Scudo Sports

Decathlon'dan Neler Alayım

mustafa şan

Daimi Üye
Tepki
56
Bisiklet
Sedona
Şuan bayiden aldığım şeyler km saati ve kask başka bir şeyim yok geçenlerde decathlondan fileli şort aldım üste giymek için bir şeyler lazım sonra 2 tane iç lastik levye işte ne eksiğim varsa almak istiyorum aklımdakiler

üste giymek için forma , tişört

gece trafiğe çıkmak için gerekli şeyler

lastik patlağı için gerekli şeyler

suluk

ne gerekiyorsa burda yazarsanız toplu bir alışveriş yapayım ayrı ayrı kargo parası ödemeyim

şimdiden teşekkürler

Scudo
Çanta
Levye
V Fren için tel
Yama Kiti
Katlanabilir Uygun dış lastik (iki adet)
İç lastik (iki adet)
Eldiven (Jel)- kısa parmak bence mantıklısı
Üst Forma - Forma istede fena formalar yok aslında bak bi bence daha hesaplı.
Alt pedli tayt yada pedli şort
Kafa Lambası yada Bisiklet Lambası(Gece trafik için sadece kafa lambası yeterli bisiklete ağırlık yapma ek aparatlarla formalarda şerit oluyor zaten.)
Suluk ( iki adet tavsiyem)
suluk tutucular
kamp düşüncen varsa çadır ve mat

güzel pedallar..

Btwin markalı giyim ürünlerinde stok sıkıntısı var.

(link)

Görebildiğim kadarıyla 4 üründen 3'ü stoklarda yok. Yine de mevsim gelmişken, taytlı şort tavsiyemdir;

(link)

Forma olarak da;

(link)

Çorap da eklemek istersen;

(link)

Ben de inceledim siteyi fakat çoğu ürün stokta var. Mağazalarında. Yani Bayrampaşa ve Zeytinburnu-Merter civarında olan, (Marmara Forum) şubesine de gittim ikisinde de ürünler var fakat çok pahalı. B'twin, Decathlon'un fason üretimi değil sanki The North Face alıyoruz. Eldivenler özellikle pahalı.. Shimano eldiven 45 TL civarıydı sanırım biraz inceledim, Sedona vb. marka jel eldivenler bin basar.. Hepsini Decathlon'dan alma, uygun fiyatlı ürünler varsa al derim. İnternettedeki sitelere de bak derim. Decathlon'da tek ucuz görebildiğim çoraplardı. 3 tanesi 5.99 :)

@ahmetcan44

Şortu zaten aldım başka başka ne alayım aklımıza gelmişken :)

güncel arkadaşlar başka sitede olur ya ucuz bir forma alacağım ya da şimdilik bekleteceğim formayı onun dışında öneriler beklerim yine

takım çantası seni yarı yolda bırakmayacaktır.
eldiven
biraz gösterişe kaçayım dersen buff al derim

• Beğen
Tepkiler: mustafa şan
tekrar güncel hala bir forma alamadım gözlük alamadım pompa iç lastik vs., aydınlatma hepsini 1 seferde decathlondan alsam mı gözlükler vs. çin malı kalitesiz mi yoksa güzel mi acaba

Gözlüğün önemini dün farkettim 15km felan sürdük anayol kenarında, her taraftan toz kalkıyodu. Yandı gözlerim dinlenmek için durduğumuzda, açamıyordum nerdeyse, tozdaki bakteri, virüsler de cabası...

@ahmetcan44

sanırım kampanya bitmiş gibi makrofonide bulamadım

yavaş yavaş toparlıyorum aldıklarımı sayayım kalanları takviye edelim

pedli şort , ön far , arka stop , gözlük , pompa , km saati

sele altı çanta alma düşüncem vardı ancak selem zaten çok aşağıda tekerin biraz üstünde boyum kısa biraz sanırım ondandır ona alternatif bir çanta lazım lastiğim 700x35 28'' 1.40 ancak bu iç lastikte marka ayrımı gerekir mi kalite fark eder mi formayı da ebaydan almayı düşünüyorum geriye ne kaldı alyen takım babamda var kaliteli bir takım ondan çalarım gibi :D

Geri