Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

@kudu

Selamlar,

Bir Kartal sakininin bu tura katılma konusunda şansı olabilir mi? Aydos'u da az-çok bilerek geleceğim...

Scudo
@tuncdemir

cep telefonunuzu özel mesajdan gönderebilirmisiniz
teşekkürler

aydos -gölet muhabbeti -serinlemece
2-serhad-
3-kaşif
4-hasan
5-cezeze
6- volkide volki

kontenjan 10 kişiktir
bostancıda ben kaşif ve hasanla saat 07.30 da buluşuruz ordan kartala ordan çimento fabrikasından yukarı doğru aydosun giriş kapısına geliriz cepten serhad baba ile konuşuruz

darub turlar
19 temmuz aydos
25 temmuz taraklı -evet cumartesiye alındı doğu eksperi çok geç gelmektedir
12 temmuz turumuzda doğu ekspresi saat 23 30 da gelmiştir bu vesileyle gidiş dönüş tarihlerinde değişiklik olmuştur
2 ağustos -kartepe -

kesinleşen turlar bunlardır-
eski ipek yolu turunu bilare tarihini kararlaştırırız eski ipek yolu gidişini pazardan yaparız gidişi haydarpaşadan trenle yaparız dönüşüde yalova üzerinden feribotla pendiğe döneriz
ağustos ayında göletlere gidebiliriz -ömerli- denizli-göletleri

Sevgili Kerem, yazıyı gişede gösterdiler, hafta içi- hafta sonu gibi bir ayrım yoktu. Ben de bundan faydalanarak bisikleti almalarını istedim ama kabul etmediler. Aynı sabah Hasan H.paşa'dan bisikletiyle banliyö trenine binmiş sorun çıkmamış.
Yazının tarihi 11.07.2009. Yalnız yazıda saat olarak 07.00-09.30 arası belirtilmişti, akşam saatlerinde kısıtlama var mıydı hatırlayamıyorum.

@OrionForEver

sayımız azdır bizim
yüreğimiz çeliktir bizim
adımıza yakışanı yaparız
kartepeyi durmadan çıkarız

dağ tepe aşarız
engin denizlere taşarız
kim demiş darub durur diye
bulutları bile alırız

işimiz çalışmak bizim
ter dökmek tırmanmak bizim
laf üretmeyiz biz
pedallar gideriz

biz kimseye rakip değiliz
rakipliği sevmeyiz
kenetlenmişiz birbirimize
kopmaz aşınmaz
çelik gibiyiz

darub-dağ bisikletlileri rampa grubu
kurucusu kudret kurtcebe
kod adı robocop-kudu -karbon apaçi-cavuş steiner
arka takım kaptanı -ve darubun tur organizötörü serhad kaptan
izmit bölge baş temsilcimiz çoşkun ayaz
adapazarı bölgesi baş temsilcimiz bülent bayer

üyeler
cezeze :boese157: :boese157: :boese157:
kaşif :boese157: :boese157: :boese157:
kerem :boese157: :boese157: :boese157:
volki :boese157: :boese157: :boese157:
wural :boese157: :boese157: :boese157:
hasan :boese157: :boese157: :boese157:
hüseyin :boese157: :boese157: :boese157:
cagan :boese157: :boese157: :boese157:
sado :boese157: :boese157: :boese157:

bu kemik kadrodur değişmeyecektir yukardaki üyelerimiz darubun turlarında ter dökmüşlerdir kendilerine teşekkür ederim ve serhad baba çoşkun baba keza onlarda ter dökmüşlerdir bülent dostum bizi kartepede yalnız bırakmamıştır bu 13 kişi darubun istatistiğine göre turlarda hep görev almışlardır hepinize teşekkür ederim
darub kontenjanı kapalı tutmaktan yanadır bunun nedeni mevcut kadronun performansının etkilenmemesidir çünki ter döken kazanırdan hareketle hiç ter dökmeden darubun turlarına gelmek isteyenler iki kere düşünmelidirler çünki geride kalmaları söz konusudur

darub-team:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

birinci panzer tümeni :46: :46: :46: :46:

kaptanlar fotlardan haber yokmu
özledim gittiğimiz yerleri yahu..

