Merhabalar arkadaslar dun aldım bısıkletımı crs 620 arka rotor yada arka dıskten ses cıkıyor hızlanınca çok kısık az seslı bır ses fakat aklıma takıldı neden ses cıksın arkadaslar yardım edın lutfen
En başta hayırlı olsun.Beğendiğin bisikleti aldığını umarak yanlış karar verdiğini asla düşünme.Hd frenlerde ilk başta bu tür sorunlar çıkmıyor olsada ileride çıkabiliyor.Balata ayarları,yağ oranının azalmasından kaynaklabilir diye düşünüyorum.Bisikleti yeni aldığı için garantiden faydalanabilirsin.Kaliper alyanla sıkılı olan vidaları olsun,disk vidaları,bütün donanıma ait gevşek vida olmamasına dikkat et.Bisikleti acemilik zamanımda ilk aldığımda kaliper vidasının gevşek olmasından dolayı yağ akmış.Sürtme sorunu vardı.Disk vidalarıda öyleydi.İyi kontrol yapılmamış.Gözden kaçabiliyor.Garanti belgesiyle kendi teknik servisinden tam teşekküllü bakımdan geçirebilirsin.Şayet sorun devam ederse garantiden donanım değişiyor diye biliyorum.İçine sinmediyse yenisi al.Çünkü çok yeni.
Her pedala bastıgımda hafıf surtme sesı gıbı bır ses gelıyor çok az bır ses fakat daha dun aldım bıskletı acaba adamlar benı kazıklamış olabılır mı ( sitede yazanla bısıklette olan ozellıklerın hepsı aynı )
göbeği tozadan kirden koruyan siyah lastik bir parça var mandalın arkasında yeni bisikletlerde o göbeğe sürter ve genelde ses yapar orayı kontrol edin birde