Scudo Sports

Denizli

@murat çağlayan

2010 model Carraro olarak daytona modelini gördüm. daytonada 2010 Model deore komponentler mevcut. Fiyatıda 750 TL civarlarında üzerindeki komponetlere baktığımızda bu fiyata çok hemde çok uygun olduğunu söyleyebilirim. Neden bu kadar ucuz olduğuna gelince, carraro daha bu sene ülkemizde yeni satışa sunulmakta ve tanıtım amacıyla bu fiyatlara satılmakta. Carraro daytona hem görüntüsüyle hem komponentleriyle gayet hoş bir bisiklet. Kullananlarda şimdilik gayet memnunlar. ;) Ağırlığa gelince bu konuda açıkcası pek bir fikrim yok.

Scudo
@Kerem Gürgüt

Teşekkür ederim Kerem bey ..Gerçekten çok cazip fiyatlarda piayasayı sallamayı düşünüyorlar sanırım.Carraro fabrikası Manisa ilinde sanırım ve direk yurt dışına mı ihraç ediyorlar acaba.
Ama işe ağırlık konusunda ve kadro sağlamlığı konusunda ne diyebiliriz.
Sanırım Sedona 711 i tokatlar..
Sedona 741 ile arasında bir seçim yapsakta yine Carraro ağır basar sanırım.

@murat çağlayan

Carraro eski bir italyan bisiklet firması. Bildiğim kadarıyla Manisa da üretilip yurt dışına gönderiliyordu.

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Sedona 741 ler yarın akşama kadar kesin geliyor. 4 tane geliyormuş galiba. Koşan kapar alır benden söylemesi :D

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
sedona 741 gelmıs carraro ne zaman gelecek dedım huseyın abıye gelmıcek fılen dedı.

selamlar denizli min güzel insanları. okul nedeniyle sadece 7-14 mayıs tarihleri arası denizlide olabileceğim. bu süre zarfında bi tanışalım sizinle olmaz mı.bi çamlık turu ayarlayalım. bir de bana slick lastik tavsiyesi verin giderken denizli den alıp gideceğim.
herkese bol pedallar.

@abdullah gökduru
Merhabalar Denizli ye gelince mutlaka haberimiz olsun, seve seve turlarız. Slick lastik için Hüseyin abiye gidin onda S. kojak var, onu tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
Yaza doğru Tour Off Denizli düşünüyorum, bisikletlerle tanıtım amaçlı Denizli de turlıycaz, hazırlayın bisikletleri :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
Ali Menemen 450
ali karagönlü 238
Hasan Kuru 199
Emre Yıldız 101
Ali AKTAŞ 59
Kerem Gürgüt 39
ismail pekdüz 13
mehmet seyhan 13
Soner Sarihan 11
mengutay 10
Yunus Emre POLAT 8
Sencer KAN 7

Açık ara liderim; kaptırmam da :)

Hasan 741 gelmiş bugün gittim baktım. Al artık ve bisiklet binmeye başla bir an önce. Yoksa yazın gezip keyif almak yerine gezip eziyet çekersin. Kondisyon yapman lazım. ;)

Kırmızı borlalarda gelmiş bu arada sölemeyi unuttum. :D 741 lerden 2 tane kırmızı var ve ikiside 16", 2 tanede mavi var onlarda 18".

Muhittin abi Trek 7500 almış. Bugün gelicekmiş bisikleti. Hafta sonu yeni bisikleti ile gelicek inşallah bi aksilik olmaz ise.

Geri