Scudo Sports

Delta Bisiklet İznik Turu 27 Mayıs 2007 Pazar

Evet takip ettiğim kadarıyla tüm katılımcılar (özellikle ben 1 yıldır )hevesle bu turu bekliyoruz...

Herkes tanış görünüyor ama burda çoğunlukla forum adı üzerinden iletişim kurulduğu için kim kimdir tam belli olmuyor, isimlerin yanına varsa forum adlarını( 'nick' demek istemiyorum!!!:( )da yazsak nasıl olur?Ya da Ulaş'a yük olmadan herkes forum adıyla kendini tanıtsa...

Pınar Demircan nam-ı diğer izumiben

Scudo
arkadaşlar selam.

olurda iznik turuna haberimiz olmadan samsun ve civarından katılacak arkadaşlar olursa haberimiz olsun.

cuma sabahı samsun dan yola çıkıyoruz.araçta boş yerimiz mevcuttur.

saygılarımla.

@izumiben

Hayyy yaşa yaaaaa ben de sürekli arıyıp da birilerine diyorum şu kimdi şu kimdi.. Ne iyi oldu da dedin

Benim adıım bildiginiz gibi zzyzx ti onceleri baktım ki herkes mesaj atıyor adın ne vss yazayım dedim yaww

hatta herkes kendi ismini kullansa daha güzel olur...

Yani Ergüncüm çarşamba turundan sonra oldu mu şimdi :)

ha bu arada çarşamba turu konusu ve resimleri açılmadı.

@Fatih - MFG(+)

Yok yok bozulmaz, geçen sene Tuğrul + Behçet + Barbaros ve ben bu turun keyfini yaşamıştık, söylüyorum, ama sanırım bir sürü arkadaşımız şaka yapıyorum sanıyor, tekrar söyliyeyim, o güzelim dut ağaçlarının altını yolmadan İznik'e ADIM ATMAAAAMMMMMMM :) :) :p
Yaz yağmuru geçici oluyoyor. Bir dut ağacının altı 45 kişiyi yağmurdan korur, yeterki şimşek çakmasın :boese157:

Yaaa Turhan abi alemsin yaa tutturdun dutttt diye umarım o ağaç halen oradadır :) bu insanlık varken kim bilir kaç dut ağacı kaybolmuştur tarihe karışmıştır

Herkese selamlar benim adım Uğur. Turhan abi senin şu dut ağacını fazlasıyla merak etmeye başladım umarım ağaç ta dutlar da hala yerinde duruyordur da bizlerde o dutlardan tadarız.

Yaa bende bir tuhaflık var ya da sizde :D

Ben bugün gerçekten kendimi acaip hissediyorum... İznik turu yaklastikca bir tuhaf oluyorum...

sevgili darkeage sanırım tura gelmiyorsunuz bir daha düşünün isterseniz ;) dut agacından kendiniz toplayabilirsiniz...

Ohh be normale dönmeye başladım

Sevgili Ulaş kardeşim bu turu hiç kaçırırmıyım listene bakarsan geleceklerden en üstlerde yer alıyorum.

@ulas

Evet Ulaş.. Sende bugün bir acayiplik var. Uğur (Darkeagle)'a tura gelmiyor musun diye sormuşsun. Yaw hani sen bizi cepten aradın ya hatırlamıyor musun ? Hani kargo ile gönderdiğimiz emanetleri aldıktan sonra.. Listendeki Serhat ve Ugur bizleriz :)

Alem adamsın ne diyim...

Sevgili abim inanın son iki gündür çok yoruldum :( bu yüzden de beni mazur görün :) biraz da şaka yaptım :D

Neyse bunları bol bol konuşuruz...

Listenin Son Durumu Ayrıca KONTENJAN DOLMUŞTUR

1 ULAŞ BAYDAR
2 HASAN TATAR
3 BEHÇET ATINC
4 TUĞRUL MUTLU
5 FATİH GÜÇLÜ
6 TURHAN EVCİ
7 AYDIN DAL
8 ŞENOL
9 HARUN DEVECİ
10 HÜSEYİN SUDA
11 ENGİN YILDIZ
12 MEHMET ÜLKÜ
13 NAZIM GÜLTEKİN
14 SERHAT
15 UĞUR
16 SELÇUK DEMREN
17 BURAK NEBİOĞLU
18 OĞUZHAN EKŞİOĞLU
19 HAKAN YAZMAN
20 İLGİN ATALAY
21 ENİS TAMER
22 ERDEM IRMAK
23 FATİH SEVDİ
24 ERGÜN
25 BARBAROS
26 VEDAT MUNGAN
27 LÜTFÜ ÇOLAK
28 PINAR
29 SAİT AKDEMİR
30 SERKAN TOSUN
31 GÖZDE GÜN
32 FULYA
33 MURAT
34 ALPAY ERDEM
35 MURAT KILIÇ
36 İLKER ÖZER

hadeyin arkadaşlar sizlerle bi araya gelmek için o gün pedallayacağımız mesafe 300km cıvarında bizleri üzmeyin:)gelin.......

Yolda dikkat edilecek hususlar :

Arkadaşlar yolumuz motorlu araç trafiğine açık olmakla beraber, yoğun trafik bulunmamaktadır. Bu sevindirici haber olmasına karşılık araçların normalden hızlı seyrettiği bir güzergahtır.

Bundan dolayı 2 şerli sıra halinde ve ön ve arkamızdakilerle araya en az 3-4 metre mesafe bırakarak pedallamalıyız ki, pedal basarken doğanın güzelliklerini de seyredebilelim.

Ayrıca yolumuz üzerinde bir adet yokuşu olmayan köprü bulunmaktadır.
Bu köprünün üzücü olan tarafı ???
Uzunca bir mesafe olup arıza şeridinin bulunmamasıdır.

Sanırım grubumuzu ikiye ayırmalıyız ki tüm katılımcılar bu günden zevk alabilsinler.
1 - Süratli gitmek isteyenler,
2 - Süratli gitmek istemeyenler.

Bu günümüzde de kurallarmı olacak diyorsanız birazda geyik yapayım :)
3 - Dut yemeyi sevenler,
4 - Dut yemeyi sevmeyenler :)

Günümüz bol güneşli olacaksa, yanınıza nemlendirici krem almayı unutmayınız.

Turhan Bey Turhan Bey ,

Desenize tam bir 'Dutturu 'olacak İznik gezimiz ...
Neyse ki tırtıla dönüşüverince bir de suç ortağım olacakmış :)

Tırtıllar asla ve asla kahverengi bot giymez:p

Umarım arkadaşları çıldırtmayız ...:p ve umarım dut yeme kuralları olmaz!! yoksa dut yemiş bülbüle döneriiiiimmmm:eek:

Pınar Demircan

Geri