Arkadaşlar Roma'lı Kaşif hepinize teşekkür eder. Bugün hastaneye gidip röntgen filmi çektirdim ve hayatımda duymayı asla düşünemeyeceğim bir şey dedi doktor: 'Bir takım çizgiler var kırıkta diyemeceğim kırık değilde diyemeceğim' . Bana merhemle ağrı kesici yazdı. Birde el sargısı verdi medikal ürün satan yerden aldım. 10 gün bekleyelim ağrı kesilmezse tekrar bakalım dedi doktor. Yavaş yavaş kullanmaya başladım. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Herkeze ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

@Kaşif

kaşif bu pazar sen yat dinlen baba hatta 25 temmuzdada gelme derim biraz bekle derim

alıntı
yahu arkadaşlar ne biçim iş bu
turun yorgunluğu bitmeden hasreti başlıyor

darubun turlarında gizem var serhad hocam inan böyle

2-serhad-
3-kaşif -----kaşif dostum bence gelme dinlen--
4-hasan
5-cezeze
6- volkide volki

kontenjan 10 kişiktir
bostancıda ben- hasanla saat 07.30 da buluşuruz ordan kartala ordan çimento fabrikasından yukarı doğru aydosun giriş kapısına geliriz cepten serhad baba ile konuşuruz

darub turlar
19 temmuz aydos
25 temmuz taraklı -evet cumartesiye alındı doğu eksperi çok geç gelmektedir
12 temmuz turumuzda doğu ekspresi saat 23 30 da gelmiştir bu vesileyle gidiş dönüş tarihlerinde değişiklik olmuştur
2 ağustos -kartepe -

kesinleşen turlar bunlardır-
eski ipek yolu turunu bilare tarihini kararlaştırırız eski ipek yolu gidişini pazardan yaparız gidişi haydarpaşadan trenle yaparız dönüşüde yalova üzerinden feribotla pendiğe döneriz
ağustos ayında göletlere gidebiliriz -ömerli- denizli-göletleri

Geçmiş olsun, adam çok dürüstçe bilgi vermiş.
İnsanı karar vermekte zorlayan "küçük çapta problemler" olabilir,
kontrollerde karar vermek uygundur. Kolunu istirahate devam :)

@Kaşif

2-serhad-
4-hasan
5-cezeze
6- volkide volki

kontenjan 10 kişiliktir
bostancıda ben- hasanla saat 07.30 da buluşuruz ordan kartala ordan çimento fabrikasından yukarı doğru aydosun giriş kapısına geliriz cepten serhad baba ile konuşuruz

darub-team

darubu yalnız bırakmıyan dostlar marmara tayfası
1-apaçi kudu
2-serhad kaptan
3-volki
4-cengiz
5-hasan - avrupa yakası baş temsilcisi
6-sado
7-kaşif

hasana rütbesi geri verilmiştir evet kendisi muntazam sektirmeden
darubu yakalamıştır kartepede dursada artık önemi yoktur o her zaman her yerde avrupa yakası baş temsilcimizdir
coşkun ayaz gelemiyeceğini söylemiştir o her vakit izmit bölge temsilcimizdir bülent bayerin uzakta olması nedeniyle o her vakit darubladır ve adapazarı baş temsilcimizdir
karnesi kırık olanlar -wural dostum cagan dostum hüseyin dostumdur
kerem istisnadır o mümkün olduğu kadar destek olmaktadır
evet durum budur darubun turlarına katılmış olan bütün darubculara teşekkürü bir borç bilirim

Her zaman her platformda beraberiz abi...

