Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti yarışları

Alfa_x

Daimi Üye
Tepki
100
İsim
Ali
Bisiklet
Cube
Selamlar,

Bu senenin takvimi çıktı biliyorsunuz dağ bisikleti yarışı var önümüzde bu yarışlara başvuru nereden, nasıl yapılıyor bilen varmıdır?

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Scudo
Bilgi isteniyor???

yaşın kaç ? klübün varmı ? ferdimisin ? ferdiysen kendine göre forman varmı reklamsız ? lisansın varmı ? uci lisansın varmı ?
(link) burdan talimatlara,kurallara göz atabilirsin ve uci lisans başvurusunu burdan yapabilirsin
yarışlardan 1 gün önce gidiliyor ön kayıttır,teknik toplantırı, sırt numarasıdır vs ertesi gün yarış oluyor

Yaş 29 ferdi katılıcam forma ama lisansımı çıkarıyorum yakında. Bilgi için Teşekkürler..

@ALİ FAHRİ DURAN

elit erkeksiniz siz işiniz yaş :) şimdiden başarılar

Daha evvel yarışmıştım ve kendimce yarışı bitirip elit de 15. olmuştum bi yarışta şimdi daha iyi ekipman ve kondisyonum var. Maksadım spor yapmak zaten 1.lik yada derece değil.

Lisansımız da var artık takvim de 8 mart ta polonezköy de yarış görünüyor yalnız federasyonun siteinde dahi kayıt lacak yer bulamadım bu yarışa nasıl nereden kayıt olunacak bilen kayıt olan varmıdır?

Yarışlara kayıtlar arkadaşın da dediği gibi 1 gün evvel yapılır. Duyurusu da yanlış hatırlamıyorsam yarışa yakın zamanda federasyonun sitesinden açıklanıyordu.

Son günü bekliyoruz o zaman, teşekkürler.. evet yazılmış ama bir kaç gündür bakmadım unutmuşum..

Geri