Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

Scudo
çavuş nerdesin ya ablan nasıl oldu kopuktum birkaç gündür kusura bakma nevar ne yokkkkkkk

@Aytekin Erzan

nerelere kopup gidiyorsun anlamıyorumki ama senin yapın böyle
bağımsız kişilik aytekin :D :D :D

@Aytekin Erzan

bir türlü buluşamıyoruz sen bir tarafta ben bir tarafta bir tünel kazalım arkadaş olmayacak böyle :D :D :D

dostlarım hepimiz saat 09.00 da pazar günü pendikte feribot limanında buluşalım derim

son durum
9 haziran salı
1-robocop
2-kaşif
3-hasan
4-evren
5-kemal
6-calbiyik
7-cezeze
8-serhad

not
kontenjan 10 kişiliktir
önemlidir
dostlarım romalılar yarın 09.00 -16.00 arası bizim erenköyde elektrikler kesik olacağından sizinle konuşamayacağız önemle duyurulur
darub
hava durumu
yağmur olasılığı 25 derece

cagan dostum
bu mesajı görünce beni bilgilendir 21 haziran pazar günü yakın mesafe gölet yapalım derim yakın mesafe olarak bildiğim hekimbaşı caddesinden elmalı göletine gitmece sakin yerler var göl kenarı

kudret abi nasılsın foruma resim ekledim nasıl çıkmış:)

@Hasan Bahri Toros

o.k güzel babo iyiyim diyelim iyi olalım zaman ilerliyor pedallarımın altında

erikli için antremanmı yapıyorsun:) senin yerinde olmak isterdim ne güzel emekliliğin tadını çıkarıyorsun

@Hasan Bahri Toros

valla evi temizledim geçtim forumun başına
bu arada hasan 5 tenmuzda saat 05.00 de caddebostan da olamazsan saati bir saat ileri atabiliriz derim saat 06.00da caddebostanda olma durumun var

abi saate hiç dokunmayalım ben size yetişirim çünkü minibüsle gelecem tersanede beklerim sizi

@Hasan Bahri Toros

hasan yanlış anladın kartepe için diyorum 5 tenmuz
not
tuzlaya minibüsle gelmen mükemmel aynı şekilde 5 tenmuzda minibüsle caddebostana gelebilirsen daha iyi olur derim

5 temmuz kartepe için 05.00 te tuzlada beklerim sizi iyi olmazmı çünkü yol bisikletini oralarda kullanmak istemiyorum minibüsle gelecem tuzlaya bostancı sahil yolu cam kırığı dolu pazar günü tuzlaya gittim çünkü gerçi ümitle gittim tuzlaya lastik patlamadı ama yol bisikleti öyle değil benim cebim sende var haberleşiriz

@Hasan Bahri Toros

tamam biz saat 05.00 de (kartepe turu)caddebostan caganı alıp gelirim tuzlada en geç saat 05.45 de orada oluruz derim evet dediğin doğru çok cam kırıkları var
evet bu pazar pendikte feribot limanında saat 09.00 da hepimiz ordayız sana cepten ulaşacağız derim dostum

katılım listesi
1-robocop
2-kaşif
3-hasan - minibüsle gelecek
4-evren
5-kemal
6-calbiyik
7-cezeze
8-serhad

not
kontenjan 10 kişiliktir
önemlidir
dostlarım romalılar yarın 09.00 -16.00 arası bizim erenköyde elektrikler kesik olacağından sizinle konuşamayacağız önemle duyurulur
darub
hava durumu
yağmur olasılığı 25 derece

Geri