Scudo Sports

Decathlon genel kampanyalar

aeneskral

Allah için NAMAZ'a dur ey müslüman!
Tepki
804
İsim
Abdulkadir Enes KIRAL
Bisiklet
Giant
decathlon ile ilgili uygun-ucuz görülen veyahut herhangi bir kampanyadan forum üyelerini haberdar etmek amaçlı görsel ve yazılı olarak bilgileri bu başlık altında toplayabiliriz diye düşündüm. sanırım böyle bir başlık yok. herhangi bir fırsatı gören sadece o ürün ile alaklı başlık açıyor. bende bu şekilde genel bir başlığın bu tarz duyurulara, haberlere öncülük eder diye düşündüm. bulmak isteyen de bu başlığa bakar.

dün akşam saatlerinde decathlon'daydım. çok güzel pratik bisikletçi çantaları gelmiş. mini çantalar. rengarenk, iki gözlü. fiyatı da sadece 9,90 tl. toplam altı renk. kapış kapış gidiyor bilginiz olsun. çok uygun geldi hemen aldım bir tane.
http://imageshack.com/a/img673/9839/PaNaDx.jpg

Scudo
Rica ediyorum üzerinde Artengo yazan çoraplar kampanyaya girince bana söyleyin onlardan bir daha almak istiyorum çok mükemmeller :)

Bu çantaları Ankara kentpark decathlonda gördüm. İyi olan tek yanı fiyatı :)

Güzel düşünce hoş çanta, konu takip:krnz:

osman bey çorapta aldım ben ama bisiklet için değil trekking için. sizin dediğiniz çorabı bilmiyorum ama uzun bir çorap vardı 3-4 lira civarında. kısa bilek değil uzun olan. doğrusu ne marka idi hatırlayamadım. belki de aradığınız o çoraptır.

@Osman Uygun

artengolarda indirim var. "sezon sonu"nda da olabilir.

ilk mesajdaki çanta bana 40 tl'ye patladı. 3 kere aldım arkadaşlarıma kaptırdım. sonuncusunu vermiyorum artık. koruma sağlamasa da dizüstü bilgisayarı rahatlıkla sığdırıyorum içine. daha ucuzu naylon poşet.

Guzel baslik

@Osman Uygun
Artengo RS700 uzun boğaz çoraplar seri sonunda 3 tanesi 4,95'ti. Aradıklarınız bu çoraplar olabilir.

(link)

@Osman Uygun
Yalnız ilginçtir çok merkezi olmasından mıdır forum istanbul da bisiklet ile alakalı ürünler o kadar ivedi tükeniyor ki hayret bir durum. Bir abim eldiven gelmiş kışlık uzun parmak bak diye ertesi günü akşamı gittim xl ler 2xl ler kalmış. Çok acayip bir şey. Yeniyor sanki :D içeri bir giriyorum hani reklam afişini okumasam lcw diyeceğim sanki :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@aeneskral
Aynen. Normalde metrodan ininceyürüme yok hemen giriyorsun devathlon'a ama sırf bu sebepten Marmara Foruma gidiyorum. Tramvaydan inip onca yol yürüyorum en azından çeşidi var:D

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
@lealtad
Aynen üstat. Bu sabah marmara forumdaydım. Erken saatte gittim özellikle. Hem kimse yoktu hemde malzemeler tüm varyantlar tüm renkler tüm bedenler mevcuttu. İlk defa firma çalışanı gördüm :) baya da çok çalışan varmış. Forum istanbulda senle ilgilenmesi bir yana göremiyorsun ki çalışanları. Alacağımı aldım iyi oldu.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@aeneskral
Özellikle erken saatte gitmek lazım zten. Herkes uykudayken alacağını al çık:)

• Beğen
Bana da aksine çalışanlar çok güler yüzlü davrandilar :) Decahtlonu seviyorum ;)

Evet bu cantafan bende aldim suan kullaniyorum cok ekonumik ve cok guzel. Decathlonda com uygun seyler oluyor. Sadece bisiklet tarafinda degil.ornegin baska bir spor kisminda yagmurluk cok uygun oluyir. Baska bi yerde spor tisortu baska bi yerde eldiven gibi gibi..birde reyonlarda gorevli fazla olmadiginicin her reyonu tek tek incelemek gerekiyor. Ben bi ruzgarlik bulmustum acayip ucuza farkli biyerde tisort olan cubugun arka.kisimlarina asmislar. 4 ayak ustune dustm.dedimkaptim hemen. Muhtemelen almak isteyen birimi saklamisti gelip almak icin yada yanlisliklami konmus bilmiyorum ama boyle urunlere bikackez denk geldim. Kisacasi decathlon on numara;)

• Beğen
@aeneskral
Ben Samsun'da Yaşadığım için rahatım beyler, ilk önce ben demiyorum bazı şeyler ;)

@Melih Muratoğlu
Aynen. Bende cuma günü gittim bir konuda yardım istedim bayağı anlayışlıydılar ve atölyeleri ne kadar girdim yerleride güzeldi:)

Geri