Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

cumartesi şile

derşan sezer

Forum Bağımlısı
Tepki
1.145
Beyler 2 haftadır Şile turlarıma ara vermiştim bu cumartesi gidiyorum hava tabi güzelse.gidiş dönüş 130 140 km civarı şileye varınca 30 dakka dinlenip tekrar dönüyorum yolda dinlenmiyorum gelmek istiyenleri beklerim hava şartlarına göre saati belirleriz.

Scudo
Cumartesi hava açık, 9 derece görünüyor. Yağış ihtimali %10. Ben gelmek isterim ama senin yol bisikletine nasıl ayak uydururum bilmiyorum. Birde Avrupa yakasından Bostancıya geçmem başlama saatini geciktirir.

derşan haberin olsun...
32 km rüzgar var bu seni uçurur ayrıca 3 saat yağmur yol bisikleti ile vals yaparsın yokuş aşağı.....
senle gittiğimizde hava iyi idi... bu aylarda havayı iyi yakalamak zor olur ...

@krankmili

valla ben hayra açayımda dostum havaları görüyorsun geçen yarışta sabahtan biraz hava kötü idi ama sonra öğle sonrası açtı ama hava durumuna bakmıştım açacağını biliyordum ve yağmur yağmadı ve tam yarış havası vardı buda katılanların artısına yazıldı tabi ....
şimdi üç saat yağmur diyor accu ve 32 km rüzgar bayağı fazla ve yerlerin ıslak olması derşana dez avantaj mtb si varsa sorun olmaz ama yarışlarla zor silik tekerler fena kaydırır ıslak asfaltta ...bu pazartesi kadıköye bisikletle gittim
valla iyi kaydım virajlarda ama yavaş sürdüğüm için düşme olmadı ....

Merhaba Derşan,
Cumartesi günü, bende katılmak isterim.

Orhan abi gibi karşıdan geleceğim için buluşma zamanı biraz geçe kalabilir.
Ayrıca, sizlere ayak uydurmam zor olursa, tek olarak tamamlarım.:)

Kalın sağlıcakla

orhan abi seni bekleriz ya cuma olsun kararlaştırırız zaten havay göre,Bahadır bey ben toplu gidildimi uyuyorum ortalama hıza maksat yanlız gitmemek yoksa tek başıma ben zaten zamana karşı yarışıyorum.Yanlız kudret abi hava çok kötü olcak dediyse kesin olur :)
bu aralar işede bisikletle gidemiyorum çok eşya taşımam gerektiği için paso araba kullandım darlandım ya..Yagmurda yagsa gidebilirim aslında :)

Bilgisayarımın masa üstündeki hava tahmininde Cumartesi günü 12 derece ve %60 yağmurlu gösteriyor. Cuma günü duruma göre kararlaştırırız.

@derşan sezer

cuma günü bende gelirim bu tur senin olduğu için senin arkanda basarım derşan sana göre tempo olur ne de olsa sende yarış var seni yakalamaya çalışırım ....önce şu cumaya bi bakalım aşağıda - öyle bir iki saatlik yağmur bizi bozmaz ama rüzgar o yolda özellikle dönüşte 14 rampada canımıza okur gerçi rüzgarın durumu önemli poyrazda giderken bizi durdurur inişlerde ama dönüşte bayağı arkadan iter tabi doğumu batımı hangi yönden eseceğide önemli ben benzincide havaya göre dikilirim göztepe bencinci saat 07.00 ...
aynı buluştuğumuz yer ertan hocam gelirse sevinirim...

Details for Friday, December 17, 2010
Select a Different Day Wednesday, December 15, 2010 Thursday, December 16, 2010 Friday, December 17, 2010 Saturday, December 18, 2010 Sunday, December 19, 2010

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Rain and drizzle

High Temperature
9°C

RealFeel®
7°C

Winds
WSW 16

Maximum UV
0

Thunderstorm Probability
4%

Amount of Precipitation
1.52

Amount of Rain
1.52

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
6 Hours

Hours of Rain
6 Hours

wunder

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/chancerain.gifCuma
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 6 °C . Rüzgar Batı 25 KM/S . 40% Yağış Olasılığı (water equivalent of 3.47 mm).

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_chancerain.gifCuma Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 3 °C . Rüzgar Güney 39 KM/S . 20% Yağış Olasılığı (water equivalent of 0.51 mm).

duruma bakarsan kötü iki hava durumu ortalaması kesin yağmur var bu da şilenin inişleri uzun olduğundan benim silik tekerlerle yavaş inmem gerekecek buda zaman kaybına yol açacak...
pazartesi işin yoksa topuklayalım şimdilik hava güneşli ...tabi atmosfer koşulları an ve an değişmekte..

oldum olası şu accu ile wunderin rüzgarları tutmaz...

cumartesi bir saatlik yağmur size bi şey yapmaz ama ben o gün protestodayım...

cumartesi....

Mostly cloudy and breezy with a little rain

High Temperature
12°C

RealFeel®
7°C

Winds
SSW 29

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
1.52

Amount of Rain
1.52

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
1 Hour

Hours of Rain
1 Hour

cuma olmaz kudret abi ya çalıştıgım için anca cumartesi pazarım var fakat haftaya izin alıcam noel dayı olaylarına giricem o vakit gitmedik yer bırakmıcam :)

@derşan sezer

bu cumartesi söz verdim arkadaşlara sen bu cumartesini değerlendir yalnız bir saatlik yağmur fazla tehlike arz etmez ama yerler ıslak olacaktır....

orhan abim diğer abilrim kardeşlerim,iş nedeniyle gene ipta oldum ancak pazar günü enver babalarla takılabilicem.Şu yeni açılan united cinps denen yeri çekiyorum çok yorucu geçiyor ne yazıkki :(

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
@derşan sezer

Derşancığım sağlık olsun. Senin Enverin turuna rezervasyon yaptırdığını görünce Bahadırla birlikte Kilyos a doğru gitmeye karar verdik. Bu arada yağmur Pazara kaydı. İnşallah fazla ıslanmazsınız.

Geri