Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

@Aytekin Erzan

Ben pazar günü Mert kaptanın Sudüşen şelalesi turuna katılıyorum ve şelaleden ayrıldıktan sonra guruptan ayrılıp Gemlik yönüne doğru pedala kuvvet ege turuma başlamayı planlıyorum.:)
Sudüşen'e gelmek isterseniz yenikapıdan gelecek arkadaşlar var onları Yalovada bekleyeceğiz.
Aynı zamanda Kudret abinin düzenlediği Erikli şelalesi turu için de Hasan arkadaşım Yenikapıdan gelecek onunla beraber hareket edebilirsiniz.
Her iki tur için de Yalova'da katılmak mümkündür.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Scudo
14 haziran erikli
katılım listesi
1-robocop
2-kaşif
3-hasan
4-evren
5-kemal
6-calbiyik
7-cezeze
8-serhad
not
kontenjan 10 kişiliktir

darub
hava durumu
yağmur olasılığı +25 derece
dostlar hepimiz saat 09.00 da pendik te feribot limanında buluşmaca
kaşif saat sekize on kala bostancıda ol derim

dostlarım erikli den delmece yaylasına çıktıktan sonra dönüşümüzü çınarcıktan yapmak niyetindeyim nedeni pendik dönüşü bana ters gelmektedir birde pazar günü olması dolayısıyle mangalcılar beni çileden çıkartmaktadır bu sebeple saat akşam 18.35 de çınarçıktan kadıköye turyolun motorları vardır tam bilet 12 ytl dir bisiklete para alınmamaktadır bisikletleri koymak için geniş yerler mevcuttur şimdi kemal dostum -artı babası ve ben evren ve kaşif -kadıköy bize yakındır -serhad -calbiyik-cezeze -pendik feribotu yalova üzerinden size uygundur dönüşte kadıköycüler -beş kişi
ayrılarak hasanda sizle yalova ya kadar gelerek- hasan yalovadan yenikapıya ve serhad -calbiyik -cezeze -üçlüsü pendike e feribotla geçmesi uygundur dönüş bu şekilde mantıklıdır

kudret abi hafta sonu hava yağışlı gözüküyor erikliye gidene kadar yıkanırmıyız.

@Hasan Bahri Toros

yağmur yağarsa şık olur sıcakta bunalmaktan bin kat iyidir

not
işin doğrusu bugün hava durumuna baktım her gün değiştiriyorlar parçalı bulutlu yağmur gözükmüyor + 25 derece

14 haziran erikli
katılım listesi
1-robocop
2-kaşif
3-hasan
4-evren
5-kemal -ve babası
6-calbiyik
7-cezeze
8-serhad
not
kontenjan 10 kişiliktir

darub
hava durumu
parçalı bulutlu +25 derece
dostlar hepimiz saat 09.00 da pendik te feribot limanında buluşmaca
kaşif saat sekize on kala bostancıda ol derim

not
dostlarım erikli den delmece yaylasına çıktıktan sonra dönüşümüzü çınarcıktan yapmak niyetindeyim nedeni pendik dönüşü bana ters gelmektedir birde pazar günü olması dolayısıyle mangalcılar beni çileden çıkartmaktadır bu sebeple saat akşam 18.35 de çınarçıktan kadıköye turyolun motorları vardır tam bilet 12 ytl dir bisiklete para alınmamaktadır bisikletleri koymak için geniş yerler mevcuttur şimdi kemal dostum -artı babası ve ben evren ve kaşif -kadıköy bize yakındır -serhad -calbiyik-cezeze -pendik feribotu yalova üzerinden size uygundur dönüşte kadıköycüler -beş kişi
ayrılarak hasanda sizle yalova ya kadar gelerek- hasan yalovadan yenikapıya ve serhad -calbiyik -cezeze -üçlüsü pendike e feribotla geçmesi uygundur dönüş bu şekilde mantıklıdır

@cezeze

evet dostum dokuzda ordayız ve 09.30 feribotu ile geçiyoruz 10.15 de
yalovadayız hasanda 10.30 da yalovada olacak hepimiz yalovanın feribot limanında buluşacağız

tüm katılımcılara teşekkürler erikli turumuz tamamlanmıştır
hemen yeni tura bakalım

dostlarım romalılar tepelerdeki dostlarım apaçilerin ruhları beni çağırmaktadır onlara mesajlarımızı ileteceğiz
gidiş
haydarpaşadan doğu ekspresine 08.35 de binmece
-arifiyede inerek pamukovaya topuklamaca 35 km sonra geyve boğazına topuklamaca ve ordan sarp vadisine
darub
katılım listesi
1-robocop
2-cagan
3-kaşif
4-hasan
5-serhad baba gelebilirim dedi
kontenjan 10 kişiliktir

dostlarım romalılar
süpriz tur 28 haziran pazar günüdür sonra açıklayacağım
darub

dostlarım romalılar gedoyoz pamukovaya
gidiş
haydarpaşa dan 08.35 doğu ekspresi ve sonra arifiyede inmece dönüş 20.30 arifiyeden doğu ekspresi ile bostancıda duruyor
darub
katılım listesi
1-robocop
2-cagan
3-kaşif
4-hasan
5-serhad -gelirim dedi
kontenjan 10 kişiliktir

Erikli yaylası ve şelalesine yaptığımız geziyi sağ salim tamamladık.
Sudüşen'e giden arkadaşların memnuniyetlerini okuyup Erikli'ye gidenlerin sessizliğini görünce bari ben bir mesaj yazayım dedim. :p
Güzel ve yorucu bir gezi oldu. Rampalarda Cengiz ve benim nazımızı
çeken arkadaşlara teşekkürler. :)
Ayrıca, aramızdan 3 aylığına ayrılacak olan Kemal arkadaşımıza Amerika'daki yaşantısında kolaylıklar diliyorum. :)

@serhad k

doğru söyler serhad baba kaşif nerdesin alo hasan alo cengiz alo kemal alo
calbiyik alo neyse canım yazmasalarda olur be yahu önemli olan rampaları yedik yine esas rampa 5 tenmuz kartepe geloyoz vede gidiyoz

@serhad k

süpriz tur zati oydu şimdi şu pamukova turu bitsin ondan sonra su düşeni
açarım evet 28 haziran su düşen

@kudu

burdayız ama nefesimiz kesildi biraz soluklanıyoruz:)

@cezeze

dostum
bir gün gelecek kendini tanıyamayacaksın onun için darubu kaçırma derim

Arkadaşlar 14 haziran 2009 tarihli gezimiz super derecede güzeldi. Son derece kayif aldım. Kudret Abi'nin suya girmekten cazmasına rağmen herşey güzeldi. Tur sırasında geride kalan Arkadaşlar üzülmesinler çalıştıklarında onlarında olacaktır. :):):):) Amaç hep beraber birliği, beraberliği, muhabbeti, saygıyı, sevgiyi sağlamak. Ben duygu ve düşüncelerimi dün akşam paylaşacaktım ama bu site galiba çökmüştü. Çünkü 3 arama motorundanda açmaya çalıştım açamadım.

Geri