Serhad abi dedigine kesinlik ile katılıyorum, cıkarken bazen cok yoruluyoruz belki ama sonrasında bu yorgunluk cok hızlı geciyor ve buyuk bir bosluk oluyor içimde:) Bakalım bunu nasıl kontrol edecegiz:)

Kazasız, saglıklı nice gunler dilerim

• Beğen
Tepkiler: Kadir Yılmaz
darub nedir
dağ bisikletlileri rampa grubu
rampalar bizim işimiz biz hallederiz rampaları darub -performanstır
rampadır gücünü kontrol edebilme yetisidir kontrolsüz güç güç değildir darub nedir ?darub gerçek dostluktur pedalşörlerinin arasında dostluğun ön plan olmasıdır ve bunu başardık dışarıdan gelecek olan pedalşörlerin önce bu dostluğu anlaması gerekecektir biz darub olarak dostluğa önem veririz darub önce bunu sağlar biz kimseye benzemeyiz darub yemekli turlar düzenlemez darub rampalarda iddalıdır darubcular düz yollardan nefret eder darubcuların düz yollarda uykusu gelir darub nedir ?uzun yol tecrübesi demektir
uzun yollarda tekniğini gücünü kontrol edebilme yetisidir
darub düz yollarda hız grubu değildir rampalı yolları devirme şampiyonudur
güzergahlarımız hep rampalı olmuştur ve olmaya devam edecektir
kartepe ise bizim en bi kral antraman güzergahımızdır yaşasın kartepe her daim gideceğiz darub nedir ? rüzgara karşı 30 km hız yapmaktır biz sadece rüzgara karşı ve yağmurlu havalarda hız yaparız darub doğa ile çamur ile savaşır ama bunu yaparken doğaya kızmaz onunla uzlaşarak yapar darub nedir ?
kartepeye durmadan çıkmak demektir
darubcular bisikletin bizi taşımasına değil bizim onu taşımamıza
inançla bağlıdır bisiklet bize hizmet etmez biz ona hizmet ederiz
biz bisiklete saygılıyız insanoğlunun en müthiş icadı olduğuna kesin inanırız bu nedenle darubcular fanatik bir biçimde bisiklete bağlıdır ve onu darubun baş tacı etmiştir

2-serhad-
4-hasan
5-cezeze
6- volkide volki

kontenjan 10 kişiliktir

darub-team

@kudu

Hocam o zaman forumda duyuru yapmayı bırakın, özel mesajla halledin
haberleşmenizi veya grup içinde telefonla haberleşin, nasıl olur???

@Atacan

darub topiği özel mesaj yerimizdir kusura bakmayın

darub nedir
dağ bisikletlileri rampa grubu
rampalar bizim işimiz biz hallederiz rampaları darub -performanstır
rampadır gücünü kontrol edebilme yetisidir kontrolsüz güç güç değildir darub nedir ?darub gerçek dostluktur pedalşörlerinin arasında dostluğun ön plan olmasıdır ve bunu başardık dışarıdan gelecek olan pedalşörlerin önce bu dostluğu anlaması gerekecektir biz darub olarak dostluğa önem veririz darub önce bunu sağlar biz kimseye benzemeyiz darub yemekli turlar düzenlemez darub rampalarda iddalıdır darubcular düz yollardan nefret eder darubcuların düz yollarda uykusu gelir darub nedir ?uzun yol tecrübesi demektir
uzun yollarda tekniğini gücünü kontrol edebilme yetisidir
darub düz yollarda hız grubu değildir rampalı yolları devirme şampiyonudur
güzergahlarımız hep rampalı olmuştur ve olmaya devam edecektir
kartepe ise bizim en bi kral antraman güzergahımızdır yaşasın kartepe her daim gideceğiz darub nedir ? rüzgara karşı 30 km hız yapmaktır biz sadece rüzgara karşı ve yağmurlu havalarda hız yaparız darub doğa ile çamur ile savaşır ama bunu yaparken doğaya kızmaz onunla uzlaşarak yapar darub nedir ?
kartepeye durmadan çıkmak demektir
darubcular bisikletin bizi taşımasına değil bizim onu taşımamıza
inançla bağlıdır bisiklet bize hizmet etmez biz ona hizmet ederiz
biz bisiklete saygılıyız insanoğlunun en müthiş icadı olduğuna kesin inanırız bu nedenle darubcular fanatik bir biçimde bisiklete bağlıdır ve onu darubun baş tacı etmiştir

Cuma günü bir gelsin ona göre karar veririz. Yaklaşık 2 aydır pazar günlerimi sizlerle geçiriyorum. Bu pazar gelemezsem bir eksiklik hissedeceğim. Cumartesi son kararımı bildirim. Herkeze derin saygılar.

Geri