Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

Scudo
@Aytekin Erzan

evet aytekin bizleri fişekler kendisi gelmez ama aytekin dostum kesin bir tarih verirse tenmuz ayı içersinde kendimi aytekine göre ayarlayabilirim ama kesin olacak ona göre aytekin dostum
aytekin senin anlayacağın evet gidiyoruz dersen arkandayım

not
sabahtan işim olması dolayısıyla pazar günü 10.15 vapuru ile beşiktaşa geçeceğim taksimde buluşuruz

alıntı
7 Haziran 2009 çevre haftası etkinlikleri çerçevesinde planlanan Taksim buluşma noktası, hergün önümüze konulan sorunlardan yeni bir tanesi nedeni ile Sirkeci arabalı vapuru önü olarak değiştirilmiştir!
bisikletliler derneği

yukardaki alıntıyı bisikletliler derneğinin resmi sitesinden aldım bu nedenle saat 09.00 da kadıköyden eminönüne vapurla geçeceğim bd den dostlarımla sirkecide buluşacağım büyük olasılıkla onların turuna katılacağım

14 haziran erikli
dostlarım romalılar -spartaküs
güzergaherikli şelalesi
katılım listesi
1-robocop :46:
2-kaşif
3-serhad baba
4-cezeze (bir aksilik olmazsa )
5- porter evren
6- calbiyik
7-kemal
8- hasan

aksesuarlar
1-iç lastik
2-pompa
3-kask
gidiş
karşıdan gelecek olan hasan o yenikapıdan feribota binerek
saat 10.30 da yalovada olur hepimiz pendikten 09.15 feribotu ile geçelim diyorum rahat rahat gideriz saat 10.15 yalovadayız 15 dakika sonra hasanda gelir zati

not
kontenjan 10 kişiliktir

O zaman 7 Haziran için 09:00'da Kadıköy'de Eminönü vapur iskelesinde buluşup Eminönü'ne geçiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Yılmaz
bu sabah 07:30 feribotu ile mudanya ya geçtim oradan pedala çekirge lastik patladı değiştirip uludağa tırmanışa geçtim bir kez su içmenin dışında birkezde lastik patladığı için durdum hoteller bölgesinden sağa yukarıya bir müddet off road olarak tırmandıktan sonra bir taş geldi sanırım küçük zirve dedikleri yer tam bilemiyorum kimsecikler yoktu soracak hava çok soğuk ve sisli ayrıca yağmur fırtına şeklinde yağıyordu nereye gideceğini kestirene kadar bulutlar kapatıyor görüş neredeyse 0 a iniyordu aslında zaman ve kuvveim vardı fakat kaybolup donmaktan korktuğum için büyük zirveyi yapmadım kısmetse birlikte yaparız fakat mutlaka rehber almamız ve havaların biraz daha ısınmasını beklemeliyiz teşekkürler....
pazara karada buluştuğumuzda ayrıntıları görüşürüz ayrıca şimdi belki biri iki foto atarım yada yatarım bilemiyorumm...

@Kaşif

derneği isteyen kadıköyde karşılar isterse karşıda karşılar seçim sizin
darub

erikli şelalesine kadar gidip delmece'ye çıkmamak olmaz kudu..

Erikli'de mola diyelim.Delmece'ye devam edelim.Çıkınları da yaylada patlatırız.:)

@Aytekin Erzan

aytekin gene yapacağını yapmış durmamış keşfini yapmış helal olsun tenmuz ayı içersinden bir pazar o.k dersen gideriz sana
bağlı

@porter3434

evet evren kesin çıkacağız artı beraber hepimiz pendikten 09.30 feribotu ile gidelim yalovaya derim dönüşte gene feribot en rahatı
deniz otobüsleri hikaye

tabi feribotla gidelim kesinlikle.Feribot en rahatı.Yanlız avrupa yakası katılımını önceden belirleyelim.Feribot saatine ona gore bakalım.Duruma göre bi önceki feribotlada gidebiliriz.Sıcaktan biraz olsun kurtarırız kendimizi.

