Scudo Sports

Dag bisikleti icin rahat ayakkabi onerisi

celikkadro

Daimi Üye
Tepki
331
İsim
Tayfun
Merhaba arkadaslar,

Dag bisikletinde kullanmak icin rahat bir ayakkabi onerisi olan var mi? Hem arazide hem de sehirde kendi tempomda gezerken beni rahat ettirsin. Ayrica bisikletten inip yururken de rahatsiz etmesin.

Simdiden tesekkurler.

Not 1: Baska yere konu acamiyorum.
Not 2: Eski konular arasinda arama yaptiktan sonra yeni baslik actim.

Scudo
Bisiklet, giyim ve akaesuarlari cok tecrubeli olmasamda gecen hafta Shimano MT44 serisi ayakkabilari ve Shimano M520 pedallari kendime sectim, mevcutta memnun;

(link)

(link)

Malesef dağ ve yol ayakkabılarından hangisini alırsanız alın, ayağınız tam olarak rahat etmeyecektir. Çünkü onlar konfordan ziyade verimli güç aktarımı için tasarlanmışlardır ve doğal olarak tabanları çok az esner. Touring miydi öyle bi kilitli pedal sistemi vardı, turcuların kullandığı. Normal ayakkabıya en fazla yaklaşan onlardır.

@celikkadro
(link)

bunlar çok rahat

Shimano ayakkabılar içinde en rahat olan, yürüyüş vb. amaçlı kullanabileceğiniz Ct-41 modelidir. (link)

Ancak bana sorarsanız bu ayakkabı fazla rahat, fazla yürüyüş oldakl, o sebeple Mt-34 öneririm. (link)

Mt44 güzel ayakkabı ama kronik bağcık yırtılması ve bağcık kilidi bozulması sorunları yabancı forumlarda sıklıkla dile getiriliyor. O sebeple önermem.

@celikkadro benim denediklerim icinde yurumeye en uygunu ct41 ve ct80di. Fiyatindan dolayi ct41 aldim.

@celikkadro

Kesinlikle şuraya bir bakın derim....!!!
Ayakkabı çeşidi bol gerçekten:harika::harika:
(link)

Geri