Scudo Sports

dart 2 100 mm hakkında düşünceleriniz?

Ziya Yurdakul

Daimi Üye
Tepki
129
Arkadaşlar bu amortisör nasıldır kronik bir sorunu varmıdır merak ediyorum..

Scudo
dart 2 kulanımı çok hoş bir maşa ben 8 mm lik kullanıyorum sana şunu söylim çok rahat bir maşa çalışması süper

Uzun bir zaman Dart2 kullandım. Ağırlığı haricinde süper ve çok sağlam bir maşa.

iki senedir dart2 kullanıyorum 2007 model kilitli unutup da merdiven inmediğin yada bi yerden atlamadıgın surece(50cm veya yuksek) sorunu olmayan bi maşa kilitli olmadıgı zaman ben 80cm kadar atlıyorum arka kaldırıyorum falan bi sorun olmadı daha. yani boşluk yapmayan bi maşa. ama dediğim gibi kilitli unuttugun an eger fazla yuk bindirirsen keceleri yag kacırmaya baslıyor benim hidrolik bacakta hiç yag kalmadı mesela:( bir de sertlik ayarını sonuna kadar yapmamanı tavsiye ederim sertlik ayar vidası plastik oldugu için sıkısıyor ve ben geri yumusatmak istediğimde elimde kalmıstı. rebound ayarı cok guzel çalışıyor. yakınabilecegin tek yonu agırlıgı olacaktır ölmüşü bile arazide adama tat verebilen bi maşa. benden ok.

Kronik rahatsızlığı diplendiğinde katur kutur etmesi.. Çalışmasında herhangi bir problem yok canavar gibi çalışıyor .. Seste rahatsızlık duyan varsa Kulaklıkla kullansın bsikleti xD +++++ Çoooook ağır xD

Bende Dart II almayı düşünüyordum ama forumdan okuduklarım ve söylenenler biraz daha para koyup havalı bir maşa almam yönündeydi biraz para biriksin Suntour Epicon alıcam inş.

kullanan bir arkadaşım var.pardon kullanamayan bir arkadaşım var.sürekli sorun çıkardı ona.hiç yüzü gülmedi o maşadan.

@Ziya Yurdakul

Rock shox DART 2 gayet güzel ve kullanışlı bir maşa ama iki eksisi var ki birincisi söylendiği gibi ağırlık biraz fazla,
ikinciside maşa iç bacaklarında çabuk boşluk oluşması ama yine dendiği gibi kaldırım merdiven v.s. fazla hırpalamadan kullanırsan memnuniyet verici bir maşa olabilir tabi bisikletin profesyonel tarzda sürüş amacın yoksa

teşekkürler

Geri