Scudo Sports

Dağ Bisikleti Önerisi (Bütçe:700-800TL) (29 Jant)

Roti

Aktif Üye
Tepki
178
Bisiklet
Diğer
Merhaba arkadaşlar Dağ bisikleti almayı düşünüyorum. Babam yurt dışında çalışıyor ve 300 İsviçre Frank' ı yollayabileceğini söyledi. Bende biraz ekleme yaparsam(annem, nenem, teyzelerim dahil) bütçemi en fazla 800e çıkarabilirim sanırım. Eğer 800'e bisiklet alırsam ekipman alamam.
Evet arkadaşlar bisikleti Antmen'den almayı düşünüyorum. Nakit ödeyeceğim için bisikletlerde 10% indirim yapıyorlar. Yani 800TL'lik bisiklet 720TL'ye düşüyor. Bunu göz ardı etmemek lazım.
Bütçemiz belli: 700-800 TL
Bisiklette istediğim özellikler:
:in: Hidrolik Fren (Mutlaka Olmalı)
:in: Kilitlenebilir Maşa (Olmasa da olur ama olsa tadından yenmez :) )
Şuan aklımda Salcano NG550 HD var ama maşası kilitlenmediği için biraz soğuk bakıyorum ama eğer başka yoksa bütçeme uygun bisiklet gidip Salcano NG550 HD'yi alacağım.
Tüm fikirlere, önerilere açığım. Ama hidrolik fren konusunda oldukça kararlıyım arkadaşlar. Şimdiden vaktinizi ayırdığınız için hepinize teşekkürler. İyi günler, iyi pedallamalar. :)
Not: 800 TL indirimli fiyatına vereceğim fiyattır. Örn: 900TL'lik bisikletin indirim ile 800TL'ye düşmesi gibi. Unutmayın Nakit ödemelerde 10% indirim var.

Scudo
bence kilitlenebilir maşa,hidrolik frenden daha önemli ama tabi seçim senin.Bide 29 jant istemenin nedeni nedir

@Frkn ACAR
Hocam bisikleti uzun süre kullanacam o yüzden biraz büyük bir bisiklet gerekiyor. Boyum da 1.76+ .

Fikirlerinize açığım arkadaşlar. Yarın bisikletçiye gidip bakacağım.

Kadro boyunu bak istersen onu bir araştır.Boyuna ve bacak boyuna hangi kadro uyuyorsa onu al ve Dağ bisikletinde yaygın olan 26 inç jantlardır.hem bulunabilirlik açısından(lastik vs.) hemde darbelere daha dayanıklıdır.tabi bunlar benim fikrim :)

başlangıç için belki ideal bi bisiklet olabilir ama eğer dağ bayır gezmeye meraklı isen sonradan değiştirmek daha iyi bi model bakmak isticeksin ondan dolayı biraz daha bütçeni zorlayıp daha iyi bisikletlere baka bilirsin

26 Jant almaya karar verdim. Bütçe 750TL'ye düşmüştür. 800TL'lik bisiklet alabilirim 10%indirimle!

Geri