Scudo Sports

Delta zincir korumalığı ve paça bandı

bugün sordum edirneye yalnızca 3er tane yollanmış onları da dükkan sahipleri kullanmış

Scudo
@arda22

Yine yollarız.

Konu açılınca bayağı bir yoğunluk oldu yetiştiremiyoruz. Ama merak etmeyin bu defa fazlasıyla yaptırıyoruz.

Önümüzdeki günlerde bisiklet forum için yaptıracağız

Teşekkürler Arkadaşlar elimizden geleni yapıyoruz.

Yine yollarız.

Konu açılınca bayağı bir yoğunluk oldu yetiştiremiyoruz. Ama merak etmeyin bu defa fazlasıyla yaptırıyoruz.

Önümüzdeki günlerde bisiklet forum için yaptıracağız umarım forumdan duyurulur

forum için bunlardan yaptırıldımı bide kan gruplarının olduğu stickerlardan yaptırılsa bizde alsak nasıl olur ?

Şu anda Sirkecideki deltada var mıdır acaba? Benim de almam lazım

Öncelikli planlarımızdan bir tanesi.Çalışmalardevam ediyor.İlginiz için teşekkürler.

Arkadaşlar yeni paça bantları ve zincir korumalıklarını geldi ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Bisiklet Forum paça bantları da bir kaç güne geliyor. Geldiğinde haber vereceğim.

bilginize

evet ben bizzat ortaköydeki şubeden aldım teşekkürler ortaköy delta bisiklet her zaman böyle olun önemli olan müşteri memnuniyeti..!

bende istiyorum zincir korumalığı ve paça bandı ama ben antalyada yaşıyorum...nasıl temin edebileceğim..

@Ahmet Uluışık

Ahmet Bey özel mesajınıza cevap verdik.

Bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Uluışık
kadıköydeki delta bisikletten alabilirmiyim eğer varsa? bide bianchi, shimano yazılı bantlar varmı acaba ve ücreti ne kadardır? ve bir sitede görmüştüm yabancı bir siteydi gidon için bez bir band vardı mağazanızda bu tür ürünler varmıdır? sitenizde baktım ama bulamadım.

@snnemr

Kadıköy / Kızıltoprak şubemizden edinebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: snnemr
ben ulaş beyle konuştum ve ücretsiz paçabandı ve korumalığı aldım. ilgilerine buradanda birkez daha teşekkür etmek istiyorum. iyi günler.

• Beğen
Zincir korumalığı ve paça bandı ben de almak istiyordum ancak sivas'ta bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
@FURKAN YAVUZ

Kargo ücretini alıcı ödemek kaydıyla, adresinide yollarsan özelden Ulaş Bey gerekini yapacaktır..

Banada geldi Dün kargoyla gerçekten çok güzel ürünler ve bisikletime ayrı bir hava kattı..
Ulaş bey ve Delta Bisiklete Antalya'dan Selamlar.. Gerçekten çok teşekkürler. Zincir korumalığı ve paça bandını antalyada 10 - 15 liraya bile satanlar var ya kandırmaca resmen....

Her zaman Delta Bisiklet 1 numara....Sevgilerimle...

Geri