prokamikazae
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 465
- İsim
- Bio
- Bisiklet
- Carraro
bu foruma gelmeden once ve bisikletle bu kadar ilgilenmeden once yani bisikletin sadece karne hediyesi oldugu zamanlarda bu toplama isinin sadece bilgisayarda oldugunu sanirdim, farkettim ki bisiklette de var. Mtb aldigimdan beri bir cyclocross hayranligi basladi bende ki forumdan once boyle bir bisikletin varligindan dahi haberdar degildim, yol bisikletinin tiplerini ve kullanimini cok seviyorum zaten konu acmistim 1500 civari yol bisikletleri icin,fakat dusundum de mtb ile bile bazi yollar zorlarken beni yol bisikleti ile ne olurum bilemiyorum turkiye yollarinda, bi handikapim var ki 3000 kusurlere cikmam 1 yil icinde mumkun degil ve bir sureligine rafa kaldirdim, fakat hala istiyordum. Para biriktirmeye bu hafta itibari ile basladim bakalim ne zamana hazir olcak. Cogu bisiklette toplama daha pahaliya geliyor, cyclocross'ta da bu gecerli mi ve de minimum ne kadar bir meblagyi gozden cikarmam lazim bu guzelliklerden birine sahip olmak icin?? ogrenciyiz cepten 3000 cikarip veremiyoruz. ufak biriktirmeler, karne falan bi seyler yapacagim umarim
ayrica nereden bulabilirim anladigim kadariyla turkiyede bulunmuyor pek kolay. bi de kadro ve masa konusunda yol bisikletinden farklari neler. Surekli disli lastik takilmis yol bisikleti gibi goruyorum bunlari, boyle olmadiginin farkindayim bu kadar kolay degil de ne bileyim oyle bir izlenim birakiyor insanin uzerinde
iyi aksamlar/gunler (her ne zaman okuyorsaniz)
ayrica nereden bulabilirim anladigim kadariyla turkiyede bulunmuyor pek kolay. bi de kadro ve masa konusunda yol bisikletinden farklari neler. Surekli disli lastik takilmis yol bisikleti gibi goruyorum bunlari, boyle olmadiginin farkindayim bu kadar kolay degil de ne bileyim oyle bir izlenim birakiyor insanin uzerinde
iyi aksamlar/gunler (her ne zaman okuyorsaniz)