Merhabalar
Boyum 1.90 Bütçem 700 tl. İkinci el tercih etmiyorum. Giriş seviyesi için boyuma uygun bir dağ bisikleti alıcam fakat çok kararsızım. Kafamda Sedona 700v var. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
2.el neden tercih etmediğinizi bilmiyorum ama bu bütçeye girişin giriş seviyesinde bir mtb ancak alabilirsiniz. Oysa ki 700 liralık 2. ellerin çoğu orta seviye mtb lerdir ki kalite ve donanım bakımından sizin 0 alacağınız bisikletten çok üstündür. 2.el bisikletleri araştırmanızı tavsiye ederim, gerçekten çok temiz hatta garantisi devam eden yüzlerce bisiklet var piyasada.
Sıfır olarak ise sedona 700 uygun bir tecih gibi görünüyor, ben yine de salcano ng450 ve kron xc 250 lere bakmanızı tavsiye ederim. Ancak dediğim gibi siz 2.ellere bakmayı ihmal etmeyin
ng450 hem donanım olarak hem de görünüş olarak 650 den daha iyi. ng 650 liler neden bu kadar tutuldu bilmiyorum ama bence ng450 tercih edilmeli fiyat olarakta 10 lira gibi bişey var aralarında (link)
Temiz ikinci el sağlam, donanımlı birşey al pişman olma boy içinde 19'' bak ama 29 teker 26 tekerde 20 den aşağı kadro olmasn... Yoksa bisiklet altında kaybolur