Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Kron xc 750 yi öneririm.

Scudo
s.a dostum benim tavsiyem 2. el bisikletten şaşma hem fiyat yüzde 50-60-70 uygun oluyor hemde çok temiz sıfır ayarında bisikletler mevcut.Tabi yok ben bisikletin ilk sahibi olacağım diyorsanız o ayrı mesele lükse kaçmaya gerek yok bence :)

bencede 2. el temiz bul bak yoluna.

Sahibinden.com da 2 ay 2. el bisiklet koşturdum adamlar 0 ından fazla istiyorlar işin zor valla gerçi iyi oldu sıfır aldım çok daha memnunum.

@MertAG
Bu biraz nasip kısmet meselesi olmuş. Bende 1 ay forumda bisiklet aradim, beklentilerimi karşilayan bir bisiklet sahibi oldum :)

arkadaşlar öncelikle selamlar aranıza yeni katılıcam bundan 10 sene önce bianchi bisiklet kullandım şuan kendime spor olarak tekrar bisikleti seçtim
bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşımda dağ bisikleti var ama baya prof yani 12 bin lirası var beni baya bilgilendirdi ama ben yinede fikir alayım dedim
sizce 1000 1500 bütçeye alabileceğim bisiklet ne olmalı bikaç özel isteğim var hidrolik fren gidondan kilitlemeli maşa en az 2 3 yıl idare edicek aktarma sistemi gibi bide cube markanın o kübik kadrosu çok hoşuma gidiyor eğer bu paralara istediğim özellikte bişey önerirseniz daha makbul olur kadro olmasa bile diğerleri olsun en azından bide 29 jant alıcam salcano ve ghost markada bikaç model beğendim şimdilik bukadar teşekkürler.

Bende aynı durumdayım sizinle, Cube Aim sl 29 modelini düşünüyorum,fiyatı 1670 tl. Nasıl bir bisiklet olduğu hakkında bilgili arkadaşlar bilgilendirirse ya da bu bisikletle eş değerde olan başka bisikletler önerirlerse sevinirim.
Umarım konuyu açan arkadaş için bir sorun teşkil etmez.

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yani model anlamında aynı şeyi istiyoruz sanırım ama benim için 1500 max limit arkadaşım yinede yorumları görüp hareket etmekte fayda var ;)

ben yeni ürün koyuyorum bakmak istersen link

(link)

siteyede koyuyorumda yeni koydum henüz onaylanmadı

birde elimde sedona 759 full x5 sram set 30 vites düşünürseniz

ilk etapta sıfır almayı düşünüyorum arkadaşım yarın bursaya gidip bakıcaz arkadaşla ama aklımda olsun yinede teşekkürler.

Besyolsakı Aydın bısklette Sezon Sonu %40 ındırım var.Modellerı bır ınceleyın ıstersenız :) (link)

zaten şuan ona bakıyodum :D 3 tane yazdım bile yarın bakıcam kron xc 750 kron xc1000 sedona 920 ;)

1000 tl civarinda kron xc500 aldim isteklerimi yeterli seviyede karsiladi ve HD "29 gidondan kitleme eksigi var sadece ama tabi 1500 tl civarindaki bisikletler gibi degil ama benim butceme en uygunu oydu

Merhaba arkadaşlar,

13 seneden beri bainchi marka bisikletimi kullanıyordum ancak artik yenisini almaya karar verdim.Marka olarak yine bianchi düşünüyorum ancak salcano da tercih edebilirim.Sizin onerilerinize açığım bu konuda bilgili kişiler yardim edebilirse minnettar kalırım.Bütçem 1000 tl'dir.
Birde 29 jant mi yoksa 27.5 jant mi almalıyım?

Düşündüğüm modeller:
Bainchi Rcx 429
Bainchi speed 6400 hd

29er bisikletleri belirttiğin bütçede bulman zor olabilir ama bulabilirsen 29" bisikletler 26" bisikletlere göre daha avantajlı, 27,5" bisikletlere girme derim; henüz Türkiye bu ölçüye alışmış değil :) bütçen gayet güzel acele etmemeni ve biraz araştırmanı tavsiye ederim, belirttiğin markalar dışında carraro ve sedona markalarına da bir göz at derim. Not: Mutlaka bütçeni belirttiğin rakamın yanında esneklik payı da bırakmalısın; yani tam 1000 liralık bisiklet yerine 900 veya 1200 liralık bisikletlere hayır deme bence :) şimdiden keyifli pedallar...

• Beğen
Tepkiler: The UGUR ve Adofe
İlla da 27.5 dersen bir arkadaşımda (link) var, birkaç ay önce aldı, satmak istiyor, 1000 tl istiyormuş, nişanlısına almıştı büyük geldi. Bence uygun. Garantisi de var. 29 inç kaba biraz. Tabi alıcı bilir. :)

@ktusamet

O zaman 29" bakicam Bizim burada bianchi bayinde vardi. Öneriniz için teşekkürler.

@Cem Tunç

Açıkçası bildiğim markalar salcano,Bianchi,sedona,kron bisikletle sadece yazın dolaştığım için detaylı bilgiye sahip değilim ama bu markalardan tercih etmek isterim. Yinede teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
Rcx 130'a da bakmanı öneririm, ben dün aldım. Frenlere ve viteslere hayran kaldım, fiyatıda makul 875 dediler pazarlıkla 800'e düştüler 100 tlsini nakit verdim kalan 700 tl'yi sekize böldüler.

• Beğen
Tepkiler: emrecan4200
@baby_face_

Bianchi bayiden mi aldınız? Ona göre pazarlık yapicam :) bianchi tdl 1300 almaya karar verdim kismetse onunda fiyati 1.200 pesin ile düşerler inşallah.

Geri