Scudo Sports

Denizli

EmreKArdeşim msn kullanmıuorum malesef ya..Sen buradam mesaj at ben cevaplayabiliceğim soruları cevaplarım ve yardımcı olmaya çalışırım.Tabiki bisiklet almadan önce iyice pazar araştırması yapmak lazım.İhtiyaçlarına göre ve istediğin marka ve modeli seçmek için dikkatli bir seçim yapmak zorundasın.Forum sitelerini araştır. ve sana
Sedona 711 V fren
Sedona 741 V fren
Carraro 435 Daytona modeli
arasında düşün bakalım diyorum kesin beğendiğin modeli belirtirsen araştırırız piyasayı pazarlık yaparız ok.

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
Scudo
741 istıyorum o olmazsa carraro oda olmazsa 711 olur dıye dusundum denızlıdekı satıcı 800 tl dedı ıste 741 e ve diğer bisikletlerde elinde şuan yok onun için ben izmirden getirtmeyi düşünüyorum 741 i kredi kartı tek slıp te 700 e bulablırsem çok iyi olacak

• Beğen
Hadi Sana hayırlı bir haber veriyorum Seda bisiklet ile görüşüverdim.Ben Emre diyeceksin ismini not aldılar sedona 711 V break 16'' veya 18''
Seçenekler Bonus karta 750/8 taksit
Diğer kartlar Tek slipte 700tl ye verecek ok.
Telefonda Mail order ile alacaksın.
0 232 369 49 79 ara istersen kendinde sor aramış birisi benim için pazarlık yapmış de ok.

Sana aynı fiyata başka satıcıda vereyim tel slip veya taksit ankara erdoğanlar bisiklet var Lütfi bey var ..Oda çok dürüst bir satıcıdır.
Araştır istersen forumlarda bile yazar.Sana hikaye okutayım istersen.
Eveet arkadaşlar nihayet ben de çağımıza uygun bir bisiklet alabildim.10 senedir belki de daha fazla bir süre aşağıda gördüğünüz çelik yığınını kullanmaktayım.Gelgelelim uzun yol tecrübesi edinince ya ben ne kullanıyormuşum bölye demeye başladım.Uzun araştırmalarım sonucu "Scott Aspect 10" hoşuma gitti;fakat maalesef izmirde bulamadım bu modeli.Bir çok yere sordum,aradım,taradım en sonunda Erdoğanlar Bisiklet'te buldum.

İyiki de Erdoğanlar'da bulmuşum dedirttiren bir hizmetle karşılaştım (reklam yapmış gibi olmayayım ama ben böyle bir hizmet anlayışı görmedim).Daha telefonda modeli sorarken bile o kadar ilgilendi ki Lütfü Bey.Tekrar teşekkür ediyorum kendisine.Bisikleti kargoyla almayı tercih etmedim.Gidip yerinde görmek,ankaranın havasını almak, Lütfü Bey'in bir çayını içmek (ki o çaylar bitmek bilmedi saolsun ) için koyuldum İzmir'den Ankara yoluna.Gece yolculuğu yapıp bisikleti alıp aynı gün dönecektim.Herneyse geldim dükkana daha içeri girer girmez bir karşılama ,bir hürmet. İlk sordukları "aç mısın,kahvaltı ettin mi,bişeyler hazırlayalım mı?" oldu.İkram edilen sıcak çay 8.5 saatlik yolculuğun üstüne o kadar iyi geldi ki! Gerçekten çok içten ve samimilerdi Lütfü Bey ve ismini 2 defa sormama rağmen hala unuttuğum beni saolsun garaja kadar uğurlayan abimiz.Her konuda yardımcı oldular.Lütfü Bey'in muhabbetine diyecek yoktu.Engin bir bilgi birikimine sahip olduğu daha ilk cümlelerinde anlaşılıyor.Müşteriyle olan bu sıcak ilişkisi de sanırım kendini bu denli iyi yetiştirmesine bağlı

Bunları şunun için yazıyorum.Bazı bisiklet mağazaları maalesef müşteriye hiç değer vermiyorlar.İçeri girdiğinizde ne bir sıcak karşılama var ne de sonrasında bir ilgi alaka!

Sanırım beni İzmir'den çıkıp da toplam 1000 km yapmaya yönelten de biraz Lütfü Bey'in sıcak ve samimi tavrıydı.Umarım herkes onu örnek alır.

