Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

@kudu

İzmit' ten Gebze' ye geldikten sonra Tuzla' ya inip sahilden devam ederseniz bir derece, ama aşağıya inmeyip Sultanbeyli üzerinden otoyol yanını takiben boğaza ulaşmaya çalışırsanız vay halinize :) Rampalar ölüm gibi. Köyler mis gibi. Trafik fazla yok. Rampacılar mutlaka denemeli. Ama akşama daha makul saatlerde eve varmanız için İzmit' e erken gelmeniz gerek. Ayrıca bu rotanın yazın alınmaması gerek. Yolda yanarsınız.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Scudo
Pazar günü Umuttepe' ye çıkıp, orman içi yolundan, Çınarlıdere parkurunu takiben Derince-Çenesuyu' na inmeyi düşünüyorum. Piknikvari tarzı hafif bir tur olacak. Azami rakım 380 metre civarı. İzmit' e varış dahil toplam 30-35 kilometre yol. Gelmek isteyen varsa beklerim.

@Baki Berk Kayalar

baki dostum
bu pazar taksimde bütün bisikletliler toplanacak esas benim sana bir borcum var onu ödemek istiyorum 5 tenmuz kartepe evet dersen senle maşukiyede buluşuruz evet dersen cep telefonunu yaz derim evet borcum var sana
unutmadım

@cagan0403

şu 5tenmuz kartepe borcumuda sana ödemek istiyorum evet sıcaktan pişmeye gidelim derim 18 km tırmanalım sonra zirveye çıkıp iyice pişpirik olalım bilhare diğer turu düşünürüz

@kudu

Haftaya perşembe yola çıkıyorum. Temmuzun 20 sinden önce buralarda bir aktiviteye katılamam.

Pazar günü gelmeye çalışacağım. Köprü geçişi cazip geliyor.

Teşekkürler..

@Baki Berk Kayalar

şu an için belli değil köprü geçişi son anda belli olacak herhalde
sana iyi yolculuklar

14 haziran erikli
dostlarım romalılar
güzergah erikli şelalesi serinleyeceğiz
katılım listesi
1-robocop
2-kaşif
3-serhad baba
4-cezeze (bir aksilik olmazsa )
5- porter evren
6- calbiyik (offroad altın madalyalı )
7-kemal
8- hasan

gerekliler
1-iç lastik
2-pompa
3-kask
gidiş -güzergah değişti
karşıdan gelecek olan hasan o yenikapıdan feribota binerek
saat 10 .30 da yalovada olur hepimiz pendikten 09.15 feribotu ile geçelim diyorum rahat rahat gideriz saat 10.15 yalovadayız 15 dakika sonra hasanda gelir zati

not
kontenjan 10 kişiliktir

kudret abi 14 haziran erikli şelalesi çok uygun uludağa günübirlik zaten gidemeyiz abi yalovada erikliden başka gidebileceğimiz şelale varmı daha sonraki turlarımızda orayada gidelim veya günübirlik gidebileceğimiz yerlerde olabilir.

@Hasan Bahri Toros

evet uludağ günübirlik zor şimdi başka şelale var su düşen artı mert
aynı gün su düşene gidiyor biz erikli yapacağız hepimiz yalovanın feribot
limanında buluşacağız mert ve ekibi deniz otobüsü rıhtımında olacaklarlar aynı yolda karşılaşacağız isteyen bizim grubtan mertle gidebilir isteyen erikliyi seçer tercihe göre olur

Uludagina, Mudanya Feribotu ile gecip direkt gidilebiilr. Bu yolun cıkısı biraz rampadir ama 7 km merkezden...

@haluk önol

en sonunda beni buldun

not
haluk anadolu yakasındanda konuşabiliriz
oraya attığın mesajıda gördüm

07:30 yenikapıdan mudanya çekirgeye pedal ardından tırmanış büyük zirve hedef 2543m kar var diyolar çok zorsa küçük zirve hemen dönüş 17:30 mudanya feribotuna yetişmece olmazsa yalova dan yenikapı.......

Geri