@porter3434

dostum

hasan arkadaş gelecek sadece bir kişi saat 10.25 de yalovada olacak artı biz de 09.30 da pendikten
binerek saat 10.15 de yalovadayız

14 haziran erikli
dostlarım romalılar

katılım listesi
1-robocop
2-kaşif
3-serhad baba
4-cezeze (bir aksilik olmazsa )
5- porter evren
6- calbiyik
7-kemal
8- hasan ( karşıdan gelecek )

aksesuarlar
1-iç lastik
2-pompa
3-kask
gidiş
karşıdan gelecek olan hasan o yenikapıdan feribota binerek
saat 10.30 da yalovada olur hepimiz pendikten 09.30 feribotu ile geçelim diyorum rahat rahat gideriz saat 10.15 yalovadayız 15 dakika sonra hasanda gelir zati

not
kontenjan 10 kişiliktir
dostlarım romalılar erikli şelalesine gireriz sonra bütün yorgunluğumuz biter ve topuklarız delmece yaylasına orada çıkın yeriz -darub-çavuş steiner

@kudu

çavuş farklı kıtalarda yaşamamız dej avantaj bunu aşmamız lazım havalar biraz daha isınsın gerekirse ban bostancı sahilinde bir bankta konaklarım ve sabah erkenden devam ederizzzzz.....

evet aytekin asla durmaz yalnız zirve yolları mükemmel denemeye
değer hatta bir kere değil çok kez yapılabilinir uludağ orda ve bizi bekliyor elbet gideceğiz

@Aytekin Erzan

sana daha öncede söyledim bende kalırsın bizden gideriz beni hiç dinlemiyorsun
şu telefonu yaz programı yap birlikte tenmuzda topuklarız keşif anlarsın daha önce yaptığımız gibi
0216 3550324

erikli şelalesi ve sonrası delmece yaylası

katılım listesi:bayrak:
1-robocop:46:
2-kaşif :smily143:
3- serhad :smily143:
4-cezeze :smily143:
5- evren:smily143:
6- calbiyik :smily143:
7-kemal :smily143:
8-hasan:smily143:

aksesuarlar
iç lastik
pompa
kask
gidiş
karşıdan gelecek olan hasan yenikapıdan feribotla yalovaya 10.30 da ulaşacak bizler pendikten 09.30 feribotu ile geçeriz hepimiz yalovada hasanı 15 dakika bekleriz ordan çınarcığa topuklarız ve 8 km lik rampayı devirdikten sonra şelaleye girip ki -sıcaktır direk delmece yaylasına çıkarız akşama kadar çok vaktimiz var en son feribot yalovadan 21.30 da

not
kontenjan 10 kişiliktir
darub -çavuş steiner-1.panzer tümeni

erikli şelalesi ve delmece yaylası
:smily143: :smily143: :smily143: :smily143:
katılım listesi
1-robocop-rampakolik
2-kaşif-darub üyesi
3-cezeze -vefakar dostumuz
4-serhad spartaküs -romanın yolları taştan-darub üyesi
5-evren -eeeeeee azmı topukladık aydosu
6-kemal -vefakar -sevdiğim dürüst insan
7-cal biyik -şu tayinin niye yalovaya çıkmadı yahu
8- veeeee hasan darub üyesi dostum vefakar

aksesuarlar
iç lastik
pompa
kask
gidiş
karşıdan gelecek olan hasan yenikapıdan feribotla yalovaya 10.30da ulaşacak bizler pendikten 09.30 feribotu ile geçeriz hepimiz yalovada hasanı 15 dakika bekleriz ordan çınarcığa topuklarız ve 8 km lik rampayı devirdikten sonra şelaleye girip ki -sıcaktır direk delmece yaylasına çıkarız akşama kadar çok vaktimiz var en son feribot yalovadan 21.30 da

not
kontenjan 10 kişiliktir
darub-çavuş steiner

erikli şelalesi artı delmece yaylası

son durum katılım listesi
8 haziran pazartesi
1-robocop
2-kaşif
3-hasan
4-evren
5-kemal
6-calbiyik