Scudo Sports

Cumartesi günü ilk bisiklet organizsayonumu başlatıyorum,yer fatih ormanı

mavigecit

Üye
Tepki
1
arkadaşlar cumartesi günü sabahın erken saatlerinde bir bisiklet turu düşünüyorum yerde fatih ormanı buluşma noktası orman bölge müdürlügü önü,
ordan bahçeköy yaklaşık 7km sonra atatürk arbetouryumuna girip dolaşıcaz,gelirken sırt çantamızda yicej bişilerde yaparsak istedigimiz yerde durup atıştırabiliriz gezi anında,görüşmek üzere,ayrıntıları perşembeye kadar vermiş olucam

Scudo
Yanlış bilmiyorsam ATATÜRK Arbetouryumu'na hafta sonları sadece üyelere müsade ediyorlar fakat bisiklet yasak diye biliyorum.

şimdi öle dedin kafa mı karıştırdın aslında iyi olur kadıköyde olmak ama bunu bi düşüneyim,

gel tabi yaw...sonra da caddebostan tarafına dogru gidicez sahilyoluna:)

behcet'in dedigi gibi arboretum'a c.tesi-pazar gunleri sadece uye kartina sahip olanlar giris yapabiliyorlar. bunun sebebi de turk insaninin mangal olayina girme yatkinliginin h.sonu fazla olmasiymis :D yani sadece hafta ici giris serbest ve parasiz. ayrica bisiklete giris yasagi var. kapisina kilitleyip girebilirsiniiz yaya olarak. icerde cesitli turden bitkiler ve bodur agaclar mevcut. bir bahce havasinda. icerde piknik fln gibi seyler sozkonusu degil. ama ben de gittigimde cantama ufak bi-iki sey koyup bankta usul usul atistirmistim.

bizim milletimiz iki tane ot gördümü hemen mangal yapma moduna girer:)

arkadaşlar bisikletle girilen yerde var illa arbeteurm olması gerekmiyor,hatta arbetroum derken yanlış sölemişim sonradan fark ettim,özür diliyorum.
cumartesi gelmek isteyen arkadaş var ise ben saat 10:00 da orman bölge müdürlügü önünde olucam,keyifli bir pedal günü olcanı düşünüyorum orman içinde ve parasızzz,bu arada ben harita mühendisiyim ve orman bölge müdürlügünde çalışıyorum bana giriş ücretsiz yanımda bir kaç kişiyide ücret sokarım herhalde:)

bu arada evet feci yayılmacıyızdır biz millet olarak :) neyse arkadaşlar çantaya atın bişiler işte yaw,

ama o kadar gitmisken arboretum'u da gorun derim. bisiklete kapiya kilitleyip girin iceri. buyuk bahce havasinda. insanin ici aciliyor. hem icerde yapay bir gol de var. ordekler fln cok guzel. daha sonra cikip bisiklet olayina devam edersiniz...
bigi icin: (link)
tanım icin: (link)

@behcetatinc

Hakılısınız. Hafta içi girilebilir ama, hafta sonu için giriş kartı gerekli.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Geri