Scudo Sports

Dahon Katlanır Vites Yükseltme

vlkncm

Üye
Tepki
15
Arkadaşlar Dahon un vybe modelini kullanıyorum 7 vites normalde ben bunu 18 yada 21 vitese çıkartmak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok. Parçaları alıp kendim yapmak gibi bir hayalim var ama hangi parçaları almam gerek nasıl monte etmem gerek Türkçe bir anlatıma yada kaynağa ihtiyacım var. Bu değişimlerin eksi yönü olucak mı bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Scudo
Tahminimce yapılır. Yapılırken de katlanabilirlik göz önünde bulundurulur. Düşüncelerim bunlar. Elbet yardımcı olacaktır arkadaşlar.

Tüm vybe cilerin ortak derdine parmak basmışsın. Katlanır bisikletini modifiye eden insanlar var, yükselten insanlar var ama okuduğum bloklardan doğru anladıysam bu ciddi bir yatırım gerektiriyor.

(link) mesela şu siteyi inceleyebilirisin. Ben kaç defa okuduğumu hatırlamıyorum. Ama okumayı bitirince kendi bisikletime bu modifikasyonları yapabileceğim hayalinden zorda olsa uyanıyorum. Bu forumda da katlanırını modifiye eden bir arkadaş vardı, ona sormak istemiştim ama artık forumu kullanmıyor herhalde hiç cevap alamamıştım.

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Geri