arkadaşlar sedona 729umu sattım ve üstüne biraz daha ekleyip 1500 2000 arasında bir mtb almayı düşünüyorum.daha doğrusu ne yapmam gerektiği konusunda baya kararsızım.araziyle pek işim yok bisikleti şehir içi ulaşımda ve arkadaşlarla hafif turlarda kullanıyorum günübirlik.içimde bir yol bisikleti alma isteği yatıyordu ama gerek oturuş pozisyonu gerek drop bar ince teker v fren vs. şehir içi trafikte beni rahat ettirir mi emin olamadım.bundan dolayı aklıma bir dağ bisikleti alıp dişli sayısı daha büyük bir aynakol alıp takmak geldi fakat teoride güzel geliyor yapmaya kalkınca nasıl olur bilemiyorum.dağ bisikletine 48li bir aynakol takılıp yol bisikleti kadar olmasada yol bisikletine yakın performans elde edilebilir mi ? yorucu olması pek sorun olmaz kendimi zorlamayı seviyorum sadece bisikletin buna izin verip vermeyeceği ve yol bisikletine yakın bir performans elde edip edemeyeceğimi merak ediyorum. ayrıca yol bisikleti 2 çukurda hafif hoplamada zıplamada sorun çıkarmaz drop barda alışınca rahat olur diyorsanız onuda düşünebilirim.ha bu arada hibritlerede baktım fakat estetik açıdan hoşuma gitmiyor hiçbiri.böyle bir çıkmazdayım arkadaşlar sizin fikirleriniz nelerdir yazı biraz uzun oldu ama sonuçta forum burası