Dağ bisikleti önerisi

Tepki
13
Bisiklet
Sedona
Merhaba arkadaşlar , forumda yeniyim henüz bu benim ilk yazım , burada sizlerin onerilerinize ve yorunlariniza ihtiyacım var , ben uzun zamandır dağ bisikleti bakiyorum fakat butcem sıkıntı biraz , 200tl bir bütçem var bakiniyorum ama o fiyata temiz bisey bulamıyorum , ne yapabilirim? İçinizde vardır belki bu fiyatlarda uygun satan bir arkadaş , yorumlarinizi bekliyorum , şimdiden herkese teşekkürler :)

Scudo

Anıl K

Daimi Üye
Tepki
282
İsim
Anıl Küçükgöksel
Bisiklet
Specialized
Forumda takılan arkadaşlar genelde yarı profesyonel / profesyonel insanlar olduğu için bu soruna cevap bulabileceğini sanmıyorum. İyi geceler..

• Beğen
Tepkiler: Can incesu

jeffreyzz17

Aktif Üye
Tepki
109
İsim
Jeff
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Bianchi
Giriş seviyesi bir dağ bisikleti için en az 500TL'yi gözden çıkarmalısınız.İkinci el 350-400'e Salcano NG650-750 v Kron XC150 v gibi bisikletler bulabilirsiniz.

Hüseyin Külcüoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
675
Bisiklet
Ghost
200 TL civarına ancak 2.el temiz bir bisiklet aramalısın. Ki 200 liraya da zor, 300-400 hatta 500 lirayı gözden çıkartman gerekiyor.

Tepki
13
Bisiklet
Sedona
(link) Bu baya uygun ama adanada yahu , istanbulda bulduklarimin hicbiri uygun degil

Tepki
13
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar kadro sipariş ettim kendim topluyorum , şimdi başka bir sorum olacak , parçaları sök çıkar uzun sürecek haliyle onun için bana hangi anahtarlar lazım olur ?anahtar dışında bir de alyan yeterli olacaktır dimi?
Bir soru daha eski bisikletimdeki pas'ı nasıl sökerim ?

jeffreyzz17

Aktif Üye
Tepki
109
İsim
Jeff
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Bianchi
Pas için WD-40 işe yarar galiba.
Anahtarlar hakkında fazla bilgim yok.
Hayırlı olsun bu arada.

Tepki
13
Bisiklet
Sedona
Wd40tan ziyade daha dogal bir şeyler var mıdır? Sağolasın

jeffreyzz17

Aktif Üye
Tepki
109
İsim
Jeff
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Bianchi
Evde mutfak ve banyo temizliğinde kullandığımız deterjanlar da pas temizleme özelliği taşımaktadır. Bu temizleyicileri de pas üzerinde denemek mümkündür. Doğru deterjan pası temizlemede mutlaka başarılı olacaktır.Limon tuzu veya limon kullanarak pası temizlememiz mümkündür. Daha önce de belirttiğimiz gibi pası asit yok eder. Evimizde en pratik kullanabileceğimiz malzemelerin başında limon gelir. Paslı yüzeye limonu uygulayalım, ardından üzerine biraz tuz dökerek, sert bir sünger ile ovalım. Mutlaka sonuç verecektir. (Bu yöntem yumuşak ve çabuk zarar görebilecek yüzeylere uygulanmamalıdır. Limon asidik olduğundan, tuz da yüzeyi çizeceğinden pastan kurtulurken eşyamıza zarar verebiliriz.)

Alıntı.

• Beğen
Tepkiler: firatatalay34
Tepki
13
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar yeni konu açamadığım için buradan yazıyorum da ben kendime hala bir bisiklet ayarlayamadım ve bütçem de oldukça kısıtlı , bugün karaköyde bir bisikletçiye gittim altta resimdeki seti orada 180liraya falan buldum iyi hoş , sıradan çelik bir kadromda olacaktı , iyice detaya girip hesap kitap yapınca ortalama fiyat 450-500e doğru çıkıyor ve bu da bana oldukça tuzlu, mecburiyetten artık şuanda btwin rock rider 300[(link) almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir? , 2Aydır da hergün sahibinden'e girip ilan kovalıyorum ama bu fiyata bir tane temiz alüminyum bulamadım , az önce bunu gördüm (link) , ne yapsam bilmiyorum şuan cidden yardıma , fikire ihtiyacım var,şimdiden sağ olun :)

https://i.hizliresim.com/og2k5X.jpg