Arkadaşlar siparişi veriyorum bu 3D özelliği varmış telefona mesaj yolluyo mesajı giriş onaylıyorum hata veriyor hata mesajı:debi kartlar sadece satis islemlerini destekler diyor.
Hiç böyle bi durum başına gelen var mı?
Not:kart ininal kart
Evet Serdar bu hafta ben de debit kartım ile alışveriş yapamadım ve durumu özetleyen bir mail attım. Debit kart dediği banka kartı, sanırım seninki de öyle. Ödeme sistemleri değişmiş sadece kredi kartı ile alabiliyormuşuz artık. Daha önce debit kart ile alışveriş yapabiliyordum.
Maile gelen cevap:
Sayın Oğuzhan Yavuz,
Sitemizde debit card ile alışveriş mevcut değildir. Kredi kartı ve havale ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
İyi günler dileriz.
Aynen bende sipariş verdim, sadece maximum, bonus ve axess geçerliydi, bu sıkıntıyı bende yaşadım, birde sadece bonusa 6 taksit var, bonus kartla halletmiştim
epey sinir bozucu bir de sepetteki ürünler gidiyor hayda tekrar ekle işin yoksa
sanırım site decathlon ne verirse o hiçmi geri dönüş yapmıyorlarmı düzeltmeleri için anlamadım
bu yüzden havale ile alışveriş yapıyorum decathlondan sürekli neyseki ücretsiz havale imkanım var
Aynen, GG veya N11 gibi değil, sil baştan sepet oluşturuyorsun, ancak epostaya mesaj atıyorlar Allah'tan, oradan tekrar rahatlıkla hangi üründü seçmeyle uğraşmadan tekrar sepete ekleyebiliyorum.