Scudo Sports

Delta Bisiklet İznik Turu 27 Mayıs 2007 Pazar

Merhaba Ben de Katılmak istiyorum, bisikletle, buyuk keyifle ...

Vedat MUNGAN

Scudo
sizi de ekledim.. ama bir ara telefon acip telefon bilgileriniz verirseniz daha iyi olur

gorusmek uzere

@zzyzx

Sevgili Ulaş;

Annem yürüyüş grubuna katılmak istiyor. Öyle bir grup olamayacaksa sıkılır mı acaba diye de endişeleniyorum. Ama İznik'i görmek çok istiyor napim.:)

Sevgiler

MFG(+)

bisikletimi zamanında toplayabilirsem düşüneceğim ilk şey bu tura katılmak olacak:)

Ulaş merhaba benide yazar mısın? benim bu arada bu ilk olacak sanırım sizler deneyimlisiniz? eh destek verirsiniz artık...

@zzyzx

Toplama grubu ha ? Hehehehehe demek bu turda da bol bol birlikte bineceğiz. :) :p :D

Cem de tamam... bir de umarız Murat da aramızda olur.

ULAŞ
HASAN
BEHÇET
TUĞRUL
FATİH
FATİH
SELİM
TURHAN
LÜTFÜ
RAMAZAN
AYDIN
BARBAROS
VEDAT
CEM

kesin gelen arkadaşların listesidir

bilginize

ULAŞ
HASAN
BEHÇET
TUĞRUL
FATİH
FATİH
SELİM
TURHAN
LÜTFÜ
RAMAZAN
AYDIN
BARBAROS
VEDAT
CEM
HARUN

Yazdım işte

Ben konuşmadım ama gelecek diye duydum

Kimin için olursa olsun bu tür mesajların için Forum Yönetimi olarak bu sana son uyarımız Alper. Şikayetin, söylemek istediğin varsa yetkilinin direk kendisini ararsın.

@Hüseyin Suda

Bravo hüseyin senden de bu beklenirdi.:D Dostlarımızla beraber güzel bir gün geçireceğimiz şimdiden belli oldu. :p

Sevgiler

MFG(+)

Listenin Son Hali

ULAŞ
HASAN
BEHÇET
TUĞRUL
FATİH
FATİH
SELİM
TURHAN
LÜTFÜ
RAMAZAN
AYDIN
BARBAROS
VEDAT
CEM
HARUN
HÜSEYİN

Ulaş yaw ismimi o ile yazıp durma barbaros yapmak için kaç mesajı duzenledim :)

İki a ile yazılıyor. Barbaros :D

Ben yeni üye olarak İznik gezinize katılarak sizlerle tanışmayı çok isterim, sizcede uygunsa ve yeriniz varsa..

Herkese merhaba.

Kaç kere olduğunu unuttuğum :) İznik göl turlarıma bir yenisini eklemek için Bursa dan size katılacağımı sanıyorum.

Neredeyse hepsini tek başına yapmıştım. Bakalım böyle nasıl olacak.

Ayrıca bir görüşüm de gölün tek yakasının yetmeyeceği yönünde.

Yapılmışken tam tur yapılabilir. kesinlikle zorlayıcı bir rampa yok. toplamda 110 km.

Selamlar.

Geri