Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

dağ yarış lastiği

observer

Forum Bağımlısı
Tepki
560
Bisiklet
Salcano
evet arkdaşlar ilk olarak konuma hayal kuruyor hasta gibi yazılar yazmanızı istemiyorum :Dbu konudan herkesin faydalanmasını istiyor ve foruma hayırlı bir vatandaş olmaya çalışıyorum :D delta gibi bisiklet kulüplerinin düzenlediği yarışlar var bildiğiniz gibi.bu yarışlar için acaba ne tür lastikler kullanıyorsunuz?(2dış+2 iç lastik max 200 tl)erdoğanlarda şu seti buldum çok beğendim.

(link)

(link)

Scudo
gidonum kırıldı vb gibi konularda görüyorum gidon seti olrak şunu düşünüyorum.bide gidon boğazı tıpası mı ne var o gerekli mi?
(link)

(link)

(link)

hafif bir tercihte yapabilirim.(link)

bu seçtiğin lastikler tubless lastik . her janta olmayabiliyor. Hutchinson BullDog Tr Air, Irc myhost II bu lastikletler ucuz ama tavsiye edilen lastiklerdir.hamurları güzeldir . aktif yarışa birisi için zaten 2 yada 3 çift lastiği vardır .

• Beğen
Tepkiler: observer
Yarışlarda tubeless lastik kullanman senin lehine olacaktır. Lastik seçimi her yarış parkuruna göre farklılık gösterebilir fakat buna bütçe dayanır mı ya da senin için bu kadar önemli midir bilemem.
Gidon ve boğaz seçimi ise tamamen sana kalmış. Benim tavsiyem oversize çapında kaliteli bilindik 58 cm'lik bir gidon alman.

• Beğen
Tepkiler: observer
peki shimano xt jant tubeless midir?

Geri