Aslında kimse kötü birşey söylemedi. Kendimizi yazılı ifade etmek zorunda olduğum bir ortamda buluştuğumuz için birbirimizi anlamakta güçlük çekebiliyoruz. Vaude candır
Konuya harika bir yaklaşım abi. Teşekkür ederim. Burada çok haklısın. İhtiyaca göre yatırımı doğru yapmak gerek.
Elbetteki önce alım gücü yönünden düşüneceksin. Döviz 1 yılda 2 katına çıktı bu ülkede. Peki hangimizin maaşı aynı oranda arttı ?
Elindeki bütçeye göre en optimum ekipmanı tercih etmek elbetteki yapılacak en akıllaca iş. Tüm çalışmanı ilgi ile takip ediyorum. Ancak tecrübe etmediğin bir ürüne, sadece bizim ülkemizin ekonomik şartları sebebiyle fiyatının yüksel olması yüzünden '' hayatta o para etmez çanta'' demiş olman, bana biraz haksızlıkmış gibi geldi. O sebeple yukarıdaki yorumu yazdım.
Geçen sene BİM'den 3.40 TL ye aldığım labne peynir bile 6 küsür oldu
İki ürünü yan yana getirip inceleme yapmak gerek. Olay sadece su geçirmezlik değil. Ancak şunuda belirtmek gerek. Karakorum ve roadmaster yerine aquaback serisi tercih etmek çok daha akıllıca.
Roadmaster'ı ben 69 euro'ya aldım. Ben Alamanya'da 1600 euro'ya çalışan biri olsam, maaşımın 24'de 1'i. 2100 tl asgaretli bir Türk olduğunda 850 TL neredeyse maaşımın yarısı ! Canımız Devletimiz, yatların deposunu vergisiz doldururken, kendisine kaynak yaratmak için bu gibi ürünlere devamlı olarak extra vergi getiriyor. Düşünsene ! 69 nerede 850 nerede !