Scudo Sports

Dalgınlıkla freni sıktım

@Oğuz han T

Hersey kuralina gore yapilirsa bir sorun olmaz. HD fren ile sessiz, guclu, jant akortundan etkilenmeyen frenleriniz olur. Tekerler sokuluyken sikarsaniz balatalar yapisir sizi ugrastirir. Balatalara yag/wd40 kacirirsaniz frenleme sorunu yasarsiniz. Aksi takdirde uzun sure fren ayari bakimi gibi seyleri akliniza bile getirmenize gerek olmaz. Ancak yag degisimi, parca problemi gibi durumlarda V frenden daha pahali ve biraz daha karisik olabilir. Bnulari da gerekli ekipmanla kendiniz yapabilirsiniz. Youtube ve forumlarda bu bilgiler mevcut. 9 aydir HD fren kullaniyorum, frene dair bir kez surtunme nedeni ile iki alyan gevsetip disk-rotor ortalamasi yaptim o kadar. Yagmur, camur, arazi, sehirici, dag hemen heryerde 3000 km'ye yakin yol yaptim frene dair hicbirseyle ilgileenmem gerekmedi.
Sonucta V fren HD ye gore her zaman ucuz, hafif, kolayca heryerde bakimini ayarini parcasini bulabileceginiz guzel bir sistem. Tercihinizi siz yapin...

Scudo
Aha şimdi bende aynı hatayı yaptım fakat çok şükürki düzeltebildim hatta önceden hafif bir sürtmesi vardı o bile düzeldi :) size tavsiyem diskin sürtmeye yakın olduğu yerin arasına bişey sıkıştırıp ayarı tekrar yapmanız sorununuzu yüksek ihtimal çözecektir ;)

Bende sıkmıştımda yapışma olmadı acaba çok mu sıkınca oluyor

Blade III cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadașlar demin disk yokken frene bastım ve piston yerinden çıktı ve yerine takamadım tekrar. Ne yapmam lazım? Frenlerim tektro m-275.

Geri