Scudo Sports

Dag Bisikleti Alacam Sizce Hangisi İiyi ?

1 Mİ İYİ 2 Mİ İYİ ?

• Toplam katılım
    11
Tepki
4
Dag Bisikleti Alacam Sizce Hangisi İiyi ?

1: (link)

2: (link)

Hangisi İyi ? 1 mi 2 mi ?

Scudo
acera dizili bisiklet bu para edermi ya magzaları zengin etmekden baska bişey değil 1300 liraya 2. el tertemiz deore xt ler lx dizili bisikletler alınır sıfır bisiklet mağzayı zengin etmekden baska bişey değil 1300 e alın 3 ay sonra 700 e satamassınız.

O fiyat'a (link) bu daha iyi.

aynen sedona 751 daha mantıklı

Neden dağ bisikleti alacaksın bunu kendine sordun mu?

Dağ bisikleti alıp asfaltta süreceksen bunları hiç alma. Git beyazeşyacı dükkanına oradan ucuz bi bisiklet al ve sür. Ya da şehir bisikleti al.

@kadireskici
Katılıyorum ! City bike alamn daha mantıklı olur bence :)

Ben tek sebeble dag bisikleti alıorum ben sürekli asvatta sürmem ben kaldırıma çıkarım toprakda sürerim.

ben her ortamda sürebilecegim bi bisikelt arıorum.

dag bisikletinin lastigi iyi zor patlıo.

cst > mtb > digerini unuttum > 2.1 lastik var gecen dikendi camdı zor batıo . ondan dag bisikleti alıorum. görünüşüde iyi. şehir bisikletlerini pek bana göre diel.

valla hıcte zor patlıyor degıl. continental lastıklı bı salcano var 2hafta ıcınde patladı

madem dağ bisikleti istiyosun hiç salcano ya bulaşma derim.. 1.350 tl ye git ghost se 2000 al.Ben kullanıyorum ve gayette güzel. Bu da fotoğrafı(tek kelimeyle müthiş. performansın ve görselliiğin bir arada olduğu bi bisiklet. ) : http://a1210.hizliresim.com/12/z/fh6qr.jpg

Özelliklerini yazmayı unutmuşum ( AYRICA BİZİKLETLERİMİZİN FOTOĞRAFLARI BÖLÜMÜNDE DİĞER FOTOĞRAFLARINI BULABİLİRSİN):
Kadro : SE 7005 Alloy PG
Maşa : Suntour XCM MLO 100mm
Çatal Yatağı : Rıtchey
Gidon : Ghost Low Rızer Lıght 640mm 31,8mm
Sele - Sele Borusu : Ghost VL VL 1695 Ghost Lıght SP 620 31,6
Arka Değiştirici : Shimano Deore 9 - Speed
Ön Değiştirici : Shimano Acera
Vites Kolu : Shimano Acera SL
Fren Kolu : Tektro Draco
Orta Mil : Shimano BBES - 25
Krank Takımı : Shimano Acera 44 - 32 - 22
Fren : Tektro Draco Double Disc 160mm