Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ şartları için uygun Katlanır Bisikletler

Tepki
3
Merhaba arkadaşlar.Bir konu hakkında yardım almak istiyorum.Ben Türkiye turu yapmak istiyorum.Gerekirse dağlık taşlık yolda gerekirse toprak yolda çoğunlukla asfaltta bisiklet sürüp bazen otobüs tren vapur kullanıp ama genel olarak bisiklet kullanarak bu turu gerçekleştirmek istiyorum.Bunun için katlanır bisiklet alma isteği doğdu bende ama bu bisikletlerde yol ve dağ tarzı ayrımı oluyor mu.Daha önce hiç katlanır bisiklet kullanmadım.Ben dağ şartlarında da sorun çıkartmayacak bir ürün istiyorum.Bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olan var mı? :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Scudo
hem katlanır olup hem dağ? bu bisikletleri gördüm fakat yolda bırakır gibime geliyor

Bilmiyorum hiç bu bisikletleri arşatırdım biraz ama kimse arazide kullanmamış sanırım.Benim amacım bazen dolmuşa falan da binmek Türkiye turunda.Ve bunlar çok küçük oluyormuş heryere sığıyormuş.Acaba çok mu kötü olur tur için.Dahon markasına baktım baya sağlam modeller gibi duruyor ama emin değilim ne kadar güvenilir turda.

Merhabalar burak bey,
Katlanir bisikletler hernekadar sehir ici ulasim ve kisa turlarda kullanilsa da , onlari her turlu amac icin kullananlar var. eger planladifiniz turda daha cok engebeli arasiler kullanacaksaniz direk dag bisikletlerine yonelin derim ama, yoruldugumda atlarim otobuse derseniz elbette katlanir;)
Su modeli bir inceleyin derim, sitede sehir bisikleti kategorisinde fakat on ve arka amortisorleri var, incelemeye baslamak icin iyi bir yer
(link)

Ben forumda okumuştum abinin biri katlanır bisikletiyle ormanda akıyordu bisikletin fiyatını ve modelini tam hatırlıyamıyorum ama resimleri felan vardı ormanda.İzlenimlerininde bisiklet hakkında olumlu olduğunu yazmıştı.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Bu da videosu

Benim dediğim abi Türk'tü bu vidio ismi yabancı o bumu değilmi bilmiyorum ama vidio gayet güzel

bu linkteki gibi bir sistem işinizi görebilir
(link)

ayrıca siteyi detaylı incelemenizi tavsiye ederim baya yardımcı olacaktır size

Katlanır bisiklet sizin amacınıza uygun olur mu olmaz mı bilmiyorum, ama Türkiye turunda genellikle arazide sürüş yapacaksanız klasik çekiş-vites sistemi yerine, göbekten vitesli bir model tercih etmenizde fayda var. Kapalı sistem olduğu için turunuz boyunca hemen hiç bakım gerektirmez ve sizi yarı yolda bırakmaz. En fazla zincir kopar ve yanınızdaki yedek zinciri takarsınız. Kesenin ağzını biraz daha açarsanız, zincir yerine kayış kullanan bir göbekten vites seti edinirsiz, bu sayede sıfır sorun-bakımla turunuzu gönül rahatlığı içinde tamamlarsınız :)

Geri