Cumhurİyet İÇİn Çevrİlen Pedallar

BF Okuru

Üye
Tepki
46
“CUMHURİYET’E CEVRILEN PEDAL” BİSİKLET TURU

İzmir Bisiklet Sevenler Derneği 29 Ekim Etkinliği

Cumhuriyete bağlılığımızı ve yüce önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden gittiğimizi bir kez daha göstermek amacıyla 29 Ekim'de Ankara-İzmir arasında bisiklet turu düzenliyoruz.

Bu etkinlik kapsamında Anıtkabir’de Atatürkçü Düşünce Derneği’nden teslim alınacak Türk Bayrağı’nı İzmir’e getireceğiz ve 29 Ekim sabahı İzmir'deki törenlere katılacağız.

Cumhuriyet’in ışıklarının parladığı İzmir’e doğru pedallarımızı çevirerek, çok zor koşullarda kurulmuş ve bu günlere gelmiş olan Cumhuriyetimizi, ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğimizi bir kez daha göstermek istiyoruz.

ETKİNLİĞİN ROTASI : (10 kişilik bisikletli grup)

23 Ekim 2006 100 KM Anıtkabir, Temelli, Polatlı, Sivrihisar
24 Ekim 2006 90 KM Sivrihisar, Kaymaz, Mahmudiye, Seyitgazi
25 Ekim 2006 80 KM Seyitgazi, Dumlupınar,
26 Ekim 2006 90 KM Dumlupınar, Banaz, Uşak, Güre
27 Ekim 2006 100 KM Güre, Kula, Salihli
28 Ekim 2006 90 KM Salihli, Ahmetli, Turgutlu, Kemalpaşa
29 Ekim 2006 60 KM Kemalpaşa, Belkahve, Ege Park, Cum. Meydanı

TOPLAM 620 KM

Konu ile ilgili yapmis oldugumuz toplantida Ankara Etkinligi Calisma grubu olusturuldu. Gundemimizdeki konular asagidaki gibidir.

- EGE PARK MAVISEHIR sirketi etkinligimize sponsor olmustur. Bisikletcilerin yol boyunca ihtiyaci olan masraflar (yiyecek, icecek, saglik ve diger konular) sponsorun sagladigi fondan karsilanacaktir.

- Etkinligi basinda duyurabilmemiz icin ayrica bir BASIN SPONSORU bulmamiz gerekmektedir. İzmir’deki yerel gazete ve televizyonlar veya ulke genelinde yayin yapan basin yayin organlari ile irtibata gecerek bisiklet turunun gun gun takip edilmesini saglamaliyiz. (bu konuda bize yardim edebilecek uylerimizin destegini bekliyoruz.)

- Ataturkcu Dusunce Dernegi (ADD) ile yapilan gorusmemizde projemiz cok olumlu karsilanmis ve bizlere destek olacaklari sozu alinmistir.

- Guzergah boyunca ADD subelerinin bisikletli grubu karsilama ve ugurlama torenleri tertip edilebilir.

- Etkinligin İzmir ayaginda Ankara’dan gelen ekip karsilanacak ve İzmir’deki grupla beraber Cumhuriyet Meydani’na gidilecektir.

- Cumhuriyet Meydanında yapilacak kutlamalara katilabilmek icin Valilik, Buyuksehir Belediyesi ve Ege Ordu Komutanligi ile gorusmeler yapilmaktadir. Bu gorusmeler sonucunda uygun goruldugu taktirde ekibimizin getirdigi Turk Bayragi gondere cekilecektir.

- Bisikletli gruba katilmak isteyen veya Ankara Calisma grubu icerisinde yer almak isteyen arkadaslar bizimle irtibata gecebilirler.

Saglikli ve bisikletli gunler.

İzmir Bisiklet Sevenler Derneği
bilgi@izmirbsd.com
(link)

GÜZERGAH ÜZERİNDE BULUNAN YERLEŞİM MERKEZLERİNDE YAŞAYAN, BİSİKLET SEVER DOSTLARIMIZ, BİSİKLETLERİ İLE BİZE KATILARAK DESTEK VERMELERİNİ RİCA EDİYORUM.

Scudo

Ceyhun Pekuz

Daimi Üye
Tepki
127
Keşke Eskişehirde olsaydı rotanızda :(
Düşünceniz çok güzel, sizi tebrik ediyorum.

Kemal Tecimen

Daimi Üye
Tepki
305
merhabalar 29ekim cumhuriyet bayramımız için çok güzel bir düşünce inşallah düzenli bir şekilde halledersiniz gezi hakkında bizleride bilgilendirirseniz seviniriz teşekkürler

Cevat_Genc

Forum Demirbaşı
Tepki
241
Katılmayı çok isterdim ama ne vakdim var nede Güzergah a yakınlıgım :S sizi tebrik ediyorum, gelişmeleri merakla takip ediyorum.. boll pedallı günler...

BF Okuru

Üye
Tepki
46
GEZİ HAKKINDAKİ BİLGİLERİ (link) ADRESİNDE BULABİLİRSİNİZ.

Atilla Akagündüz
izmir BSD. üyesi

Tepki
36
Cumhuriyete DoğruCumhuriyetin genç yolcuları varın ANITKABİR'e Mustafa Kemal'e ve O'nun ülkülerine bağlılığımızı bildiri. Samsun'da Amasya'da Erzurum'da Sivas'ta yakılan ateş önümüzü aydınlatmaktadır.

BF Okuru

Üye
Tepki
46
Merhaba ArkadaŞlar,

Egs Park MavİŞehİr, Bİrİlerİnİn Engellemesİnden Dolayi, Sponsorluktan Vaz GeÇmİŞtİr. Bİzler Her Şeye RaĞmen Bu EtkİnlİĞİ Yapmakta Karaliyiz. 29 Ekİm GÜnÜ Tur Rotasinda GÖrÜlen Bu Fİrmayi Rotamizdan Çikarttik.