Scudo Sports

Daha Hızlı, Daha Sakin, Daha Agresif :))) Yeni Bisikletim > 970

Çağrı Fatih Yamalı

Forum Demirbaşı
Tepki
292
Bisiklet
Carraro
IMG_8239.JPG IMG_8240.JPG IMG_8241.JPG IMG_8242.JPG IMG_8247.JPG Yeni bisikletim Carraro Crx 970 . . .
Dün ki test sürüşünde ne olduğunu gösterdi sağolsun :)
Carraro bir kez daha kendini sevdirdi bana.

Parasını fazlasıyla hak ettiğini düşündüğüm bu velespit, her türlü virajda o ufacık kadrosuyla altımda oyuncak misali oynayıp eğlenceli saatler sundu bana. Hantal kadrolara göre Carraro'nun "AĞIR" ve "KIVRAK" kadrosu ani tepkimelere çok çabuk cevap veren bir kadro. Carraro logolu Neco boğazı, furç takımı gibi sitesinde yazmayan ancak Accell bisiklet tarafından tüm detaylarını aldığım bu bisiklette tek sevmediğim şey , 70 Cm gidon oldu . Xt ruble, xt arka aktarıcı, slx fren ve kolları, slx vites kolları , slx aynakol, Recon Gold maşa, Schwalbe Smart Sam 2.10 lastikler ve MT15 Jant seti. Jantlar bir hayli akıcı, almak isteyen arkadaşlar tedirginlik yaşamadan alabilirler.

Scudo
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.Bol pedallar...

Güle güle kullanın... Allah kaza bela vermesin... :harika:

bisikleti ne kadara aldınız?

Güle güle kullanin kirimsiz sürüsler :)

Hayırlı olsun, güle güle kullanın:)

Bisikletiniz çok güzel görünüyor, carraronun f/p oranı yüksek bisikletlerinden. Kompanentler çok hoş. Gidon arazida inişlerde çok yararı olabilir fakat şehir içined sıkıntı yaratır belki. 70 cm gerçekten uzunmuş :)

Ciddi anlamda sorun olduğunu söyleyebilirim. Arabaların arasından geçişlerde hız düşürmeme ve çoğunlukla durmama sebebiyet veriyor. Omuz genişliğimden daha geniş :) Arazide test edince gerekenleri yazacağım :) Bu arada 2x5 e kadar hafif , 2x6,7,8,9,10 canavar :D

hayırlı olsun kazasız belasız. bisikletin donanımı oldukça iyi geniş gidon iyidir arazide adeta dans ettirirsin bisiklete.şehir içinde sıkıntı olur ama mtbnin yeri şehir içi değildir :)

hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım. kazasız sıkıntısız kullanasın inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler

@Çağrı Fatih Yamalı
Oncelikle hayırlı olsun :) .70 cm gidonlu specialized rockhopper kullandım.Arazide çok iyi güzelde, sehir içinde heleki trafikte çok zorluk çıkarıyor. Bu arada kadro çok hoşuma gitti :)

Gidonu kısaltma maksatlı değiştirmek yerine uçlardan ikişer santim kesmek çözüm olabilir mi merak ettim doğrusu.

Herkese tekrar teşekkürler. Donanımı gayet iyi. Tatmin ediyor. Gidonu kesmek mantıklı bir öneri, çok kişi bunu tavsiye ediyor. Kadro gerçekten göz Alıcı :) Allah nazardan saklasın. Daha iyileri sizin olsun inşallah :)

Geri