Scudo Sports

delta bisiklet forması???

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
merhaba:
bn anteremanlarda giyebileceğim güzel bir forma arıyorum.sizin gezilerinizde kullandığınız formaları çok beğeniyorum(yeşilli beyazlı olanlar).acaba bu formaları satıyormusunuz yoksa sadece Delta Bisiklet'e özelmi.eğer özel değilse fiyatı nedir ?cvp için şimdiden teşekürler.

Scudo
@gurkankas

Selam Gürkan bildiğim kadarıyla formalar satılık.Ama şu anda ellerinde yok.yakın zamanda geleceğini biliyorum Delta Bisiklete telefon edersen sana gerekli bilgiyi veririler.

• Beğen
Tepkiler: ulas
Önümüzdeki günlerde eldivenden çorapa kışlık giyimine ayakkabı kılıfına kadar hepsi geliyor. Biz bu formaları takım için yaptırıyoruz ama isteyen oldugu zaman da alabiliyor.

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
formalardan gelince bana buradan haber verirseniz sevinirim.iyi günler

birde formanın fiyatını öğrenebilirmiyim??

Fiyatları malıyet fiyatı olur diye dusunuyoruz. Gelince buradan bildiririm

tesekkurler

ne zamana gelir acaba bahsettiginiz tum urunler?

@europeseko

geldiği zaman buradan haber verilecek takip edersen alabilirsin diye düşünüyorum;)

formalarımızı hala bekliyoruz...unutmayın maliyetine satacaksınız...Hem bundan da güzel reklam yoktur heralde..

birde formaları antrenmanlarda giymemizin bir sakıncası yoktur değilmi:)? hem formalardan yararlanırız hemde rektamınızı yaparız(bu asıl amaç deil asıl amaç spor.);)

iyi günler

:) Farmalar gelince söz burada bildireceğim

• Beğen
Tepkiler: mecaoz
Bu formalar benimde hoşuma gidiyor. Parasız reklam yapmayı sevmem ama bisiklet sporuna katkıda bulunan bir Türk firması için bir şeyler yapmaya hazırım.

arkadaşlar detla bisikletin formaları gelmiş bulunuyor bn sipariş etmiştim bugün elime ulaştı.gerçekten çok kaliteli ve kalitesine göre oldukça uygun bir fiyattalar.beden seçimini satın alma işlemi sırasında siparişiniz için özel istekler bölümüne yazıyorsunuz ve siparişi tamamlıyorsunuz.

Geri