İzmir'deki Sundu Bisiklet'teki Ali Bey'e de çok teşekkür ediyorum.O da benim ciddi anlamda bisiklete yeni başladığımı bildiği için çok ilgi alaka gösteriyor ve tavsiyelerde bulunuyor.Bisikleti Lütfü Bey'den aldığımı söyleyince kendisini tanıdığını ve çok iyi bir insan olduğunu o da söyledi.Ali Bey de tıpkı Lütfü Bey gibi.Hatta akraba olduklarından şüpheleniyorum,eğer öyleyse bu durum genlerde var galiba

Neyse efendim umarım bazı mağaza sahipleri bu örnekleri biraz dikkate alır da müşteriye nasıl davranması gerektiğinin farkına varır!

Gidip gelirken aynı otobüs denk geldi şansıma.Muavinle iyi muhabbet kurduk.Ona dedim seni de yazıcam foruma hizmetinden dolayı teşekkür edicem dedim Cengiz kardeşime teşekkürler

Afyon - Ankara arasında 10 kasım Atatürk'ü Anma Etkinliği için Ankara'ya giden İzmir Bisiklet Derneği'nin bisikletçilerini de gördüm yolda.Otobüsün bagajından bisikletimi alıp katılasım geldi aralarına ne güzel giyinmişler öyle yeşil yeşil

Biraz kafa patlattım kusura bakmayın.Resimlere geçeyim.Bu benim çelik yığınım

Kıyamıyorum onu satmaya ya da başkasına vermeye.O yüzden evde müsait bir yerde duracak ve eğer isteyen olursa gezilerime bununla katılabilecek.Biraz yorulabilir kullanacak olan ama yine de konforlu bir bisiklettir diyebilirim

• Beğen
Rica ederim Abicim bak sana Türkiye'deki nam yapmış gelmiş geçmiş bisikletçilerinin isimlerini vereyim.
Ankara' da Erdoğonlar Bisiklet Lütfi Bey.
İstanbulda Yeşil Bisiklet Gürsel Bey.
İzmir' de Sundu Bisiklet Ali Bey
Seda Ve doruk Bisiklet aynı Firma Bülent bey selim bey mustafa Bey.
Motis Bisiklet Kaan Bey.
Aslı Bisikleti aradığında Orada da Bircan Bey ile Servet Bey var yardımcı olurlar.
Adana da İbrahim bey var.
Antalya Da Tuncay bey var Doktor kendisi.
İnşallah baban geldiğinde dikkatli bir şekilde istişare yaparak mutlu sona vararak bisiklet sahibi olmak için girişimde bulunursunuz.
Allah kazasız belasız pedallamaları nasip etsin diyorum.Tüm Bisiklet severlere.

• Beğen
Yalnız şehir dışından getirirken tüm firmalar kargoyu karşılamıyor. Kargo işini sor alacak olursan. Ücretsiz kargo erdoğanlar da var.;)

• Beğen
Evet okuyorum yurtiçi kargonun karo hesaplama bölümünde kargoyu 16 kg olarak yazdım 30 tl ye filen geliyor adrese teslim

• Beğen
Kargo ücreti Erdoğanlarda ne alırsan al ücretsiz yolluyorlar.
Bisiklette tahmini 30tl tutar.Desi hesabına göre ebatları ve kiloyu hesaplarsın anlaşmalı kargosu varsa onlar bilirle ne kadar tuttuğunu.
Ara kargoyu mesale deki 14-15kg bir ürün en 65-75 cm yükseklik 75-100cm boyda 2 metre de farzı misal sana fiyat çıkarırlar çok basit mesafe söylersin izmir denizli arası 225-250km arası bu kadar basit yani anlarşırsan sen kargoyu öde de satıcıya ona göre fiyat biçsin . ok.

• Beğen
Yazılanları pek okumadım ama bugün 20:30 kadar Yaşam Bisiklet teydim müşteri ve yağmur boldu :D Bianchinin troy modeli gelmiş donanımları deore hidrolik fakat çok ağır, zaten kadroya vurunca sesinden anlaşılıyor. Veysel abinin oğluna 1 tane mavi 741 ayırttık Hasanda mavi 741 i almış. 2 tane kaldı. Bu sene üstüne basa basa söylüyorum sedonaya kolay kolay ulaşamayacağız çok geç gelecek siparişler.

• Beğen
Bisiklet parçalarını standart donanım mı diye sorun, Hüseyin abi fiyat düşürmek için eski model veya alt seri takıyolar dedi.

• Beğen
Geri