Scudo Sports

Delta Bisiklet 20.yıl'a Özel www.deltabisiklet.com Sitesi Yenilendi :)

Cannondale bisikletlerde ciddi indirimler istiyoruz. 2015ler çıkacak sizin fiyatlar düşmedi. :p Fırsat kovalıyorum. :rolleyes:

Scudo
Web sitesi görsel olarak çok başarılı olmuş. Açıkçası bu kadar başarılı olacağını tahmin etmemiştim.

• Beğen
Tepkiler: ulas
@ulas

Evet şu anda sistem de çok teşekkür ederim cevabınız için. Bu arada çok dikkatimi çekti aşırı derecede farklılık var fiyatlarda :S T2200 modeli decathlon da 849,95 tl iken sizde nasıl oluyorda 1,559,60TL olabiliyor... Yanında extra bir şey mi veriliyor açıklamada belirtilmeyen? Aynı model daha önce stoklarda yoktu Decathlon'da daha yeni girdi stoklara sizle birlikte...

@Savaş Uzun

Şuanda bizdeki fiyat daha uygun. (link)

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
Yeni siteden ilk alışverişi ben yapmışım :) Bir kağıt ile yazmışlar birde resepsiyon zili gibi sarı bir zil göndermişler hediye :)

@Recep M.

Güle güle kullanın o zil çok özel bir zildir ;)

Distribitor olma durumlarını bilmiyorum ama bisikletcilerin bir kesimi ozony, because, saw bike tarzı bisikletleri kovalıyor. Bunlardan biri yada bir kaçını Türkiyede bulabilmek fena olmazdı. :rolleyes:

siteden değilde direk mağazadan alıyorum :D ben siteden de indirim yapıyorlarsa oradan da alırım nakitde indirim yaptılar bir kaç sefer mağazadan geçen ay kışlıkları tamamlarken :D

@chn krmz Aynen, bir bisikleti incelemek için giriyorum, icerik olmadığı gibi çıkıncada sayfanın en üstüne atıyor. Çalışma var ancak olumlu bir site olmamış,

@ulas

Merhaba Ulaş bey benim bir mazuratım olacak ben sizden şişlideki mağazanızın açılışında geotech bomber downhill almıştım %50 indirim ile bisikletin tüm bakımlarını garanti süresi bittikten sonra bile deltada yaptırdım çünkü hizmetinizden çok memnun kaldım. Şimdi kendime farklı tür bir bisiklet almak istiyorum ama zaten katalog ürünleri el yakıyor ya 3-4 milyar bandında ya da geotech marka bisikletleriniz var o yüzden indirimli ürünlerinize girdim belki bir indirim yakalarım diye ama ne mümküm bi bisiklet 13milyardan 7 milyara düşmüş biri 30 milyardan 20 milyara e caddedeki mağazanıza zaten girilmiyor 3milyar bandında tüm bisikletler e benim imkanlarım 1-2 milyar bandına tekabül ediyor bu fiyata da ancak değişik türdeki "saçma" bisikletler var ama diğer velespit gibi yerlere bakıyorum adamlar her türlü kesime hitap edecek ürünler çıkarıyorlar tamam yüksek fiyatlılar da var ama bizim gibi insanların alabileceği "eli yüzü düzgün" en azından güzel markaların idare eder kompotentlerine sahip bisikletleri var keşke sizin de o fiyat bandında -geotech haricinde- bisikletleriniz olsa da o diğer dandik yerlerden bisiklet almaya bizleri mecbur bırakmasanız

• Beğen
Tepkiler: ulas
Aman hocam getirmesinler Castelli'yi. İngiltere'den online siparişlerle bir dolap doldurdum nerdeyse, evime 3 km mesafede satılmaya başlarsa batarım ben...

@Murat B.

Murat bey hangi siteden nasıl yaptın o kadar alışverişi. Türkiye de olursa en azından taksitle de alabiliriz diye düşünüyordum.

Bizim giyim markamız Northwave o yüzden başka marka getirmiyoruz

(link) sitesinden ürünlere bakabilirsiniz.

@ulas

Yeni sezon northwave ler ne zaman gelir peki ? Yoksa gelenler de bu sezondan mı ?

Bugün @Anonim dostum ile firmanın Kadıköy'deki şubesine gittik. Gerçekten de çok güzel bir yerde olan şubede çok sağlam iyi bisikletler mevcut. Bir kaç ay içerisinde de tam kararımı verdikten sonra buradan bisikleti alacağım. Çalışanları da oldukça güler yüzlü ve yardımcı. Eğer yolunuz düşerse mutlaka uğramanızı tavsiye ederim.

Geri