Scudo Sports

Dağ bisikletine bagaj takma aparatı

Özür dilerim sayın uzmanlar. Hata ettim yorum yazdım.

Ayrıca traktörünüze ya da LADA Niva Jipinize uygun lastik, direksiyon kılıfı ve güneşlik takarsanız her yolda kullanacağınız hatta asfalt hız yarışlara katılacağınız az yakan çok kaçan bir aracınız olur.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Scudo
@Tolga Günsezer

Traktörü bilmem ama uygun lastik, direksiyon kılıfı ve güneşlik takılmış birçok Lada Niva Jip var off-road yarışlarında...

@Tolga Günsezer

Tolga abi kızacak bi şey yok ki. :D

Sen genelleme yapmışsın, sanki dağ bisikletlerine 100% bagaj takılmaz gibi algıladım ben şahsen. Tabi ki tur için tur bisikleti almak lazım ama takılan MTB de var işte yani. Ben de istiyorum ilerde evimin bir odasını sırf bisiklete ayırayım; dağ ayrı, full süspansiyon xc bisikletim ayrı, hibrid bisikletim ayrı ayrı olsun diye ama bütçe kısıtlı ise mtb alıp her alanda kullanma opsiyonları doğuyor ister istemez. :)

Mesela geçenlerde 65 km kısa tur yaptık, ama 25-30 km asfalt ise kalanı patika, hatta yol bile olmayan araziden geçtiğimiz yerler oldu. Ne yapabiliriz ki. :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
Her mtb yarış / performans amaçlı değildir.
Dağ bisikleti dağda kullanılır, ama dağda sadece yarışılmaz, tur da yapılır :)
Tur amaçlı / geometrili bir Mtb ile yarışamazsınız.
Hibrit bisikletinize dişli lastik takarak arazide kullanabileceğiniz gibi , dağ bisikletinize dişsiz lastik takarak yolda kullanabilirsiniz.
Mükemmel olmaz ama işinizi görür.

Bende dağ, köy, yayla gezmek için kullanacağım zaten. Güzel bir hibrit seneye olabilir belki şehirlerarası gezmek için, ama şimdilik dağ bisikleti düşünüyorum.

Kullanım amacıma dağ bisikletinin daha uygun olacağı düşüncesindeyim. Bu yaz zaman buldukça denemeler yapıp karar vereceğim.

Sert yorumlar yazmayalım, sonra karşı çıkılınca kırılmayalım da, sonuç olarak hepimiz bisikletleri seviyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ilker çelikcan
@Oguzhan.Pilgir

İyiyle kötüyü ayırabilecek tecrubeye sahip değilim. Yorum yapmasam iyi olur :)

• Beğen
Tepkiler: phardon
Arkadasim corratec dag bisikletine istediginiz bagajlardan takti kullaniyor topeak marka hatta bir sure ustune oturdu oyle gittik test ettik=D ben seleye bagliyorum,, disk frenli bisikletlerde buyuk sikinti oluyor bagaj takilcak yer bakimindan ama tabiki uygun bagajlar var,,taktigi yeri tam olarak bilmemekle beraber, dag bisikletine bagajin gayet guzel takilabildigini gordum duzgun bikac yere sormakta var=)

Geri