Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Darıca'dan Çamlıca'ya...

SerkanNamazcı

Forum Bağımlısı
Tepki
1.993
İsim
Serkan Namazcı
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
SelamünAleyküm Değerli bisiklet dostları ve yine yeni güzel , süper ötesi bir turla karşınızdayım tatilimi fırsat bilip.. Darıca,tuzla,pendik,kartal,maltepe,kadıköy,kızıltoprak,camlıca,KirazliTepe kadar her yeri dolaştım tabi d-100 karayolu yerine tuzla sahil yoluna saparak kadıköye kadar sahilden ulaşımı sağladım hava rüzgarlı , yol durumu iyi ..
Sabah 9 gibi evden dışarı cıktım ilk etapda Darıca, Bayramoglundan , d-100 kara yoluna geçtim oradan tuzla sahil şeridine indim .. Sahilden çok güzel bir seri ilen kadıköye kadar ilerledim .. bu arada kücük cocukların bisiklete binmesi ve kask takmalarıda bir hoştu benim için.
- not ise bisikletli arkadaşların hiç sıcak kanlı olmayışları idi. yayların bisiklet yolunu işgal etmeleri bir ek not olarak devam etti.

En yüksek hıza Tuzlaya gelmeden d-100 kara yolunda 60 km idi. Ortama hız 17.00 km Tuzla kadıköy arası ortalama hız 20 - 30 km arasında idi.
Gidilen yol miktarı 63 km ...
Bu arada Deltabisiklete uğradıktan sonra stad önünden camlıca tabelasını gördüm daldım nereden bilimki otoyola bisiklet girişi yasakmış..
otoyolun ortasına geldiğimde yol ayrımındaki polis!!!
Polis : Sen ne arıyorsun burada yasak olduğunu bilmiyormusun?*
Ben: Kem kümm bilmiyorumdummm kusura bakmayın
Polis:Buraya motorbisikletliler ''Yandan bir tane gecer '' Girmesi yasak pardon motor bisiklet gecebilir bisikletin girmesi yasak ..
Giriş kısmında bisiklet tabelasını görmedinmi???
Ben: İçimden '' yoo o kadarda baktım sadece kocaman camlıca yazıyordu :D Kusura bakmayın bilmiyordum.
Polis:Tamam bir daha olmasın ..
Ben: Tamam abi direk gidecegim değilmi direk parmak işareti yaparım :D aha urasımı :rolleyes:
Polis: Evet direk gidiceksin bir daha olmasın ceza yazarlar..
Ben:''o arada trafik acayip sıkışık bende emniyet şeridinden gidiyorum baktım arkadan bir araç geliyor başladım içimden galaya senin gibi sürücününde seninde .. :boese157: tek o değilki ... kaç tanesi ihlal ediyorr da geçiyor polis'e ben ..
Abi emniyet şeridini ihlal eden çok var .. kamera sistemi olsa yapmazlarr... :eek: sen oraya yeşil ayın verdigi fidanlardansın sanki !!!!
o araba polisin oraya kadar geldi peşimden onu dahi görmedi..
Neyse yola devam ettim camlıcaya geldim başladım tırmanmaya zincirlerde yağsızdı kopmasından endişe ediyordum sesde gelmeye başlamıştı ..
kısa bir süre sonra çamlıcanın en tepesine varmıştım .. O harika manzaya hayran kaldım süperdi...!!
simdi gelelim resimlere ve videolara..
Oda akşama artık Sabırsızlıkla bekleyin....

Scudo
turunun fotolarını merakla bekliyorum. Senin yaşadığın aynı durumu normalde Samadıra'ya çıkmak isterken Uğur Mumcu'ya kırdığım turda kestirme için kullanmak zorunda kaldığım Tem bağlantı yolunda yaşadım. Ondan sonra Yakacık-Kurfalı üzerinden Yeşilbağlar'a inip oradan Topselvi-Karlıktepe ve Esentepe üzerinden eve dönmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@Cem Şentin

Resimleri yüklüyemediğim için üzgünüm .. :( Şuanda çamlıcadayım 11.02.2011''saat 13:00 gibi yola çıkıyorum ..Küplüce , Üsküdar , ve Gata'nın oradan kadıköy'e sonra Haydarpaşadan Gebzeye gecicem inş. o resimlerle beraber hepsini bir eklerim;) katılmak isteyenler beni arayabilirler.

@SerkanNamazcı

Şimdii gelelim resimlere ..
11-12 Şubat arasında yaptığım turda Darıca - Çamlıca - Darıca Arasında tam 140 km gittim...

İlk tuzla pendik arasında resimlerimi kareliyorum ve havanın güzelligi resimlerede yansıyor..
(link)

Büyük kentin büyük sorunu denizdede devam ediyor :eek:

(link)

Buda kahramanızız ben :in:

(link)

Cogunlukla cocukları gördüm bisiklet sürerken genelde kask takanlar vardı ama yinede gençlik bisiklet yolunda :in:

(link)

Adalarrr adaaadar :)

(link)

Ahh ahh karadeniz geldi aklıma şimdi !!

(link)

Bu kare süperdi amaaa çok hoşuma gitti :D

(link)

Deltabisiklette ugradıktan sonra otoyola girmişim haberim yok :D
(link)

Bir az sonra çamlıcaya tırmanışa geciyorum öncesinde yasak oldugunu bilmedigim için bir az trafik polisi vaazı dinledik :D

(link)

ve çamlıca ...

(link)

İstanbulu izliyorum gözlerim kapalı ..

(link)

uh'!!
(link)

Devam ediyoruz..

Salcano da camlıcada :) Kadrosuda iyi malzemeride !! artık salcodan vaz geçmem..!
(link)

İlk defa çamlıcaya gittim ilk defa bu istanbulda bu kadar ilçe dolaştım, ilk defa bu kadar yükseklerdeyim...
(link)

TRT cekiyormu :D

(link)

Bayragıma kurban olayım..
(link)

Eyt :) bu ne heycan..

(link)

Çicekler..

(link)

En tepeden istanbul ..
(link)

Camlıca en tepe ..
(link)

(link)

Heybetli Ertesi gün dönüş..
(link)

Hayatımda ilkleri yaşıyorum...bu karelerde..
(link)

Bir az da yeni uyanmışş galiba :D
(link)

(link)

(link)

Her zaman yelek sırtımdadır .. Bazı gören körlerin bir az daha fark etmesi için..
(link)
vee son resim..
(link)

Arkadaşlar yolda fazla sıkıntı yaşamadım yapılan en yüksek hız : 60 küsür km .. Ortalama hız 17 km.
140 km yol yapılmıştır..

Yeni turlarla sizlerle olacagım inş..

Saygılarımla

Serkan Namazcı
Görele Dağ Bisikleti Grubu Kurucusu ..
Görele Bisikletliler Derneği üyesi.

Fotoğraflar gerçekten çok güzel.Güzel bir tur olmuş:):)Antremanım nedeniyle sana katılamadım.Bir sonraki turlarda görüşmek üzere..

• Beğen
Ayaklarına sağlık Serkan, çok hoş bir gezi olmuş. Temmuzda bisikletimi getirip bütün İstanbul'u gezmeyi planlıyorum. Belki beraber gerçekleştirebiliriz bunu ne dersin?

• Beğen
@CENGİZ.ÖKSÜZ

Temmuzda "memleketime sinoptan başlayarak bisiklet ilen gitmeyi planlıyorum. . Ama olmaz ise tabiki :)

Geri