç EKİCİ

Bana kalırsa dağ bisikletini getirin malesef Denizlideki yol yapımı projeleri çok dengesiz bazen şehrin içine downhıll bisikletle giresi geliyor insanın :DYol bisikletinizi getirip ağırlık etmeyın kendınıze :)

• Beğen
aniden bi ışık yandı gafamda :D gelecek sene tatile denizliye gelicem :D :D

(Boşuna sen gelirsen bende gelirim yazmayın siz zaten Denizlidesiniz :D :D )

Geri