Dağ Bisikleti Rehberi

Aybars Öge Sürücü

Forum Bağımlısı
Tepki
1.483
Merhaba Arkadaşlar,

Bana yabancı bir arkadaşım aracılığıyla ulaşan bir firmadan aldığım rica üzerine bu işi takip ediyorum.Ricaları onlara Nisan-Kasım arası çalışacak bir dağ bisikleti rehberi bulmam.

Şartları şunlar;

- Daha önce dağ bisikleti veya bisiklet rehberliği yapmış olmak ya da doğa sporları üzerine eğitim almış olmak; sertifika sahibi olanlar daha kolay değerlendirilecektir

- İyi derecede İngilizce bilmek ve bunu herhangi bir şekilde ortaya koyabilmek; iş tecrübesi, sertifika v.s.

- Nisan'dan Kasım'a kadar çalışacağı tesislerden haftada bir gün,Cumartesi,izni hariç ayrılmamak

Sorumlulukları;

- Tesislerdeki bisikletlerin bakımının yapılması ve bunların sistemli bir halde yerine getirilmesi

- Önceden belirlenmiş parkurlarda grupların dolaştırılması

- Tesis içindeki bisiklet bölümünün temizlik ve bakımı

- Gruptaki müşterilerle sosyal olarak iletişim kurulması ve akşam yemeklerinde gruba katılınması

Getirileri

- 950YTL maaş

- Beslenme

- Konaklama

- Sezon sonunda yarım maaş bonus

Bu işte çalışacak kişi sözleşme imzalandıktan sonra sezon açılmadan önce tesislerin hazırlığında boyadan temizliğe en az 3 hafta her işe yardımcı olacak.

En erken işbaşı tarihi şu anki takvimde 15 Nisan 2006 olarak bana iletildi.

Bu konuyla ilgili arkadaşların en geç 30 Mart'a kadar bana aybarssurucu@gmail.com adresinden ulaşmalarını rica ediyorum.

Herkese selamlar

Aybars

Scudo