cycling.tv

acumur

Forum Demirbaşı
Tepki
563
selam arkadaşlar,
(link) isimli bir site keşfettim.içinde müzik,film,spor v.b bir çok tv kanalı var bedava seyredebiliyorsunuz.ancak daha önemlisi bu mevcut kanallardan biri cycling.tv isimli yarış ve diğer bisiklet görüntüleri veren oldukça güzel bir kanal.bir çok dalda seçim yapıp gerek highlight şeklinde gerekse canlı yarış görüntüleri olarak izleme imkanınız var.
yine aynı site içerisinde high.tv diye bir kanal var buradada bisiklette dahil olmak üzere bir çok extreme spor dallarını izlemek mümkün.
ayrıca bu bahsettiğim kanallara (link) ve (link) şeklinde bağımsız olarakta ulaşabiliyorsunuz.
iyi eğlenceler . . .

Scudo

Soner Sarihan

Forum Bağımlısı
Tepki
8.299
Bisiklet
Cannondale
ben bisikletle ilgili olanda bir şey izleyemedim ama diğeri çok çok güzel. bol bol heyecan

burgazz

Forum Bağımlısı
Tepki
324
cycling tv bildiğim kadarıyla tam abonelık sistemine gectı yanı yarıs seyredebılmek için abone olmanız lazım eskiden log in olmak kaydıyla baya bır yarıs seyredebılıyorduk ayrıca sezondan baya sıkı yol yarıslarını canlı olarak verıyor

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan

acumur

Forum Demirbaşı
Tepki
563
abone olmak kaydıyla izleyebileceğiniz videolarda var site içinde ama tam aboneliğe geçmiş değil.zira ben şuan izleyebiliyorum site içine yerleştirilen videoları.zaten girer girmez ekranda herhalukarda bişey göstermeye başlıyor.ben bişey seyredemedim derken ne demek istdiğinizi anlıyamadım.
ayrıca ekranın sağ üst köşesinde 'search' butonuna basarsanız size üstünde 'categories' ve 'sub-categories' yazan bir sayfa açıyor.o sayfada arzu ettiğiniz türü seçip 'do search' butonuna basıyorsunuz ve size konuyla alakalı mevcut videoları çıkartıyor.sizde izlemeye başlıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: koray386