Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

@Aytekin Erzan

hangisi aytekin pamukova ise haydarpaşadan trene binmece 08.35 de
sonra 2 saat sonra arifiyede inmece ordan pamukova 35 km ve sonrası tepelere
doğru gideceğiz
eğer erikli ise yenikapıdan bindinmi 09.15 feribotuna yalovaya gelirsin hasanda geliyor o saatte artı mertin turuna gelenler yenikapıdan binecekler epey adam geliyor yenikapıdan

liste
1-robocop -karbon apaçi
2-kaşif
3-hasan
4-evren
5-kemal
6-calbiyik
7-cezeze
8-serhad
not
kontenjan 10 kişiliktir

darub
hava durumu
yağmur olasılığı +25 derce
kaşifle saat 08.00 de bostancıda buluşuyoruz saat 09.00 da buluşma yerinde oluyoruz-pendik -feribot limanı

Scudo
çavuş şimdi bu pazar neresi nasıl oluyo ben kafa karıştı ya şunları teker teker yazsan bu pazar yani 14 haziran 2009 da neresi nasıl olacak

• Beğen
Tepkiler: sado
@Aytekin Erzan

Selamlar,
Ben yardımcı olmaya çalışıyım
14 Haziran pazar Kudret abi gurubuyla erikli şelalesine,
Mert kaptan da gurubuyla sudüşen şelalesine gidiyor.
Kudret abi gurubuyla pendik-yalova feribotunu kullanarak gidecek.
Mert kaptanın gurubu bostancı ve yenikapı çıkışlı yalovaya ulaşacak bildiğim kadarıyla :)

@sado

açıklama
1-14 haziran erikli
2-21 haziran pamukova -tepeler

not
moderatör arkadaşa teşekkürler bu kısaltmaları artık bende yapacağım yalnız öğrenmem gerekecek
not-2
kaşif sekize 10 kala bostancıda ol derim saat tam 08.00 de topuklayacağız pendiğe

(link)

kudret abi bu haritayı babamın arkadaşından aldım adam adapazarında yaşıyor her pazar gezmeye dağlara tepelere gidiyolar trekking fln yapıyolar
o bölgeyi iyi biliyor dün konuştum pamukova ve çevresinde güzel parkurlar çıkardı
haritada işaretledi gidebileceğimiz yolları
pamukovaya giderken sarp vadisi varmış 22. kmde
sarp vadisi 3-4 km içerdeymiş yol stabilize
oraya gidebilirz
daha sobra pamukovaya da dewam edebilirz zaten geriye 15 km yol kalıyo:)

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
(link)

(link)

(link)

resimlerin dewamı
burada yanlış anlaşılmasın orası sakarya nehri diil sarp vadisinde akan bir dere

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
Robocop ikimiz için ek gezi programı yaptım:
23 Haziran salı: Sahilköy-Ağva turu (Bisikletleri Şileye arabayla götürüp sahilde turlayıp uygun yerlerde denize gireceğiz.)
25 Haziran perşembe : Büyükada turu (uygun yerlerde denize gireceğiz)
Var mısın?

Serhad abi denizi suyu özlemişsin :D

İnsan denizden korkar oldu bu deniz bilmem nesi zehirliymiş baksanıza :eek:

• Beğen
Tepkiler: serhad
@OrionForEver

evet olur dostum bu pazartesi pamukova topiğini yineleyeceğim derim şu erikli bir aradan çıksın

serhad baba
salı bir iş var (23 haziran salı ) birde adada tehlike arz oldu malesef bir arkadaşım adalı kahrevengi deniz anaları ada sahillerine vurmuş bu sabah arkadaşımın dükkanındaydım çok zehirli ve öldürücü bir tür bu kahrevengi deniz anası artı ölüsü bile öldürücü bu sebebten dolayı artık adalar bana yasak ama su düşen ve erikli ve ömerli oralar olabilir yazın gölet ve şelalelere doğru gidelim derim

erikli 14 haziran pazar
katılım listesi
1-robocop
2-kaşif
3-hasan
4-evren
5-kemal
6-calbiyik
7-cezeze
8-serhad
not
kontenjan 10 kişiliktir

darub
hava durumu
yağmur olasılığı +25 derece
dostlar hepimiz saat 09.00 da pendik te feribot limanında buluşmaca
kaşif saat sekize on kala bostancıda ol derim

@sado

pekala şimdi ben yenikapıdan binsem feribota yalavoda buluşabilirmiyiz falan filan nasıl olur yani diyelimki size katılacam nasıl bir yol izlemem gerekir.....

• Beğen
Tepkiler: sado
Geri